SIERPNIOWE BRZUSZKI - tu zachodzimy w ciążę!!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
hej dziewczyny, ja zaczynałam starania właśnie od sierpnia tylko że rok temu, udało się w 4 cyklu, 17 grudnia ujrzałam piękne dwie kreski trzymam kciuki za Was i ślę wiruski ciążowe &&&&&&&&&&&&
PS. rodzę za 12 dni przez CC, pozdrawiammonilia84, ewelina27, kattalinna, miluszka, Emilia77, justyna14, Angela B-D, Paulette, Mirabelka30 lubią tę wiadomość
-
olusia24 wrote:hej dziewczyny, ja zaczynałam starania właśnie od sierpnia tylko że rok temu, udało się w 4 cyklu, 17 grudnia ujrzałam piękne dwie kreski trzymam kciuki za Was i ślę wiruski ciążowe &&&&&&&&&&&&
PS. rodzę za 12 dni przez CC, pozdrawiampepsunieczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny
U mnie dziś 18 dc. Testy ovu robie od 13 dc , wczoraj ostatni z paczuszki ale sama nie wiem co o nich sadzić. Codziennie niby pokazuje mi ciemniejsza kreseczke ale to są minimalne rożnice...i jestem jescze bardziej skolowana niż wcześniej. Koleżnaka powiedziala mi ze 2 ostatnie sa prawie pozytywne i zraza bedzie owulacje ale sama nie wiem... Wykres ovu oczywiscie mi nie wykrywa...a ze sluzem to w ogole nic nie rozumiem, slaby jakiś , jak zawsze ;)Albo owu mialam duzo wczesniej albo bedzie duzo pozniej...a tempki tez nie mierze znowu....i tak to u mnie wyglada. Tak wiec wiem, że nic nie wiem....
Kupowac kolejną paczuszkę testów? Hmmm... -
nick nieaktualny
-
Dzień dobry, czy przyjmiecie nową koleżankę staraczkę (mnie)?
Proszę o wpisanie testowania na 7.08Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2015, 15:30
mmarzenak, Angela B-D, agatkaa lubią tę wiadomość
Kto nie boi się wierzyć, że się uda?
Ja nie, ja wierzę, wiara czyni cuda..
-
nick nieaktualnykochane ja dopiero co zaczęłam cykl (we czwartek). Jeszcze mam @. trochę mi się poprzestawialo i nie wiem jak to teraz będzie wyglądać. Ile dni będzie mój cykl miał więc albo termin @ będzie na 28-go sierpnia, albo na początek września
Lady Maruda lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyolusia24 wrote:hej dziewczyny, ja zaczynałam starania właśnie od sierpnia tylko że rok temu, udało się w 4 cyklu, 17 grudnia ujrzałam piękne dwie kreski trzymam kciuki za Was i ślę wiruski ciążowe &&&&&&&&&&&&
PS. rodzę za 12 dni przez CC, pozdrawiam
Ooo, ja tez testowałam w grudniu- 20.12- dwie kreski, jedna taka nieśmiała jeszcze
A urodziłam 19 sierpnia 2014, 11 dni przed terminem -
Zobaczymy co będzie. Nie nakręcam się (z natury jestem pesymistką)
jeśli nie uda się teraz to spróbujemy jeszcze raz tak jak do tej pory czyli CLO + zastrzyk a jak i to nie wypali to może uda nam się załapać na IVF refundowane... czas pokaże
na chwilę obecną mam dosyć tabletek, dzisiaj tak mnie mdli że masakra przypuszczam że to po luteinie:/ do tego boli mnie głowa chyba ciśnienie mam niskie. pije drugą kawę i nic nie pomaga
Ale Wam Kobitki bardzo kibicuję i mam nadzieję że będzie multum biedroneczek
Buziaczki;)