SIERPNIOWE BRZUSZKI - tu zachodzimy w ciążę!!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Amidala wrote:dzień dobry
chciałabym prosić o dopisanie mnie do listy na 15 sierpnia.
mam trochę dylemat, ponieważ 15 sierpnia mam panieński przyjaciółki i nie wiem czy ten test (spodziewany termin miesiączki 16 sierpnia) będzie wiarygodny, toteż nie wiem jak z alkoholem - w poprzedniej ciąży przy becie 600 (!!) miałam ledwo widoczną drugą kreskę 3 dni po terminie @..
macie jakiś pomysł może?
betę z krwi? ale wtedy, żeby na 15. mieć wynik musiałabym ją zrobić 14..
To idź na betęKto nie boi się wierzyć, że się uda?
Ja nie, ja wierzę, wiara czyni cuda..
-
kattalinna wrote:Ja się nie mogłam doczekać testowania a jak jestem tuż przed to już nie chcę bo się boję brzuch dziś już boli bardziej, typowo na dzień przed @. Temp. jutro prawdę mi powie czy jest sens test marnować...
Ja właśnie dziś miałam spadek ale mimo wszystko zatestowałam... i zmarnowałam testKto nie boi się wierzyć, że się uda?
Ja nie, ja wierzę, wiara czyni cuda..
-
nick nieaktualnykasza wrote:To idź na betę
no tak też pewnie zrobię, ale jakoś wyjątkowo dobrze się czuję, więc pewnie przyjdzie łachudra jedna..
po owulacji dobę miałam tylko 4 godzinne giga kłucie w lewej pachwinie, a potem w 6 dobie wieczorem godzinny ból podbrzusza i tyle.
szyjki nie macam, bo i tak nic nie rozróżniam , ale śluz się robi coraz bardziej gęsty (mleczny) i sutki wrażliwe, więc podejrzewam, że @ się zbiera. no nic, przynajmniej będę mogła się napić
kasza - trzymam kciuki, te testy to lubią czasem oszukać
-
nick nieaktualnyKasza, Cachaarel rownież trzymamy za Was kciuki
U mnie jeszcze 6 dni do testowania, coś tam mniej kluje od kilku dni w jajniku, brzuch mnie troche pbolewa, dzis bole w krzyżu a najfgorsze sa te piersi....bol niesamowity...takie wielkie mi się zrobiły, cięzkie, w stannik ledwo je wciskam i ciagle urazam, jak niechcąco dotkne reka... Brodwaki mam takie wielkie , hehe i cale takie żylaste mi się zrobiły, niebiekie Ale to pewnie przez cykl z dupkiem wszytsko...
-
nick nieaktualnyagatkaa: mialam to w mojej grudniowej ciazy - piersi mi sie zrobily przeogromne, bolesne a przede wszystkim byly giga gorace, czulam ze mnie parzy, a jak maz dotykal to mowil ze sa wyjatkowo cieple (w przeciwienstwie do reszty ciala). wiec powodzenia!!!
agatkaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
agatkaa wrote:Nie lubie.....ehhh
Wiesz ja nie chce sie nakrecać, bo wydaje mi się, że to przez dupka w tym cyklu tak mi sie porobailo, ale...pozyjemy, zobaczymy
Zrób jutro test - specjalnie dla mnie, co?
Nie odstawiaj tak tego dupka...agatkaa, Heathera lubią tę wiadomość
Zanim zostałaś poczęta - pragnęłam Cię,
Zanim się urodziłaś - kochałam Cię,
Zanim minęła pierwsza minuta Twojego życia - byłam gotowa za Ciebie umrzeć... -
nick nieaktualny
-
To nasikaj do pojemniczka i wtedy pobiegnij po test - rozwiązanie "kryzysowe"
agatkaa lubi tę wiadomość
Zanim minęła pierwsza minuta Twojego życia - byłam gotowa za Ciebie umrzeć... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
agatkaa wrote:Hehe, tylko ze musialabym zabrac ze soba pojemniczek do pracy
A cóż to za problem
Nie takie "rzeczy" się woziło
Rozwiązanie nr 2:
nie pić przez jakieś 3 godz i wtedy z tego moczu zrobić test, to się hormon trochę nagromadzi, ale uwzględniwszy upały, ja wybrałabym opcję nr 1
Co Ty wybierzesz??
Możesz wyskoczyś w trakcie pracy po test?Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2015, 22:05
agatkaa, Kjopa3 lubią tę wiadomość
Zanim minęła pierwsza minuta Twojego życia - byłam gotowa za Ciebie umrzeć...