SIERPNIOWE BRZUSZKI - tu zachodzimy w ciążę!!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Tuż, tuż, dlatego tak trudno wytrzymać
Nasze słoneczko Marcelinka 6.05.2016
~~~~~~
Lenka(25tc) ur. 31.05.2014, zm. 5.06.2014
Czuję, że synuś-Miłoszek(10tc), 4.10.2013r.
Aniołki nasze, dziękujemy, że mogliśmy się Wami cieszyć choć przez chwilę...Kochamy Was
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny
Powiem Wam , że jestem w szoku, bo wcale nie musialam się przymilac Moj tak jakby zmienil ton, nawet pytal o dni cyklu itd it i ....sam chcial
Cieszę się bardzo bo czuję, że jest w tym ze mna a to chyba najważniejsze.
Może przemyślal temat na spokojnie a może też ja wczoraj za bardzo na niego naskoczylam. Jest lepiej i mam lepszy nastrojwroclawianka83, littleladybird, Monikkk, Angela B-D, pepsunieczka, Lady Maruda lubią tę wiadomość
-
hej Wam
ja dziś z niezbyt radosną wieścią, mianowicie można mnie wykreślić z 2go bo od wczoraj @ szaleje, a i proszę o przeniesienie z 29 na 25 - termin się skrócił
teraz będzie testowanko dzień po urodzinkach, może to jakoś wpłynie na efekt?
pozdrowionka
Flp 4,6-7 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMyslę, że warto iść na wizytę kontrolną i sprawdzić czy wszytsko w porządku (strukturalnie) i dać sobie trochę czasu.
Ja tak zrobilam. Teraz to dopiero moj 2 cykl starań ( 1 -szy tak w ciemno bardziej, na zasadzie co bedzie to bedzie a teraz drugi z ovu i ginem.
Byłam u niego 2 dni temu i dał mi czas do konca roku, jesli nie zajde mam przyjść i bedziemy myślec co dalej (stymulacja owu itd itp, monitoring).
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2015, 12:16
-
nick nieaktualnyagatkaa wrote:Dziewczyny a powiedzcie czy u Was po duphastonie wszytsko bylo ok? Czy jakoś zle sie czulyście, coś się po nim dzialo, zmieniło itd itp?
Ja wkrotce zaczynam i jestem ciekawa...
U mnie nic kompletnie się nie działo. W ogóle na mnie nie wpływał. Ale na mnie chyba mało leków wpływa bo np dwa lata temu miałam jeden miesiąc CLO i tez nic , a sporo dziewczyn źle się czuje po nim.agatkaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMigracja wrote:Dzień dobry wszystkim
Mam do was dziewczyny pytanie ponieważ nie jestem tak doświadczona jak wy a mianowicie chciałam się was doradzić
Czy zacząć starania samo istnieje czy może iść do gin i z nią to zaplanować?
Migracja, żeby nie okazało się że straciłaś parę miesięcy staran bo cos trzeba bylo poprawić, ja bym radziła isc do ginekologa. Zrób podstawowe badania krwi i koniecznie tarczycę. Niech Cie doktor obejrzy od środka , czy wszystko jest ok. Jak tak, prowadz sobie wykres zeby trochę nauczyć się jak działają Twoje cykle, kiedy masz owulke itp. Będzie Ci też łatwiej zaobserwować jeśli coś byłoby nie tak.
Powodzenia!Migracja lubi tę wiadomość
-
Cześć!
A ja poproszę o wpisanie na 14 sierpnia15.04.2016 synek Filipek ❤️
12.01.2018 Aniołek [*] 8 tc (cp) laparotomia, usunięty lewy jajowód
31.03.2019 Bliźniaki [*][*] 12 tc poronienie zatrzymane
Ja: 33 lata
kwas foliowy, wit. D3, jod, kwasy DHA, magnez
TSH 0,596
Prolaktyna 8,6
Testosteron 0,39
On: 33 lata
Cynk, selen, kwas foliowy, wit. D3
Nie jesteś wybrakowana. Nie zrobiłaś niczego złego. Jesteś silna, jesteś odważna i zawsze pozostaje nadzieja. – Ashley Williams -
Hej dziewczyny, poproszę o wpisanie na poniedziałek 3.08. Liczę, że do tego czasu mnie nie zaleje...
agatkaa lubi tę wiadomość
Starania od 11.2014
11.2015 - HSG, oba jajowody niedrożne
12.2015 - laparoskopia, rzekome udrożnienie jednego jajowodu, AMH: 2,9
04.2018 - dramat, AMH 0,77, lecimy z in-vitro
06.2018 - ICSI 1 zarodek
09.2018 - ICSI 2 zarodki
11.2018 - ICSI 1 zarodek -
agatkaa wrote:Dziewczyny a powiedzcie czy u Was po duphastonie wszytsko bylo ok? Czy jakoś zle sie czulyście, coś się po nim dzialo, zmieniło itd itp?
Ja wkrotce zaczynam i jestem ciekawa...
ja po duphastonie nic nie odczuwałam, teraz mam duphaston i luteine... i chyba po tym drugim mnie mdli... -
A jak u Ciebie pękają jajeczka po stymulacji, mi podano pregnyl, ten miesiąc nieudany niestety, jutro IDE do Gina może na naturalnym spróbujemyAngela B-D wrote:ja po duphastonie nic nie odczuwałam, teraz mam duphaston i luteine... i chyba po tym drugim mnie mdli...
-
A ja po dupku strasznie przytylam. Brałam w sumie 8 miesiecy, bylo to rok temu a waga jak stała tak stoi ani nie chce drgnac w dół.
Dziewczyny...kurczę mam dobre przeczucia. 2 razy intuicja mnie nie zawiodła i może tym razem też nie zawiedzie:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2015, 20:40
Nasze słoneczko Marcelinka 6.05.2016
~~~~~~
Lenka(25tc) ur. 31.05.2014, zm. 5.06.2014
Czuję, że synuś-Miłoszek(10tc), 4.10.2013r.
Aniołki nasze, dziękujemy, że mogliśmy się Wami cieszyć choć przez chwilę...Kochamy Was