X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne SIERPNIOWE BRZUSZKI - tu zachodzimy w ciążę!!!
Odpowiedz

SIERPNIOWE BRZUSZKI - tu zachodzimy w ciążę!!!

Oceń ten wątek:
  • Angela B-D Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2015, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to ja też poproszę o te wiruski :D w sierpniu mam urodziny więc może zdarzy się cud :)
    Pozdrawiam ;)

Bartuś <3 (15.12. poród CC 3750g 56cm)
    201612151778.png
  • miluszka Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2015, 23:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wprawdzie nie zarażam ale wierzę bardzo mocno że nam się uda w tym cyklu Kochane :-)

Bunia86, littleladybird lubią tę wiadomość

Ignaś 03.06.2016 r . ❤

3jgxhqvkjjzt497d.png
  • Bunia86 Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2015, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też :) U mnie dziś 2 kreska na teście owulacyjnym mocniejsza :)

ojxeej28a64grrny.png

* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
    *Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
    *PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26
  • cachaarel Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2015, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć dziewczyny, nam się w lipcu nie udało (przypuszczam, że przez tsh) ale nie załamujemy się i z racji tego, że bardzo lubimy sierpień prosimy o wpisanie na 10.08. W końcu przecież musi się udać :) gdyby tak zajść w ciąże koniec sierpnia początek września to fasoleczka mogłaby urodzić się w maju- w moje urodziny :)

• Jagah Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2015, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie testy owulacyjne zaczynają się rozkręcać, dziś czuję dyskotekę w jajnikach, to będzie milusi weekend ;)

Bunia86 lubi tę wiadomość

1o5qp2.png<3 kAlMp1.png
  • cachaarel Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2015, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jagah wrote:
    U mnie testy owulacyjne zaczynają się rozkręcać, dziś czuję dyskotekę w jajnikach, to będzie milusi weekend ;)
    Trzymam kciuki, powodzenia ! :)

Jagah lubi tę wiadomość

• marzusiax Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2015, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My 11 sierpnia będziemy mieli rocznicę ślubu. Nie powiem - 2 kreski na teście to byłby piękny prezent :)

Bunia86 lubi tę wiadomość

f2wl9vvjip8wdzqr.png1usawn15ypoqzu4l.png
    Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele...
  • Angela B-D Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2015, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cachaarel wrote:
    cześć dziewczyny, nam się w lipcu nie udało (przypuszczam, że przez tsh) ale nie załamujemy się i z racji tego, że bardzo lubimy sierpień prosimy o wpisanie na 10.08. W końcu przecież musi się udać :) gdyby tak zajść w ciąże koniec sierpnia początek września to fasoleczka mogłaby urodzić się w maju- w moje urodziny :)

też bym chciała żeby dzieciątko przyszło na świat w maju :) to taki NASZ miesiąc od niego zaczęło się nasze wspólne życie :) Maj, Lipiec, Sierpień to Nasze miesiące :D w lipcu mieliśmy ślub, w lipcu mąż ma urodziny :) w sierpniu są moje :D

trzymam kciuki <3

pozdrawiam Was serdecznie;)

Bartuś <3 (15.12. poród CC 3750g 56cm)
    201612151778.png
  • cachaarel Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2015, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jest ktoras urodzona spod znaku byka ? Bo wiecie podobno do września zostaniemy mamami hahaha! :D

• kattalinna Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2015, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny:)

chętnie dołączę do wspólnego testowania - proszę o wpisanie mnie na 12 sierpnia. 4 dni później mam pierwszą rocznicę ślubu, a nuż się uda prezent:)

powodzenia wszystkim!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2015, 16:30

age.png
  • Jagah Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2015, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cachaarel - melduje sie jako zodiakalny byk, także czekam na pozytywne wieści w te wakacje ;)

1o5qp2.png<3 kAlMp1.png
  • cachaarel Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2015, 17:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jagah wrote:
    Cachaarel - melduje sie jako zodiakalny byk, także czekam na pozytywne wieści w te wakacje ;)
    No i jest nas dwie! Musi się udać, nooo.. :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2015, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja mam chyba po staraniach :( mój synek w nocy spadł z łóżka i złamał obojczyk :( ma założony wielki gips na 4 tyg :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2015, 19:57

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2015, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cachaarel wrote:
    A jest ktoras urodzona spod znaku byka ? Bo wiecie podobno do września zostaniemy mamami hahaha! :D
    Ooo ja jestem Byk. No ciekawe... Czy będzie to wrzesień 2015 czy może wrzesień 2016 ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2015, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mewka, strasznie mi przykro. Trzymam kciuki za szybki powrót do zdrowia :(

• Jagah Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2015, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mewka - wspolczuje, i zycze duzo zdrowka dla Synka! Ale, ale.. niedawno, bo w zeszlym miesiacu - moj Malzon mial zlamany obojczyk i byl przez kilka dni zagipsowany, a staranek nie odpuscil, wiec kto wie, moze jednak uda sie cos podzialac, trzymam kciuki :)

Moj Malzonek mnie wlasnie rozbroil seria pytan w zakresie owulacji, zobaczyl ze kreski na tescie owulacyjnym nie sa jednakowe, i czekamy do jutra, a mnie rozsadza podbrzusze i czuje, ze owulka bedzie jutro. Obym sie mylila, bo urwe glowe ;)

1o5qp2.png<3 kAlMp1.png
  • cachaarel Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2015, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lady Maruda wrote:
    Ooo ja jestem Byk. No ciekawe... Czy będzie to wrzesień 2015 czy może wrzesień 2016 ;)
    Było napisane, że do końca września 2015 więc to musi coś znaczyć :D

• cachaarel Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2015, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mewka87 wrote:
    A ja mam chyba po staraniach :( mój synek w nocy spadł z łóżka i złamał obojczyk :( ma założony wielki gips na 4 tyg :(
    Zdrówka dużo dla synka niech się szybko goi :)

• Bunia86 Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2015, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mewka niech synek zdrowieje <3

ojxeej28a64grrny.png

* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
    *Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
    *PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2015, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj powiem wam, że syn dzielnie znosi to. Tylko wczoraj do spania mówił, że chce zdjąć gips :D Dałam mu syrop z melisą i nurofen i spał do 8.30. A od rana biega po ogródku. Gorzej z tym upałem. Ale jakoś musimy to przetrwać.

‹‹ 6 7 8 9 10 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ