SIERPNIOWE BRZUSZKI - tu zachodzimy w ciążę!!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyagatkaa wrote:Mania85, jesli Ci sie spoznia @ 4 dni to możesz zatestować, jak ujemny to dalej czekać. Tylko, że z tymi testami to jest roznie...u jednych dziewczyn szybko wychodza u drugich bardzo pozno.
-
dzięki dziewczyny, chyba jutro rano jednak zrobię ten test... boje sie troche rozczarowania, bo poprzedni cykl tez mi sie bardzo wydłużył czekałam z testowaniem do 40 dnia cyklu i nici, bo @ przyszła jednak w 42 dniu, ale za to owulacje mialam chyba dopiero 30 dnia cyklu, czyli @ przyszła normalnie w 13dpo...
Do tej pory moje cykle wynosiły 28-30 dni, nawet zaraz po odstawieniu anty, ale chyba dopiero teraz organizm to odreagowuje... bardzo bym chciała ujrzeć zielona kropkę, ale jak sie nie uda, trudno bedziemy probowac dalej.....
Zyczę wszystkim dziewczynom powodzenia, a przyszłym mamusiom gratuluje i duzo zdrowka życzęagatkaa lubi tę wiadomość
-
Mania85 wrote:hej dziewczyny, czy mogę i ja dołączyć...???
Nie wiem sama czy mogę juz testowac, bo według ovufriend ovulację miałam 28 lipca,czyli jestem juz w 16 dpo i teoretycznie @ spóźnia mi się 4 dzien. Ale nie jestem do konca pewna czy program mi dobry dzien owulacji wyznaczył, wydaje mi się ze mogła byc poźniej np. 6 sierpnia lub wcale, bo jakis mały wzrost i niskie temperatury mam... Niesety jestem 8 m-cy po ostawieniu anty i moje cykle sa bardzo niereguralne, a i sluz i temp pozostawia wiele do życzenia... testowałybyscie juz na moim miejscu????
Mania85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Najlepiej robić w dniu spodziewanej @, niby na opakowaniu testu jest że wykrywa po 6 dniach od zapłodnienia ale rzadko komu tak szybko wychodzi, ja wcześniej robiła test 8 dni niby po owulce i nic nie wyszło.
A z kolei moja szwagierka źle się czuła, robiła sobie 3 testy, każdy negatywny i dopiero na becie wyszło że ciążaagatkaa lubi tę wiadomość
-
Kurcze moja @ ma przyczlapac 18, jestem obecnie 12 dni po owu ale juz zdazylam zrobic mase testow ciazowych....oczywiscie juz plakam i zaraz ponownie narasta nadzieja...wiem ze za wczesnie na testy ale jestem cholernie niecierpliwa.
Heathera gratuluje zielonej kropeczki aby rosla duza i zdrowa!!
Mam nadzieje ze dolacze do grona tych z negatywnymi testami i pozytywna niespodzianka.
Powodzienia dziewczyny i kurcze musi sie udac!!!!
Heathera lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny, u mnie tez nadal cisza poza tym ze piersi ciagle wrazliwe... ale chcialam Was podpytac o jedna rzecz. Mianowicie dzis rano odnotowalam az 6cio stopniowy wzrost temp w porownaniu z wczorajsza (36,6-37,2), ale niestety to raczej nie jest dobry znak bo chyba mnie lapie przeziebienie:-(obudzilam sie z bólem gardla i zawalonym nosem, teraz ciagle kicham, z nosa mi sie leje wiec mysle ze ta wysoka temperatura to przez to...powinnam chyba zlekcewazyc dzisiejszy pomiar?
-
Mania85 wrote:Hej dziewczyny, u mnie tez nadal cisza poza tym ze piersi ciagle wrazliwe... ale chcialam Was podpytac o jedna rzecz. Mianowicie dzis rano odnotowalam az 6cio stopniowy wzrost temp w porownaniu z wczorajsza (36,6-37,2), ale niestety to raczej nie jest dobry znak bo chyba mnie lapie przeziebienie:-(obudzilam sie z bólem gardla i zawalonym nosem, teraz ciagle kicham, z nosa mi sie leje wiec mysle ze ta wysoka temperatura to przez to...powinnam chyba zlekcewazyc dzisiejszy pomiar?
A kiedy masz termin @ ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2015, 11:26
-
Heather @ powinna do mnie przyjsc juz 5 dni temu, ale wydaje mi sie ze owulacje mialam pozniej niz mi program wyznaczyl, dlatego mam chec poczrkac jeszccze z testowaniem, tym bardziej ze po odstawieniu anty Cykle mi sie calkiem rozlegulowaly i jeszcze teraz te cholerne przeziebienie mbie dopadlo.... nawet nie wiem czy moge brac cos od przeziebienia w mojej sytuacji?
-
Ja na Twoim miejscu zrobiła by test rano jutro i jak będzie negatywny to spokojnie możesz brać leki, bo tak to najbezpieczniej apap bo w ciąży można go brać. Najwyżej jakby wyszedł negatywny a za tydzień np dalej by nie było @ to bym drugi zrobiła.
agatkaa lubi tę wiadomość
-
bardzo często na początku ciąży łapie przeziębienie bo organizm skupia się na ciąży a nie na nas. Ja tak miałam za obydwoma razami.Także to może być znak że się udało. Trzymam kciuki. Po terminie spodziewanej @ test możesz robić o każdej porze dnia, więc czekamy na niusy
agatkaa lubi tę wiadomość