X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Sierpniowe bzykanko jak dwa komary 🦟🦟, a wiosną do dziecka wstanie już Stary 🙋‍♂️.
Odpowiedz

Sierpniowe bzykanko jak dwa komary 🦟🦟, a wiosną do dziecka wstanie już Stary 🙋‍♂️.

Oceń ten wątek:
  • Agn1000 Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2022, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Namisa wrote:
    Też miałam parę lat temu postawiona diagnozę PCOS, a potem kilka cykli później już nie było śladu na USG. Jeden lekarz mówił tak, drugi inaczej, ciężko było się w tym połapać i już w głowę zachodziłam o co chodzi - z jednej strony był okropny trądzik więc by się zgadzało, z drugiej androgeny w normie, leciutko podniesiona prolaktyna ale bez szaleństw. Dziś już wiem że w tamtym okresie miałam głównie cykle bezowulacyjne albo słabe owulacje, dużo stresu, niezbyt zdrowy tryb życia, niedobory - to sprawiało że nie było owulacji albo była niskiej jakości, pęcherzyki nie pękały i jajniki mogły wyglądać na policystyczne, mimo braku PCOS. Polecam odcinek podcastu Kasia o Hormonach o tym zagadnieniu, dużo ci może rozjaśnić - https://open.spotify.com/episode/16QD8Yh5MtKmqkVyT0x6oN?si=pdiCalo5T2e2yNEv6atIZQ&utm_source=copy-link

Nie mówię że nie masz PCOS, bo tego nie mogę wiedzieć, ale mówię z własnego doświadczenia jak to jest z tymi diagnozami.

Dziękuję ☺️ zaraz sprawdzę ten odcinek.

Tak to z tymi lekarzami jest, każdy mowi co innego😔

A jak teraz wyglądają Twoje owulacje?

Starania o pierwsze 👶
    na luzie od 10.2021
    na poważnie 02.2022

🙋‍♀️28
    09.2022 TSH 2,7❌->10.2022 TSH 1,5 ✅
    10.2022 polip 11mm ❌histeroskopia-> polip usunięty ✅
    Suple: pregnastart, olej z wiesiołka
    Od sierpnia: inozytol, kubeczek fertilily
    🙋‍♂️ 32
    08.2022 badanie nasienia koncentracja✅
    morfologia 3% ❌
    Suple:fertilman

Plan:
    02.23 HSG
    04/05.23 IUI
  • Agn1000 Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2022, 16:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czarneniebo wrote:
    Agn ja teraz patrzę i w 11 dc w kwietniu miałam mniejsze niż Ty. Tylko, że ja mam cykl aktualnie 31-33, a wtedy miałam jeszcze problem z prolaktyna i cykl zwariował totalnie. Ja nie wierzyłam żadnemu jak coś złego powiedział (PCOS, POLIP- onkolog/ginekolog powiedział, że na zdjęciu to wygląda nawet jak mięśniak, a u niego na monitorze wszystko na szczęście ok). każdy może widzieć cos inaczej 🤷‍♀️, pomylić się, no nie wiem.
    Teraz temu mojemu gin zaufałam(chyba🤭) , zaplusował dla mnie bardzo, dał takie same zalecenia jak Paśnik i inny immunolog już z mojej okolicy, co do zespołu antyfosfolipidowego, a Ci inni ja pierdziele szkoda gadać, chyba nie wiedzieli o co chodzi tak naprawdę... 🤷‍♀️
    Jestem dobrej myśli 🤞🤞🤞🍀

Będę się modlić żeby się jednak pojawił skoro mówisz że u Ciebie tak było.

Najważniejsze ze trafiłaś na dobrego, któremu można ufac ☺️

Dziękuję 😗

czarneniebo lubi tę wiadomość

Starania o pierwsze 👶
    na luzie od 10.2021
    na poważnie 02.2022

🙋‍♀️28
    🙋‍♂️ 32
    morfologia 3% ❌

Plan:
    02.23 HSG
    04/05.23 IUI
  • oloska Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2022, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny, oby do przodu, ale no już widzę swoje samopoczucie na tym Bromergonie 🙄
    Agn1000 wrote:
    Wgl słuchajcie ten hit. W kolejce była mama z jakąś nastolatka z zielonymi włosami, na oko max 16lat. Myślałam że przyszła na pierwszą wizytę czy coś a ona wzięła ciążowe ulotki które leżały na stole i mówi do mamy,,o nie. Czyli ja później też będę mieć rozstępy?"

I kopara mi opadła. Myślę oo fuck, dzieci mają dzieci.

Hm, patrząc na to co się ostatnio dzieje... a pracuję w ośrodku gdzie jest dość mało porodów, to 16 lat i dziecko to i tak "sporo", bo zdarzają się i młodsze dziewczyny...

♀️ 34
    Badania I i II etapu ✅️
    ♂️ 32
    HBA 43% ❌️

preg.png

04.08.2023 Oliwia ❤️ 2960g 53 cm
    age.png
  • Kluska95 Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2022, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Namisa wrote:
    Też miałam parę lat temu postawiona diagnozę PCOS, a potem kilka cykli później już nie było śladu na USG. Jeden lekarz mówił tak, drugi inaczej, ciężko było się w tym połapać i już w głowę zachodziłam o co chodzi - z jednej strony był okropny trądzik więc by się zgadzało, z drugiej androgeny w normie, leciutko podniesiona prolaktyna ale bez szaleństw. Dziś już wiem że w tamtym okresie miałam głównie cykle bezowulacyjne albo słabe owulacje, dużo stresu, niezbyt zdrowy tryb życia, niedobory - to sprawiało że nie było owulacji albo była niskiej jakości, pęcherzyki nie pękały i jajniki mogły wyglądać na policystyczne, mimo braku PCOS. Polecam odcinek podcastu Kasia o Hormonach o tym zagadnieniu, dużo ci może rozjaśnić - https://open.spotify.com/episode/16QD8Yh5MtKmqkVyT0x6oN?si=pdiCalo5T2e2yNEv6atIZQ&utm_source=copy-link

Nie mówię że nie masz PCOS, bo tego nie mogę wiedzieć, ale mówię z własnego doświadczenia jak to jest z tymi diagnozami.

Hej, a jak udało Ci się wyjść z cykli bezowulacyjnych/słabych owulacji? Coś konkretnie stosowałaś? 😉

Agn1000 lubi tę wiadomość

07.23 Misia 🩷👶
  • Emka06 Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2022, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oloska wrote:
    Hej dziewczyny.

Nie odniosę się do powyższego wyniku prolaktyny, bo się nie znam, ale dziś z ciekawości zbadałam sobie swoją w 6dc, z racji pracy w szpitalu to minuta roboty.
    No i mam wynik 46,08 ng/ml, przy górnej granicy normy 23,30.
    Doktor zlecił mi Bromergon na dwa miesiące, później kontrole i monitoring. Z ciekawości pobiorę sobie jeszcze progesteron 7 dni po owulacji, żeby zobaczyć, czy rzeczywiście jej nie ma.
    Troszkę mi przykro, ale w sumie cieszę się, że wiem co jest grane.
    A przygotowałaś się odpowiednio do badania? Bo ja kiedyś też zbadałam prolaktynę, wynik jakoś 35 przy normie do 25. Potem dopiero przeczytałam jak należy się przygotować i że powinno się to badanie wykonywać ok. 2h po przebudzeniu, najlepiej w godzinach 8-10, a ja poleciałam o 6 rano na szybko przed pracą 😅 Nie wiem jaką bym miała wartość prolaktyny, gdybym wykonała badanie zgodnie z zaleceniami, ale wmawiałam sobie, że to na pewno przez to jest zawyżony wynik 😅 Tamto badanie robiłam w zeszłym roku i chciałabym je teraz powtórzyć, ale ze względu na pracę musiałabym je wykonać w sobotę, a nie umiem się wstrzelić, żeby w sobotę przypadał 3-5 dc 😅

2024
    3 x IUI

2025
    1 IVF - 16 kumulusów -> 7 oocytów -> 0 komórek nadających się do zapłodnienia (nieprawidłowe morfologicznie)

„Moc, która leży w Tobie, jest silniejsza od wszystkich przeciwności.”
  • czarneniebo Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2022, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agn1000 czekamy wszystkie na informacje po wizycie 🍀🤞

♀️96

💔10.2021 poronienie zatrzymane 7/9 tc 💔

❌MTHFR 1298A>C hetero
    ❌PAI-1 4G hetero
    ❌Zespół antyfosfolipidowy
    ❌ANA 3 dodatnie

💊 Pueria Duo, Acard 150
    💉 Neoparin 0,4

eve
  • Namisa Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2022, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agn1000 wrote:
    Dziękuję ☺️ zaraz sprawdzę ten odcinek.

Tak to z tymi lekarzami jest, każdy mowi co innego😔

A jak teraz wyglądają Twoje owulacje?

Są co cykl, co prawda tylko z prawego jajnika, bo lewy leniwy, ale regularnie. Teraz moje cykle to 26-28 dni, owulacja koło 15 dnia, co kiedys było dla mnie totalnie nieosiągalne - wczesniej cykle pod 40 dni, owulacja jeśli była to bardzo późno, faza lutealna max 10 dni. Ale stopniowo do tego dochodziłam, najpierw cykle skróciły się do 33 dni i owulacja regularnie po 20dc, dopiero w tym roku tak naprawdę ten cykl wygląda jak powinien, progesteron powyżej 10 ng, faza lutealna się wydłużyła. U mnie się tak złożyło że gdy dostałam diagnozę PCOS to jeszcze nie starałam się o dziecko, ale nie chciałam też tabletek anty, więc szukałam "naturalnych" sposobów. Gdybym zdiagnozowała się dziś, na etapie starań, to pewnie od razu dostałabym stymulację, bo wtedy owulacji nie miałam w ogóle.

15.06.2023 - 40+0, 3490 g, 56 cm 🩵
  • Angie_33 Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2022, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :) podczytuje was od początku sierpnia bo wróciliśmy do starań o 3 dzidziusia :) dzisiaj 9dpo i pokusiłam się na test :)
    Zerknięcie subiektywnym okiem?
    https://zapodaj.net/242e6e73b6162.jpg.html

Kamsi, SandraH.97 lubią tę wiadomość

26.08 pozytywny test ciążowy 🍀 — 10dpo
    30.08 Beta: 122,6 —13dpo
    1.09 Beta: 314,1 — 15dpo
    14.09 Pierwsza wizyta 🍀 jest dzidziuś z ❤️ 🥹
    31.10 Badania I trymestru. 7,5 cm zdrowego szczęścia ❤️
    💙Synek 💙

• #Aleksandra Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2022, 16:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, ile dni czekaliście na wyniki badań nasienia z kliniki gyncentrum?;)

II procedura 🦕
    13.07.2024r - Start 💉
    19.07.2024r - 8 🥚
    29.07.2024r - Punkcja 👩‍⚕️⏳️
    04.08.2024r - ❄️❄️❄️
    03.09.2024r - Transfer 4AB ❄️
    5 dpt - ⏸️
    6 dpt - 53 mIU/ml
    8 dpt - 119 mIU/ml / 33 ng/ml
    10 dpt - 284 mIU/ml / 13 ng/ml
    13 dpt - 996 mIU/ml / 16 ng/ml
    15 dpt - 2112 mIU/ml / 50 ng/ml
    17 dpt - 5023 mIU/ml / 13 ng/ml
    25 dpt - maleństwo z bijącym ❤️
    13.11 - 6cm szczęścia🍀
    24.12 - Córeczka 🎀
    09.01 - II prenatalne 🍀 345g
    06.03 - III prenatalne 🍀

preg.png
  • ChocoMonster Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2022, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agn1000 wrote:
    Wgl słuchajcie ten hit. W kolejce była mama z jakąś nastolatka z zielonymi włosami, na oko max 16lat. Myślałam że przyszła na pierwszą wizytę czy coś a ona wzięła ciążowe ulotki które leżały na stole i mówi do mamy,,o nie. Czyli ja później też będę mieć rozstępy?"

I kopara mi opadła. Myślę oo fuck, dzieci mają dzieci.
    U mnie w mieście 15latka urodziła dziecko. To co prawda było chyba z 4 lata temu, ale do dziś mnie to szokuje, jak pomyślę sobie, że dzieci uprawiają seks.
    W Polsce niestety leżą też podstawy nauczania biologii, wdż. Do dziś pamiętam, jak w gimnazjum nauczycielka puszczała nam filmy z lat 80 o seksie i zabezpieczeniu. Do całej wiedzy seksualnej musiałam dojść sama, czasem metodą prób i błędów. To chore, że w tym kraju nastolatkowie nie znają podstaw, często też rodzice nie rozmawiają ze swoimi pociechami o tym, bo myślą, że przecież córka ma 15 lat to gdzie będzie uprawiać seks... Otóż jak widać dzieci teraz coraz szybciej zaczynają współżyć. Być może to dostęp do internetu, wszechobecnego seksu, nagości, albo po prostu mamy takie czasy.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2022, 16:46

✨ 08.23 Stasieńko 🩵
  • Agn1000 Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2022, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Namisa wrote:
    Są co cykl, co prawda tylko z prawego jajnika, bo lewy leniwy, ale regularnie. Teraz moje cykle to 26-28 dni, owulacja koło 15 dnia, co kiedys było dla mnie totalnie nieosiągalne - wczesniej cykle pod 40 dni, owulacja jeśli była to bardzo późno, faza lutealna max 10 dni. Ale stopniowo do tego dochodziłam, najpierw cykle skróciły się do 33 dni i owulacja regularnie po 20dc, dopiero w tym roku tak naprawdę ten cykl wygląda jak powinien, progesteron powyżej 10 ng, faza lutealna się wydłużyła. U mnie się tak złożyło że gdy dostałam diagnozę PCOS to jeszcze nie starałam się o dziecko, ale nie chciałam też tabletek anty, więc szukałam "naturalnych" sposobów. Gdybym zdiagnozowała się dziś, na etapie starań, to pewnie od razu dostałabym stymulację, bo wtedy owulacji nie miałam w ogóle.

No to pięknie uregulowałas swój organizm. A co zmieniłaś?

Starania o pierwsze 👶
    na luzie od 10.2021
    na poważnie 02.2022

🙋‍♀️28
    🙋‍♂️ 32
    morfologia 3% ❌

Plan:
    02.23 HSG
    04/05.23 IUI
  • Namisa Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2022, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kluska95 wrote:
    Hej, a jak udało Ci się wyjść z cykli bezowulacyjnych/słabych owulacji? Coś konkretnie stosowałaś? 😉

Dużo rzeczy się nałożyło w sumie, więc wypiszę te które wydaje mi się że zrobiły największą robotę:
    - suplementacja witaminy D. Kiedyś miałam skrajny niedobór, jak po wielu miesiącach dobiłam do optymalnego stężenia to mniej więcej zbiegło się to z częstszymi i wcześniejszymi owulacjami
    - dieta dieta dieta. Dużo zrodel białka, strączki, tłusty nabial. Wychodziłam z zaburzeń odżywiania latami i uzupełnienie niedoborów najwidoczniej trwało trochę.
    - regularne posiłki i posiłki zamiast przekąsek - kiedyś potrafiłam cały dzień lecieć na podjadaniu zamiast jedzeniu. Może cukier skakał przez taki styl jedzenia? Odkąd zaczęłam prawdziwie jeść, gotować - odczułam zmiany na lepsze.
    - rzuciłam palenie. Pewnie to nie będzie dotyczyło wielu z was ale wspomnę, bo też się pokryło w czasie
    - lepsze radzenie sobie ze stresem. Kiedyś byłam człowiekiem który stresował się dosłownie wszystkim, przetwarzał w głowie tysiąc scenariuszy. Kiedy zajęłam się swoją głową (tu pomogła głównie medytacja, słuchanie podcastów, spacery) to mój trądzik zaczął stopniowo znikać i cykle zaczęły się skracać
    - z takich rzeczy stricte praktycznych - zaczęłam stosować Fertistim.

Wiem że to się może wydawać takie lanie wody i nic konkretnego ale takie są fakty, że uregulowanie stylu życia zrobiło robotę. Jest jeszcze sporo rzeczy do poprawki ale mam wrażenie że żeby ta owulacja wystąpiła to mój organizm musiał się poczuć po prostu bezpiecznie.

Agn1000, siesiepy, czarneniebo, Yoanne lubią tę wiadomość

15.06.2023 - 40+0, 3490 g, 56 cm 🩵
  • Kamsi Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2022, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angie_33 wrote:
    Hej :) podczytuje was od początku sierpnia bo wróciliśmy do starań o 3 dzidziusia :) dzisiaj 9dpo i pokusiłam się na test :)

Ja nic nie widzę

Angie_33 lubi tę wiadomość

👱🏻‍♀️27
    🧑🏻‍🦱29
    👧🏼 8.09.2020
    🍀 12.03.2024
    preg.png
  • Niewiemjaki Znajoma

Wysłany: 25 sierpnia 2022, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angie_33 wrote:

Ja nie widzę... :( Ale 9 dpo to dość wcześnie. Może lepiej poczekać o zrobić 12 dpo test o wysokiej czułości? :)

siesiepy, Angie_33 lubią tę wiadomość

• Agn1000 Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2022, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ChocoMonster wrote:
    U mnie w mieście 15latka urodziła dziecko. To co prawda było chyba z 4 lata temu, ale do dziś mnie to szokuje, jak pomyślę sobie, że dzieci uprawiają seks.
    W Polsce niestety leżą też podstawy nauczania biologii, wdż. Do dziś pamiętam, jak w gimnazjum nauczycielka puszczała nam filmy z lat 80 o seksie i zabezpieczeniu. Do całej wiedzy seksualnej musiałam dojść sama, czasem metodą prób i błędów. To chore, że w tym kraju nastolatkowie nie znają podstaw, często też rodzice nie rozmawiają ze swoimi pociechami o tym, bo myślą, że przecież córka ma 15 lat to gdzie będzie uprawiać seks... Otóż jak widać dzieci teraz coraz szybciej zaczynają współżyć. Być może to dostęp do internetu, wszechobecnego seksu, nagości, a po prostu być może mamy takie czasy.

My mieliśmy w gimnazjum takie lekcje z wychowania do życia w rodzinie i wydaje mi się że trochę było lepiej niż filmy z lat 80 ale wiesz co, no kurcze jakoś każdy wiedział że są prezerwatywy i skąd się biorą dzieci a tym bardziej teraz w dostępie do internetu az nie chce mi się wierzyć ze przed pierwszym razem ktoś nie jest świadomy jak może dojść do ciąży.. Nie mówię ze edukacja u nas nie leży bo leży, ale po prostu zawsze mi się wydawało ze to nie jest czarna magia.

Teraz bym powiedziała że czarna magia to zajść, a nie nie zajść 😂

Starania o pierwsze 👶
    na luzie od 10.2021
    na poważnie 02.2022

🙋‍♀️28
    🙋‍♂️ 32
    morfologia 3% ❌

Plan:
    02.23 HSG
    04/05.23 IUI
  • siesiepy Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2022, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agn1000 wrote:
    My mieliśmy w gimnazjum takie lekcje z wychowania do życia w rodzinie i wydaje mi się że trochę było lepiej niż filmy z lat 80 ale wiesz co, no kurcze jakoś każdy wiedział że są prezerwatywy i skąd się biorą dzieci a tym bardziej teraz w dostępie do internetu az nie chce mi się wierzyć ze przed pierwszym razem ktoś nie jest świadomy jak może dojść do ciąży.. Nie mówię ze edukacja u nas nie leży bo leży, ale po prostu zawsze mi się wydawało ze to nie jest czarna magia.

No, teraz się okazuje że zajść to nie takie hop siup i te wszystkie zabezpieczenia to takie niepotrzebne nam. 🤣

walka o pierwsze 🦕 od 7.2022

♀️29
    ◾PCOS - długie cykle, często bezowulacyjne;
    mała tarczyca;
    ◾01.2024 elektrokonizacja szyjki macicy (rak in situ 🦀 i HPV)
    ◾PAI hetero, MTHFR C677 hetero
    ◾arytmia
    ◾9 stymulacji letrozolem ❌
    ◾07.2024 poronienie - puste jaja płodowe 💔💔
    ◾przewlekłe zapalenie błony śluzowej żołądka - predyspozycje do anemii złośliwej (APCa i Castle)

♂️ 33
    ◾HBA 70,5% ↗️🎉
    ◾łagodna oligospermia ↘️
    ◾MSOME: 0% - 1 stopień, 1% - 2 stopień 😬

✨IVF💉
    Stymulacja ⛔ torbiel krwotoczna 4cm na lewym jajniku ➡️ marzec?
    IMSI?

"I used to float, now I just fall down
    I used to know, but I'm not sure now
    What I was made for
    What was I made for?"
  • czarneniebo Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Angie_33 ja też niestety nic nie widzę..

Angie_33 lubi tę wiadomość

♀️96

💔10.2021 poronienie zatrzymane 7/9 tc 💔

❌MTHFR 1298A>C hetero
    ❌PAI-1 4G hetero
    ❌Zespół antyfosfolipidowy
    ❌ANA 3 dodatnie

💊 Pueria Duo, Acard 150
    💉 Neoparin 0,4

eve
  • ChocoMonster Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agn1000 wrote:

No właśnie, zaczyna mnie dziwić jak można zajść w nieplanowaną ciążę 😂 człowiek tu bierze witaminy, bada się, robi testy, chodzi na monitoringi i NIC. A taka Karyna co witaminy D na oczy nie widziała pójdzie na jedną imprezę i wraca zafasolkowana 🙊

siesiepy, pakatasia96, Mart768, Agn1000, A-6, natkurka, Anett93, Poziomka9204 lubią tę wiadomość

✨ 08.23 Stasieńko 🩵
  • pakatasia96 Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2022, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już po wizycie ☺️

5+4 dni następna wizyta za 2 tygodnie (trochę za wcześnie się wybrałam).

Pęcherzyk ciążowy jest 💪🏽
    Położenie prawidłowe 💪🏽

Na echo zarodka nie miałam co liczyć, ale ważne że jestem spokojniejsza pod względem jego zagnieżdżenia 🤞🏼

Karo1234, Namisa, Pfry, okejka, siesiepy, Emka06, SandraH.97, oloska, Agn1000, czarneniebo, Paulina666, Areiay, Amunicja, Lipcowa, ChocoMonster, Czytoto, Madziq6, verliebtindich, ForgetMeeNot, Meduza, Cotakoza, Gravity, Tabeaa, Livka, LaBellePerle, hypatia92, Yoanne, Anett93, Vivico, Poziomka9204, Kasiaaa.97 lubią tę wiadomość

🙎🏼‍♀️27
    💆🏼‍♂️29
    🐈 ♥️

starania od 2018
    🕊🕊🕊🕊🕊

1 cs po przerwie 🍀
    12:08 - 10dpo ⏸

beta 12.08 - 13,4 mlU/ml prog - 24,50 ng/ml
    beta 16.08 - 178 mlU/ml prog - 29,10 ng/ml
    beta 18.08 - 453 mlU/ml prog - 32,67 ng/ml
    beta 20.08 - 942 mlU/ml
    beta 24.08 - 4960 mlU/ml

14.09 - 18 mm szczęścia 💙
    13.10 - 💪🏽🏋🏽💙
    18.11 - 247g chłopaka
    27.01 - 1400g chłopaka

20.04.2023 💙 czekamy
  • okejka Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2022, 17:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pakatasia96 wrote:
    Ja już po wizycie ☺️

5+4 dni następna wizyta za 2 tygodnie (trochę za wcześnie się wybrałam).

Pęcherzyk ciążowy jest 💪🏽
    Położenie prawidłowe 💪🏽

Na echo zarodka nie miałam co liczyć, ale ważne że jestem spokojniejsza pod względem jego zagnieżdżenia 🤞🏼
    Trzymam kciuki za kolejna wizytę 😁

pakatasia96 lubi tę wiadomość

👩🏻 34 👦🏻 35
    08.22 - w 13 cs ⏸️ ➡️ 05.23 👧🏻 53cm, 3.05 kg szczęścia ❤️
    05.24 decyzja o rodzeństwie dla M: badania, kontrola blizny - teoretycznie wszystko ✅️

08.24, 3 cs... ⏸️ 🥹 : 17 dpo bHCG 673, 19 dpo 1549
    27.08 0.21 cm fasolki 🥹
    10.09 1.34 cm fasolki 💓
    25.09 2.96 cm fasolki z ❤️
‹‹ 294 295 296 297 298 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ