SIERPNIOWE BRZUSZKI - tu zachodzimy w ciążę!!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny u mnie cykl sporo krótszy niż poprzednie i już kilka dni jest ze mną @. Na sierpniowe testowanie już się nie załapię niestety Gratuluję zafasolkowanym i trzymam kciuki za pozostałe dziewczyny
Pozdrawiamagatkaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
agatkaa wrote:A ja własnie zaczynam czuc lekkie pobolewanie w podbrzuszu wiec cos czuje ze chyba @ przyjdzie szybciej niz 17, i o dziwo czuje tez lewy jajnik, ktorego wczesniej nigdy nie czulam
agatkaa lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny a u mnie wynik bety z wczoraj 607,60 mIU/ml jak sądzicie, to chyba dobry wynik?
Abra, agatkaa, bizona, kattalinna, Kjopa3, justyna14 lubią tę wiadomość
15.04.2016 synek Filipek ❤️
12.01.2018 Aniołek [*] 8 tc (cp) laparotomia, usunięty lewy jajowód
31.03.2019 Bliźniaki [*][*] 12 tc poronienie zatrzymane
Ja: 33 lata
kwas foliowy, wit. D3, jod, kwasy DHA, magnez
TSH 0,596
Prolaktyna 8,6
Testosteron 0,39
On: 33 lata
Cynk, selen, kwas foliowy, wit. D3
Nie jesteś wybrakowana. Nie zrobiłaś niczego złego. Jesteś silna, jesteś odważna i zawsze pozostaje nadzieja. – Ashley Williams -
Dziękuję i życzę powodzenia Wam wszystkim!!!15.04.2016 synek Filipek ❤️
12.01.2018 Aniołek [*] 8 tc (cp) laparotomia, usunięty lewy jajowód
31.03.2019 Bliźniaki [*][*] 12 tc poronienie zatrzymane
Ja: 33 lata
kwas foliowy, wit. D3, jod, kwasy DHA, magnez
TSH 0,596
Prolaktyna 8,6
Testosteron 0,39
On: 33 lata
Cynk, selen, kwas foliowy, wit. D3
Nie jesteś wybrakowana. Nie zrobiłaś niczego złego. Jesteś silna, jesteś odważna i zawsze pozostaje nadzieja. – Ashley Williams -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyjustyna14 wrote:pobolewanie to i na początku ciąży jest, to żaden znak nadchodzącej @ oby nie przyszła
No tak wiem wiem, objawy ciązy i zblizajacej @ sa podobne ale ja coś czuje nosem ze u mnie to zwiastuje jednak @Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2015, 10:40
-
nick nieaktualny