SIERPNIOWE BRZUSZKI - tu zachodzimy w ciążę!!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja też U mnie dziś 2 kreska na teście owulacyjnym mocniejsza
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
cześć dziewczyny, nam się w lipcu nie udało (przypuszczam, że przez tsh) ale nie załamujemy się i z racji tego, że bardzo lubimy sierpień prosimy o wpisanie na 10.08. W końcu przecież musi się udać gdyby tak zajść w ciąże koniec sierpnia początek września to fasoleczka mogłaby urodzić się w maju- w moje urodziny
-
cachaarel wrote:cześć dziewczyny, nam się w lipcu nie udało (przypuszczam, że przez tsh) ale nie załamujemy się i z racji tego, że bardzo lubimy sierpień prosimy o wpisanie na 10.08. W końcu przecież musi się udać gdyby tak zajść w ciąże koniec sierpnia początek września to fasoleczka mogłaby urodzić się w maju- w moje urodziny
też bym chciała żeby dzieciątko przyszło na świat w maju to taki NASZ miesiąc od niego zaczęło się nasze wspólne życie Maj, Lipiec, Sierpień to Nasze miesiące w lipcu mieliśmy ślub, w lipcu mąż ma urodziny w sierpniu są moje
trzymam kciuki
pozdrawiam Was serdecznie;) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mewka - wspolczuje, i zycze duzo zdrowka dla Synka! Ale, ale.. niedawno, bo w zeszlym miesiacu - moj Malzon mial zlamany obojczyk i byl przez kilka dni zagipsowany, a staranek nie odpuscil, wiec kto wie, moze jednak uda sie cos podzialac, trzymam kciuki
Moj Malzonek mnie wlasnie rozbroil seria pytan w zakresie owulacji, zobaczyl ze kreski na tescie owulacyjnym nie sa jednakowe, i czekamy do jutra, a mnie rozsadza podbrzusze i czuje, ze owulka bedzie jutro. Obym sie mylila, bo urwe glowe -
nick nieaktualny