SIERPNIOWE BRZUSZKI - tu zachodzimy w ciążę!!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyja korzystam z takiej aplikacji na telefon bardzo prostej do rejestrowania cykli (jest duzo bardziej "prymitywna" niz Ovu i nie ma zadnych wykresów), bo bardzo latwo tam sie dodaje notatki - wiec sobie tam zapisuje jak cos w ciagu dnia sie zmienia, albo jak nie jestem pewna czy wodnisty, czy mlecznokremowy, czy pomiedzy
ciesze sie ze nie tylko ja mam klopot z ta szyjka dziewczyny ) w sumie sie poddalam, tak samo jak temp nie mierze zeby sie nie nakrecac.
na mnie nie najlepiej dziala jak nic nie robie tylko mysle o jednym, wiec im mniej "rytualow" tym lepiej.
podziwiam, ze niektore dziewczyny potrafia robic te pomiary codzienni eo tej samej porze, zaznaczac kazdy drobny symptom, opisywac, ogarniaja szyjki i sluzy i ze sobie z tym wszystkich psychicznie radza, ja bym pewnie oszalala
-
nick nieaktualnyAmidala wrote:ja korzystam z takiej aplikacji na telefon bardzo prostej do rejestrowania cykli (jest duzo bardziej "prymitywna" niz Ovu i nie ma zadnych wykresów), bo bardzo latwo tam sie dodaje notatki - wiec sobie tam zapisuje jak cos w ciagu dnia sie zmienia, albo jak nie jestem pewna czy wodnisty, czy mlecznokremowy, czy pomiedzy
ciesze sie ze nie tylko ja mam klopot z ta szyjka dziewczyny ) w sumie sie poddalam, tak samo jak temp nie mierze zeby sie nie nakrecac.
na mnie nie najlepiej dziala jak nic nie robie tylko mysle o jednym, wiec im mniej "rytualow" tym lepiej.
podziwiam, ze niektore dziewczyny potrafia robic te pomiary codzienni eo tej samej porze, zaznaczac kazdy drobny symptom, opisywac, ogarniaja szyjki i sluzy i ze sobie z tym wszystkich psychicznie radza, ja bym pewnie oszalala
Ja własnie się zastanawiam ile wykresów dam radę poprowadzić, bo chyba do tego się nie nadaje zreszta nawet widac to po mierzeniu tempki...Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2015, 10:06
-
nick nieaktualnyAbra wrote:W razie czego w wariatkowie nie będziesz sama, ja też do Ciebie dołączę i pewnie duża część z forumowiczek...
Może otworzą specjalny oddział dla obłąkanych staraczek
Nooo, wszytskie dołaczymy Nie bedziemy musiały już pisać tylko bedziemy sobie konwesrowaly na oddziale a nasi panowie będa nas odwiedzac co drugi dzien w celu kopulacji
Sorki dziewczyny ale wyobźnia mnie ponioslaWiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2015, 10:09
kattalinna, Abra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAmidala wrote:hahaha jak dołączysz drinki z palemką, to jestem za
No jasne, będą drinki na rozluźnienie Myślę, że wszystkie byśmy się odstresowaly, wyluzowały i tylko swoich menów przyjmowaly to od razu wszystkie bysmy zaciązylyAmidala, Abra, Migracja lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
agatkaa wrote:No jasne, będą drinki na rozluźnienie Myślę, że wszystkie byśmy się odstresowaly, wyluzowały i tylko swoich menów przyjmowaly to od razu wszystkie bysmy zaciązyly
Teraz tylko wniosek do NFZ o refundację takiej terapii i ruszamyZanim zostałaś poczęta - pragnęłam Cię,
Zanim się urodziłaś - kochałam Cię,
Zanim minęła pierwsza minuta Twojego życia - byłam gotowa za Ciebie umrzeć... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
inaa wrote::* .... mimo, że nie jestem aktywna na forum trzymam nadal za Was kciuki kochane :* ! Pozdrawiam .... Wasza... ( pewnie nowe dziewczny mnie nie kojarzą, ale co tam ) Wasza Ina :* !!! Abra.... Ty wiesz.......... mocno mocno zaciskam :* !
agatkaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
justyna14 wrote:inaa a co u Ciebie? szukałam Cie po fioletowej stronie już
Inaa na razie do fioletu nie dołącza, tak z resztą jak i ja póki coZanim zostałaś poczęta - pragnęłam Cię,
nick nieaktualny
-
kata89 wrote:Ja chyba tez prędko nie dołączę. Właśnie zaczęły sie plamienia. Teraz tylko czekam jak @ sie rozwinie i znów działamy.
Przykro mi bardzo - wiem co czujesz
Nie poddawaj się - musimy walczyć i w końcu się udaZanim zostałaś poczęta - pragnęłam Cię,
Witam, dołączę się do Was Zamierzam testować 20 sierpnia. Jestem przy pierwszym cyklu z CLO, po obserwacji i owulacji mam nadzieję/( bo moj gin na urlopie i mam wizytę dopiero 17sierpnia, to się dowiem, czy w ogóle sens testowania jest). Trzymam kciuki za wszystkie z fasolkami i z nadzieją na nie
Pozdrawiam!Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwycięzcami...
PCO
wysoka prolaktyna
Prawie 20 miesięcy starań ...
październik 2015 - 6tc (*)
Sierpień 2016- HSG - drożne jajowody
Wrzesień 2016- seminogram M. - wyniki dobre, jedynie obniżona nieco ilość plemników o prawidłowej budowie -
nick nieaktualny