SIERPNIOWE BRZUSZKI - tu zachodzimy w ciążę!!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCachaarel, mi sie skonczylo opakowanie testow (genralnie to myslalam, że tylko 1 bedzie mi potrzebne) ale nie wytrzymalam i kupilam drugie...pierwszy raz je stosuje i chcialam zobaczyc kiey wg tych testow moze byc ovu...ale poki co nic jednoznacznie. Z nowego opakowania zostały mi jeszcze 4 (1 zrobie juz dzis ok godz 18) ale kolejnego opakowania juz nie kupie. Chociaz nie wiem czemu ale sama mam jakies takie glupie przeczucia ze u mnie owu jest pozno , jakos po 20 dc, ale to tylko takie moje wewnetrzne przypuszczenia
-
nick nieaktualnyBluberry wrote:Powodzenia dziewczyny trzymam kciuki za sierpniowe zielone groszki
Ja rok temu 18 sierpnia zobaczyłam moje upragnione dwie kreseczki każdej z osobna życzę tego samego!
Super Gratulacje!! Niedlugo rocznica
Długo się staralaś się o dzidzię? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPaulette wrote:kiepsko się zaczyna lista.
w maju był największy wysyp Groszków - 26
w czerwcu ciut mniej ale nie dużo - 21
lipiec już się pogorszył bo ma zapisane - 13
a sierpień ??
kochane trzeba się spiąć ! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymewka87 wrote:http://naforum.zapodaj.net/thumbs/7cfb959801df.jpg
Moje dzisiejsze
Lorka, a nie mówiłam??? Ciotka ma ZAWSZE rację. Teraz czekam na te obiecane uściski. Mieszkam w AngliiWiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2015, 11:33
-
nick nieaktualnyPaulette wrote:no jak zrobiłam listę na wrzesień, bo też nie było chętnych, bo każde liczyły, albo na sierpień, albo na październik .
-
nick nieaktualny
-
ja dziewczyny dam znać wieczorem jaki jest wynik bety, jak na razie to jestem w pracy (wiem mogę zadzwonić i się dowiedzieć ale nie chcę, bo muszę tu siedzieć do 17:00 a nie wiem jaka będzie moja reakcja na negatyw)
Trzymam kciuki za resztę testującychLady Maruda lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAngela B-D wrote:ja dziewczyny dam znać wieczorem jaki jest wynik bety, jak na razie to jestem w pracy (wiem mogę zadzwonić i się dowiedzieć ale nie chcę, bo muszę tu siedzieć do 17:00 a nie wiem jaka będzie moja reakcja na negatyw)
Trzymam kciuki za resztę testującychAngela B-D lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mewka87 wrote:właśnie zamówiłam inofem na allegro. A co tam spróbuję. Zaszkodzić nie zaszkodzi 20 cykl rozczarowań... i z miesiąca na miesiąc wcale nie boli mniej
ja mam wrażenie że boli jeszcze bardziej...
a na co jest ten inofem i ile kosztuje? -
nick nieaktualny