SIERPNIOWE BRZUSZKI - tu zachodzimy w ciążę!!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRobie mały update do poprzedniego wpisu
Niech ten 27 sierpnia jednak zostanie. Wczoraj byłam u lekarza i okazało się...że domniemana torbiel zniknęła za to pojawiło się ciałko żółte w wielkości 26mm i endometrium 19mm.
Ale szczerze mówiac nie mam pojecia kiedy była owu...brałam duphaston zeby torbiel się wchłoneła bo zadnego innego pecherzyka nie było. Konczę go brać w piatek ale to zdecydowanie za wcześnie żeby cokolwiek testować.
Pytanie- powinnam brac dupka dalej czy odstawic zgodnie z zasadą ze bierze się przez 10 dni?
Chociaz jakos nie chce mi się wierzyc zeby cos z tego wyszło, bo nawet jak torbiel okazała się duzym pecherzykiem, to komórka która znajdowała się w środku na pewno była przejrzała. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWłaśnie nie dam rady myślałam że się uda, ale jednak nie, dlatego robiłam w domu testy. A co do temp to się nie znam ale dziewczyny pisały ze to o niczym nie świadczy bo i w dniu dostania może spaść dopiero wiec nie wiem. W ogóle to chyba jestem do niczego jak nawet własnego organizmu nie znam. Och....
-
nick nieaktualnyJedna z wielu .... wrote:Właśnie nie dam rady myślałam że się uda, ale jednak nie, dlatego robiłam w domu testy. A co do temp to się nie znam ale dziewczyny pisały ze to o niczym nie świadczy bo i w dniu dostania może spaść dopiero wiec nie wiem. W ogóle to chyba jestem do niczego jak nawet własnego organizmu nie znam. Och....
Nie jestes do niczego!!! Nie przejmuj się, niejedna z nas nie do konca zna sie na wlasnym organizmie, a ten bardzo czesto lubi platac figle i nie zawsze jest tak samo wiec nie ma co panikowac. Ja tez sie nie zanm do konca na swoim. To dopiero pierwszy raz kiedy tempke mierze (chcoiaz i tak nie nie wyszlo przez caly cykl) Jedynie co zauwazylam ze w II fazie tempka byla wyzsza, najpierw 37, potem 36,8 a dzis 36,7 i plmienie na @ czyli chyba dobrze, bo spadla przed @
Spokojnie, daj sobie troche czasuWiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2015, 11:48
Jedna z wielu .... lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJedna z wielu .... wrote:Właśnie nie dam rady myślałam że się uda, ale jednak nie, dlatego robiłam w domu testy. A co do temp to się nie znam ale dziewczyny pisały ze to o niczym nie świadczy bo i w dniu dostania może spaść dopiero wiec nie wiem. W ogóle to chyba jestem do niczego jak nawet własnego organizmu nie znam. Och....
-
nick nieaktualnyAudobrandessa wrote:Nie jesteś do niczego. Organizm często płata figle. Aż dziwne jak psychika ma na niego duży wpływ. Ehhh jak się chce to nie wychodzi. Ja się w czwartek na betę wybieram a do gina w sobotę. Teraz brak terminów.
A termin @ kiedy masz ? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJedna z wielu .... wrote:A jak tak patrzę to wszystkie takie rozeznane a ja .... cóż nie mam zdolności do tego
Oj...wiesz, to jest wiedza która każda z nas nabywa im dłuzej się stara
Ale po to jest między innymi takie forum żeby podpytać tych bardziej doświadczonych
Głowa do góry, nie wiem który to Twój cykl staran ale pewnie jest jeszcze czas zeby sie wielu rzeczy dowiedzieć. Życzę Ci jednak żebys nie musiała więcej studiować tematu ciaza i żeby teraz się udało -
nick nieaktualnyMama_Ali wrote:Oj...wiesz, to jest wiedza która każda z nas nabywa im dłuzej się stara
Ale po to jest między innymi takie forum żeby podpytać tych bardziej doświadczonych
Głowa do góry, nie wiem który to Twój cykl staran ale pewnie jest jeszcze czas zeby sie wielu rzeczy dowiedzieć. Życzę Ci jednak żebys nie musiała więcej studiować tematu ciaza i żeby teraz się udało
To mój 9 cykl, pierwszy z duphaston i patrzenia na temp. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny11dpo wykaże Ci badanie krwi , zwykle testy pokazuja trochę później.
Ja 11dpo poszłąm na bete i była 7 z kawałkiem, wiec test absolutnie nie mógł nic pokazac skoro jest czułość to 25..., 12dpo miałam wynik bety 21 i na teście cien cienia który tylko ja widziałam , wiec spokojnie, testuj dalej.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2015, 12:31
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny