SIERPNIOWE BRZUSZKI - tu zachodzimy w ciążę!!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMama_Ali wrote:Agatkaa, ale dupek przedłuzy Ci cykl moze o dzien , dwa. Tak jest u mnie. 2 dni po odstawieniu zawsze dostaje @. więc jest nadzieja. Ale ten sierpien smutny...same @ prawie...
ja bym na Twoim miejscu poszła na bete.
Jutro rano zrobie test, oczywiście jesli sie nie pojawi...@ do tego czasu
Tylko, ze oprocz typwoych boli i objawow na @ nic nie mam...nawet piersi przestaly mnie bolec a w ciazy to chyba raczej powinny bolećWiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2015, 11:32
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhej dziewczyny. u mnie 47 dc. brzuch ciągnie, piersi wielkie, ale nie bolą jak zwykle przed @. po delikatnym plamieniu po stosunku już dawno śladu nie ma. owulacja była prawdopodobnie 14-16 dni temu. w piątek po południu robiłam test i wyszedł negatywny. jutro zrobię kolejny. ciekawe, ale mam kiepskie przeczucia
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo dokładnie , razem razniej Ja ok 6.30 rano zatestuje, jak tylko wstane i bedzie z glowy Nie wiem czemu ale jestem pewna ze test bedzie negatywny no ale moze dzieki temu szybciej przyjdzie i przestanie mnie meczyć objawami....bo od pt juz mnie tak boli podbrzusze jak na @ ze szkoda gadac...bylo troszeczke podbarwionego sluzu w pt i nic wiecej, czysto tylko troche mookro w srodku
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyagatkaa wrote:No dokładnie , razem razniej Ja ok 6.30 rano zatestuje, jak tylko wstane i bedzie z glowy Nie wiem czemu ale jestem pewna ze test bedzie negatywny no ale moze dzieki temu szybciej przyjdzie i przestanie mnie meczyć objawami....bo od pt juz mnie tak boli podbrzusze jak na @ ze szkoda gadac...bylo troszeczke podbarwionego sluzu w pt i nic wiecej, czysto tylko troche mookro w srodku
-
nick nieaktualnyHello U mnie tez negatyw....1 wielka mega mocna krecha
Tylko ja się pytam gdzie jest moja @?
Bez sensu ze Duphaston wydluza mi cykl...normalnie bylabym juz w polowie @ a tu nic, tylko boli i boli od pt....lipa , bo wolalabym zeby juz przyszla...Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2015, 08:10
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny