SIERPNIOWE BRZUSZKI - tu zachodzimy w ciążę!!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
agatkaa wrote:Ja dziewczyny zaraz wyjezdzam na week. Podbrzusze mnie boli, krzyz, jakies skurcze lapia tam w srodku, masakra , plamienia jeszcze nie ma tylko troche sluz podbarwiony ale jestem pewnie ze jutro juz przyjdzie małpa...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny potrzebuje szybko porady, przeziebienie mnie wzielo ma dobre,cholerna klimatyzacja, okropnie sie czuje. Mam goraczke 38 stopni, czy napewno moge wziac apap? @ nadal brak, wiec boje sie ze w razie gdybym jednak byla juz w ciazy, zaszkodze dziecku. Test zrobie dopiero rano, wiec sie okaze. Co moge wziac do tego czasu bezpiecznego od goraczki?
-
nick nieaktualny
-
Mania85 wrote:Dziewczyny potrzebuje szybko porady, przeziebienie mnie wzielo ma dobre,cholerna klimatyzacja, okropnie sie czuje. Mam goraczke 38 stopni, czy napewno moge wziac apap? @ nadal brak, wiec boje sie ze w razie gdybym jednak byla juz w ciazy, zaszkodze dziecku. Test zrobie dopiero rano, wiec sie okaze. Co moge wziac do tego czasu bezpiecznego od goraczki?
Jak sie rozwinie to nawet jest grupa antybiotyków które można. Zdrowia -
Heathera na pewno ciaza;)
Tak jak pisalam, tak zrobilam..dzis moj 9dpo zatestowalam i oczywiscie negatyw;) ale bede miec spokojna glowe przez weekend, bo jak bym nie zatestowala to by mi to po glowie caly czas chodzilo i meczylo;)
Ogolnie pierwszy raz mam tak wysokie temeratury ok.36,90, podbrzusze tak dziwnie czuje..nie boli, ale cos tam sie dzieje, do tego kremowy sluz no i standardowo zaczynaja mnie cycki bolec, ale bola mnie zawsze wiec tym sie nie podniecam.
Teraz tylko poczekac do przyszlego tygodnia i zobaczyc jak sie sprawa rozwinie;)
9.12 pierwsze ICSI. Mamy dwa serduszka! Dziewczynka i chlopiec -
bizona wrote:Heathera na pewno ciaza;)
Tak jak pisalam, tak zrobilam..dzis moj 9dpo zatestowalam i oczywiscie negatyw;) ale bede miec spokojna glowe przez weekend, bo jak bym nie zatestowala to by mi to po glowie caly czas chodzilo i meczylo;)
Ogolnie pierwszy raz mam tak wysokie temeratury ok.36,90, podbrzusze tak dziwnie czuje..nie boli, ale cos tam sie dzieje, do tego kremowy sluz no i standardowo zaczynaja mnie cycki bolec, ale bola mnie zawsze wiec tym sie nie podniecam.
Teraz tylko poczekac do przyszlego tygodnia i zobaczyc jak sie sprawa rozwinie;) -
No dokladnie..teraz to sobie moge poczekac;) jesli sie nie uda..mam jeszcze duzo sil by walczyc dalej. To dopiero moj pierwszy cykl przy ktorym zaczelam brac leki na tarczyce oraz metformine..pewnie potrzeba na to czasu. No coz..dam znac 19 jak kolejny test:)
9.12 pierwsze ICSI. Mamy dwa serduszka! Dziewczynka i chlopiec -
bizona wrote:No dokladnie..teraz to sobie moge poczekac;) jesli sie nie uda..mam jeszcze duzo sil by walczyc dalej. To dopiero moj pierwszy cykl przy ktorym zaczelam brac leki na tarczyce oraz metformine..pewnie potrzeba na to czasu. No coz..dam znac 19 jak kolejny test:)
-
Hej dziewczyny, dzieci za pomoc, wzielam wczoraj w koncu apap i zimne oklady na czo i temp spadla do 37C. Dzis rano zrobilam test, to moj 18dpo wedlug ovufriend, wyszedl negatywny a @ nadal brak:-( Wydaje mi sie jednak ze rzeczywiscie owulke mialam pozniej, wiec za kilka dni spróbuje jeszcze raz zatestowac, moze nie wszystko stracone...
Heathera piekne kreseczki
Bizona powodzenia zycze, oby za kilka dni pojawily sie dwie kreseczki