SIERPNIOWE BRZUSZKI - tu zachodzimy w ciążę!!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
agatkaa wrote:Justyna14 ale masz fajnie, jedna mala dzidzia a druga juz w drodze Gratuluje Jak Ty tego dokonałas?
Zdrówka życze dla Ciebie i dzieciaczkówinaa, agatkaa, Lady Maruda lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydziewczyny - nie wiem co robić.
przeczytałam, że beta z krwi (!) może jeszcze nie wyjść w 10-11 dpo (zakladanej owulacji na podstawie testu, bez monitoringu i potwierdzenia i takich tam temperatur). ja nie mam mozliwosci powtorzenia jej i otrzymania wyniku przed tym panieńskim w sobote. czy wy moze wiecie procentowo jak to wyglada (jaki % daje wynik pozytywny w 10-11 dpo?).
na bank zrobie sikanca rano w sobote (miesiaczke powinnam dostac w niedziele).Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2015, 17:33
-
Amidala wrote:dziewczyny - nie wiem co robić.
przeczytałam, że beta z krwi (!) może jeszcze nie wyjść w 10-11 dpo (zakladanej owulacji na podstawie testu, bez monitoringu i potwierdzenia i takich tam temperatur). ja nie mam mozliwosci powtorzenia jej i otrzymania wyniku przed tym panieńskim w sobote. czy wy moze wiecie procentowo jak to wyglada (jaki % daje wynik pozytywny w 10-11 dpo?).
na bank zrobie sikanca rano w sobote (miesiaczke powinnam dostac w niedziele).
Ja założyłam nawet watek o tym ale brak chętnych do odpowiedzi . Widziałam na wykresach niektórych, że betę ktoś robił w 10-11 dpo a potem test pozytywny. Więc chyba jest jednak jakaś szansa . Może żadna w wątku nie odpisała bo już są na fioletowej stronie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
u mnie ovu w końcu wyznaczylo dzień owulacji..wiem, ze nie ma co się sugerować w 100%, ale myslalam ze będzie tak skakać temperatura non stop..a teraz nawet się utrzymuje wysoka "odpukać", bo czuje się jak by mnie cos bralo i może to stad?
Dzis niby mój 6dpo..ponieważ nadchodzi weekend, pewnie zrobie falstart i zatestuje w sobote, wiem ze za wczesnie, ale w trakcie weekendów jak mam wolne to ciężko z moja silna wola;)jak wyjdzie negatyw to później zrobie w dniu spodziewanej @ o ile nie przyjdzie;)
Nie wiem czy tez tak macie? w tygodniu jak latam do pracy to mogę spokojnie poczekać z testowaniem, a w weekend wytrzymać nie mogę
Ogólnie objawów ciążowych zero
9.12 pierwsze ICSI. Mamy dwa serduszka! Dziewczynka i chlopiec -
bizona wrote:u mnie ovu w końcu wyznaczylo dzień owulacji..wiem, ze nie ma co się sugerować w 100%, ale myslalam ze będzie tak skakać temperatura non stop..a teraz nawet się utrzymuje wysoka "odpukać", bo czuje się jak by mnie cos bralo i może to stad?
Dzis niby mój 6dpo..ponieważ nadchodzi weekend, pewnie zrobie falstart i zatestuje w sobote, wiem ze za wczesnie, ale w trakcie weekendów jak mam wolne to ciężko z moja silna wola;)jak wyjdzie negatyw to później zrobie w dniu spodziewanej @ o ile nie przyjdzie;)
Nie wiem czy tez tak macie? w tygodniu jak latam do pracy to mogę spokojnie poczekać z testowaniem, a w weekend wytrzymać nie mogę
Ogólnie objawów ciążowych zero -
nick nieaktualnyjustyna14 wrote:kochana o pierwsze słonko walczyłam 2 lata a potem stwierdziłam, że na drugie nie chce tyle czekać i udało się od razu
Super, że tak się udało. Jak nie było to nie było a potem jedno za drugim Dość często tak jest ale dlaczego??? Kto wie
Jeszcze raz gratuluję Ci z całego serduszka
justyna14 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny