SIERPNIOWE BRZUSZKI - tu zachodzimy w ciążę!!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć Dziewczyny.
Niektóre z Was być może pamiętają mnie z lipcówek ;)Miałam zaniechać starań po niepowodzeniach w lipcu, ale
niespodziewanie okazało się, że chyba los miał dla mnie inny plan
Oto moje dzisiejsze, przypadkowe zupełnie odkrycie:D
http://wrzucaj.net/image/13Bagatkaa, Kjopa3, justyna14 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHeathera wrote:To mi dzisiaj wyszło:
nie umiałam na tym zapodaj ale znalazlam cos innego :
Udalo mi się otworzyć jedno zdj ale jakies takie malutkie, ze malo co widzę ale....kochana widzę na wykresie, że pozytyw
GratulacjeWiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2015, 16:05
-
Teraz powinno być dobrze
Na zdjęciu to gorzej wygląda. Taka bladizutka jest ale koleżance pokazywałam i mówiła, że też widzi W sumie w pierwszej ciązy robiłam test po 2 tygodniach od terminu miesiączki i wyszła mi druga kreska taka średnio wyraźna więc może u mnie tak wolno wyłapuje. Za dwa dni zrobię kolejny testkattalinna, Kjopa3, justyna14 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA ja dziewczyny dziś się jakoś dziwnie czuje, niby wszytsko mnie boli, bo nadchodzi @.... ale jestem taka jakby podekscytowana , zadowolona, az mam motylki w brzuszku ale kompletnie nie wiem czym i dlaczego? Normlanie jakby mi ktos cos podał na rozluźnienie i poprawę nastroju...nie kumam
-
agatkaa wrote:A ja dziewczyny dziś się jakoś dziwnie czuje, niby wszytsko mnie boli, bo nadchodzi @.... ale jestem taka jakby podekscytowana , zadowolona, az mam motylki w brzuszku ale kompletnie nie wiem czym i dlaczego? Normlanie jakby mi ktos cos podał na rozluźnienie i poprawę nastroju...nie kumam
agatkaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
agatkaa wrote:Tobie kochana jeszcze raz gratuluje i ciesze się razem z Toba
Umowiłaś się juz do gina?
Ja spokojnie sobie czekam na @, normlanie ogarnęła mnie jakaś euforia
W sobotę rano zrobię jeszcze raz test to się przekonamy. A do gina pójdę za jakieś 2 tygodnie bo i tak to jeszcze za wcześnie jest -
nick nieaktualny
-
agatkaa wrote:Heathera no tak, do gina jeeszcze za wczesnie, racja. Zyczę Ci aby ja jasna kreseczka w sobotę zrobiła sie ciemna!!!
A Tobie wysyłam wiruski *********************************************
Oby się udało w tym albo następnym cyklu -
Heathera też widzę Jest tam na bank
Agatkaa no bo dostałam luteinę na wywołanie okresu, bo niby nic miało z tego nie być.
Potem miałam zrobić badania itd.
A tu się okazało, że po luteinie nie było krwawienia tylko te krechyHeathera, agatkaa, kattalinna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyastoriaa wrote:Heathera też widzę Jest tam na bank
Agatkaa no bo dostałam luteinę na wywołanie okresu, bo niby nic miało z tego nie być.
Potem miałam zrobić badania itd.
A tu się okazało, że po luteinie nie było krwawienia tylko te krechy
No to super, fajne zaskoczenie