SIERPNIOWE BRZUSZKI - tu zachodzimy w ciążę!!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja mam zamiar powalczyć jeszcze w sierpniu. Jak @ przyszła 1 sierpnia to następną ovu wyznaczył mi na 29.08 także jeszcze zatestuje w sierpniu - może moja zła passa w końcu się odwróci
Angela trzymam mocno kciuki za betkę
Cordy trzymam kciuki za nowy cyklAngela B-D, Monikkk lubią tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
dziewczyny u mnie @
Trzymam za Was wszystkie kciuki
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnycachaarel wrote:My się dalej staramy i mamy nadzieję, że owu jednak bedzie (jeżeli już nie była), bo testy negatywne. 20dc to chyba za długo..
A ilu dniowe masz cykle?
Ja jestem w podobnej sytuacji, testuje od 13 dc i kreseczki z dnia na dzien coraz bardziej widoczne ale kurcze poki co nie bylo pozytywa.....dziś mam 18dc...i tez nie wiem czy była owulka duuuzo wczesniej czy faktycznie bedzie tak pozno....ja mamcykle 30-31 dniowe zazwyczaj.
Sama nie wiem czy ufac tym testom....chcialam tylko raz je wyprobowac w tym mcu zeby mniej wiecej wiedziec co i jak, tj w ktorym dniu a poki co nic nie wiem i chyba tylko niepotrzebnie sie stresuje. -
Czesc
18 sierpnia to dzien przewidzianego okresu ....ach mogla by nie nadejsc.
Wiec ja rowniez bede testowac za 2 tygodnie. Staramy sie dopiero dwa miesiace. Rok temu poronilam w 14 tygodniu i sporo czasu zajelo mi na dojscie do siebie.
Uzywam testow owulacujnych, dwa rodzaje aby miec porownanie i wieksza pewnosc, jak na razie wszystko wyglada ok. Krechy sa... wiec mysle ze warto stosowac testy.
Dodatkowo uzywam zelu Pre-Seed wspomaga mobilnosc plemników oraz nawilżenie pochwy przez co droga plemnikow do komórki jajowej jest pokonywana jeszcze szybciej. Czytalam recenzje...duzo pozytywnych doswiadczn zakonczonych ciaza wiec postanowilam ze dlaczego nie sprobowac.
Wiec trzymam kciuki.... za siebie ale rowniez za was dziewczyny!!!
Mama_Ali, Emilia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEliza Pyza wrote:Czesc
18 sierpnia to dzien przewidzianego okresu ....ach mogla by nie nadejsc.
Wiec ja rowniez bede testowac za 2 tygodnie. Staramy sie dopiero dwa miesiace. Rok temu poronilam w 14 tygodniu i sporo czasu zajelo mi na dojscie do siebie.
Uzywam testow owulacujnych, dwa rodzaje aby miec porownanie i wieksza pewnosc, jak na razie wszystko wyglada ok. Krechy sa... wiec mysle ze warto stosowac testy.
Dodatkowo uzywam zelu Pre-Seed wspomaga mobilnosc plemników oraz nawilżenie pochwy przez co droga plemnikow do komórki jajowej jest pokonywana jeszcze szybciej. Czytalam recenzje...duzo pozytywnych doswiadczn zakonczonych ciaza wiec postanowilam ze dlaczego nie sprobowac.
Wiec trzymam kciuki.... za siebie ale rowniez za was dziewczyny!!!
Trzymam kciuki w takim razie!
Ja tez używam testów owulacyjnych i jak zawsze idealnie się sprawdzały to teraz w 6dc na pasku pokazały się dwie kreski, jedna ciut jaśniejsza od drugiej, ale dość mocna, wiec nie wiem czy falstartu nie zrobiły -
Cześć wam. Dołączam się do sierpniowego testowania. Ja termin @ mam jutro. Ach... co ja bym dała żeby nie nadeszła. Na razie miałam wczoraj i przedwczoraj skąpe brązowe plamienia. W sercu liczę, że to plamienie implantacyjne.
Testy robiłam już wczoraj i dzisiaj - negatywne. Ale teraz planuje poczekać cierpliwie i jeśli @ nie nadejdzie to w piątek zrobię betę. -
agatkaa wrote:A ilu dniowe masz cykle?
Ja jestem w podobnej sytuacji, testuje od 13 dc i kreseczki z dnia na dzien coraz bardziej widoczne ale kurcze poki co nie bylo pozytywa.....dziś mam 18dc...i tez nie wiem czy była owulka duuuzo wczesniej czy faktycznie bedzie tak pozno....ja mamcykle 30-31 dniowe zazwyczaj.
Sama nie wiem czy ufac tym testom....chcialam tylko raz je wyprobowac w tym mcu zeby mniej wiecej wiedziec co i jak, tj w ktorym dniu a poki co nic nie wiem i chyba tylko niepotrzebnie sie stresuje. -
nick nieaktualny