SIERPNIOWE BRZUSZKI - tu zachodzimy w ciążę!!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymyślałam, że dzisiaj przyjdzie (42dc-zwykle maksymalny cykl tyle wynosił). wczoraj brzuch mnie bolał jak na @, i po stosunku miałam beżowe plamienie więc myślałam, że to to. dzisiaj nic mi nie jest tylko ten jajnik mocno boli. Daje sobie czas do jutra. w tym miesiącu wszystko mam odwrotnie
-
nick nieaktualnyAudobrandessa, długie masz te cykle. Ja zazwyczaj mam ok 30-31 dni. Mnie też jajniki bolą, raz jeden kłuje , raz drugi , dość mocny bol ale konkretny. Ja spokojnie czekam na @...jestem pewna ze przyjdzie.
Jutro zatestujesz? Bo ja chyba dłuuugo nie zatestuje -
nick nieaktualnyOj długie koleżanka z pracy już 2 razy zdążyła okresu dostać. miałam krótsze bo 31-35, ale gdy mam troche stresu to się wydłuża. A w tym cyklu trochę się działo plus zmiana klimatu.
Nie będę jutro testować, nie chcę się nakręcać. Może w sobotę albo w niedzielę jeśli do tego czasu nie dostane, ale chyba @się zbliża dużymi krokami -
Dziewczyny, dziękuję bardzo za gratulacje
Wysyłam Wam wirusy ciążowe
I potwierdzam - testy mogą nie wychodzić baaaaardzo długo - u mnie w 39 dniu cyklu jeszcze ujemne, a dzisiaj w 52 dc beta wyniosła ponad 7 tysięcy....agatkaa, kattalinna, Emilia77, justyna14, Heathera lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyastoriaa wrote:Dziewczyny, dziękuję bardzo za gratulacje
Wysyłam Wam wirusy ciążowe
I potwierdzam - testy mogą nie wychodzić baaaaardzo długo - u mnie w 39 dniu cyklu jeszcze ujemne, a dzisiaj w 52 dc beta wyniosła ponad 7 tysięcy....
-
hej dziewczyny, czy mogę i ja dołączyć...???
Nie wiem sama czy mogę juz testowac, bo według ovufriend ovulację miałam 28 lipca,czyli jestem juz w 16 dpo i teoretycznie @ spóźnia mi się 4 dzien. Ale nie jestem do konca pewna czy program mi dobry dzien owulacji wyznaczył, wydaje mi się ze mogła byc poźniej np. 6 sierpnia lub wcale, bo jakis mały wzrost i niskie temperatury mam... Niesety jestem 8 m-cy po ostawieniu anty i moje cykle sa bardzo niereguralne, a i sluz i temp pozostawia wiele do życzenia... testowałybyscie juz na moim miejscu????
-
Mam cykle 30-dniowe. Teoretycznie zwykle mam owulacje około 17 dnia.
Prawdopodobnie w tym cyklu coś sie poprzestawiało, bo tego 39 dnia cyklu w usg lekarz nie był w stanie stwierdzić czy owulacja w ogóle była i nie widział też pęcherzyka ciążowego ani ciałka żółtego....