Sierpniowe fasoleczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Katarzyna87 wrote:maluszek22 może niektórzy się lekko zapędzili, ale cały czas uważam, że były ku temu podstawy. Zdarzało się przecież, że z różnych powodów, ktoś przestał się udzielać - wyjazdy, choroby, problemy osobiste, brak internetu - jednak zawsze szła informacja na forum, ze coś się dzieje i tej staraczki nie będzie.
Miej na uwadze, że tutaj nawiązują się bardzo głębokie znajomości, czasami też i przyjaźnie. Zwierzamy się sobie z problemów, których czasami nie omawiamy nawet z naszymi partnerami (a: bo nie chcemy ich zamartwiać, b: bo nie zrozumieją, nie znają się na tym, c: bo same nie chcemy/wstydzimy się).
Każda osoba, u której jest podejrzenie "udawania" czy tylko reklamy - nie dajmy się zwariować, ale czasami potrafiłaś w jednym dniu wrzucić parę reklam swojego bloga - może się liczyć z tym, że zostanie tak potraktowana.
H
Starania o dziecko to temat, którego żadna z nas nie traktuje lekko, jako zabawę.
Wspieramy się tutaj.
Proszę Cię więc, nie obrażaj się, tylko zrozum.
Ale oceniac odrazu sie nie powinno.
Wystarczy zapytac.
Kiedy mialam napisac o wypadku. Napisalam w poniwdzialek nie mialam czasu i nie mam glowy do siedzenia na forum. Nie rozpisywalam sie bo mialam wiele na glowie. Troche pomaga mi teraz rodzina.jestem zlamana tym wszystkim
-
Maluszek22 jak z fasolką? Wszystko dobrze? Pisałaś ze jesteś na podtrzymaniu?
Muszę Wam się do czegoś przyznać, jak jeszcze z dwa tyg. temu czytałam, jak piszecie, że wpatrujecie się wykres licząc ze coś się tam pojawi nie wiadomo skąd myślałam sobie - kurde o co im chodzi, wykres jak wykres...TEŻ TO MAM! Nie wiem co tam by się miało pojawić, ale zerkam jak w nie napiszę co ;pWiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2014, 12:01
-
nick nieaktualny
-
Siedzę w biurze, mam drzwi otwarte na ulicę, własnie jakaś stara baba szła z pieskiem i nasrał mi prosto przed oczami przy wycieraczce! Nosz K*, wołam ją, mówię, że wypadałoby posprzątać to jeszcze focha strzela!
Sorki, ale musiałam to gdzieś napisać ;p
Zajsonek lubi tę wiadomość
-
Aktualizacja :
Sierpniowe fasoleczki :
1.08 - Ofelaine @ , SZANIA , Ania1986 @ , kamilka @ , Mała.Mi
2.08 - Lwica , Aurelka , nejsi 88 ,
3.08 - Aga89 , Kaśka @ , Natka098 @ , marzen2210 @ , dziubasekk , Fasia ,
4.08 - vercia @ , Aga_502 @ ,
5.08 - Maluszek22 , BLANKA 90 ,
6.08 - aisza @ , Alinna , mf , littletwig ,
7.08 - shimmer_lip , kluska , Grepade ,
8.08 - Landryneczka @ , Lena 87 @ ,
9.08 - motyl1993 @ , kierzynka @ , małolata @ , soniuska ,
10.08 - madzianka @ , Natu 93 , pinka 425 , bianka , W
11.08 - MartaAlvi , czekolada , Niufka , adk_1989 ,
12.08 - Jaga , Blue @ ,
13.08 - miscelle , a1000 , polinka , 88macola ,
14.08 - JusWik @ , Inezka* , Bąbelek86
15.08 - inezka , apaczka , roletka , tomania 28
16.08 - Kicia , BATTINKA , Edka ,
17.08 - Asiula 257 , sylwusia25 , lady_89 , angela2005
18.08 - Marteczka 91 , Ewelcia , Joanka466 ,
19.08 - Ankara ,
20.08 - kitaja , versense , Agga
21.08 - asiek191 ,
22.08 - karo_line , Nancy87
23.08 - nadia199191 , olka 281 ,
24.08 - takasobieja , polkosia , Gosiaa , agus3004 , Gosiacu, Katarzynka87
25.08 - Maslanka , moremi , karen85
26.08 - beti97 , AnnaMaria , Tysia 85 , Bluberry , Tolcia25 ,
27.08 - Biedroneczka83 ,
28.08 - Neli ,
29.08 -
30.08 - gosia86 ,
31.08 - Magic , Motyl 1993 ,
odwiedził w tym miesiącu 25 sierpniówki
-
Katarzyna87 wrote:AnnaMaria89 ani mi się waż wypisywać
Nie takie wykresy kończyły się zieloną kropą
Oki oki:) to narazie nie wypisuje sie poki @ nie ma:) prawie 2 tyg do @ wiec jeszcze troche:) w razie czego testy ciazowe zrobie 3 dni przed @ (zakupilam owulacyjne i ciazowe hurtowo jak ZASJONEK to sobie bede mogla pozwolic na czeste testowanie:))Zajsonek, Ewelcia lubią tę wiadomość
-
Katarzyna87 wrote:Maluszek22 jak z fasolką? Wszystko dobrze? Pisałaś ze jesteś na podtrzymaniu?
Muszę Wam się do czegoś przyznać, jak jeszcze z dwa tyg. temu czytałam, jak piszecie, że wpatrujecie się wykres licząc ze coś się tam pojawi nie wiadomo skąd myślałam sobie - kurde o co im chodzi, wykres jak wykres...TEŻ TO MAM! Nie wiem co tam by się miało pojawić, ale zerkam jak w nie napiszę co ;p -
Ok teraz ja:
AnnaMaria jak chcesz możesz się wypisać sama - my tego nie zrobimy bo nie widzimy podstaw. Jesteś dopiero po owulacji, były więc pozostaje grzecznie poczekać i już Zostań z nami i miej nadzieję ok?
Maluszku22 przejrzyj dokładnie to forum od kiedy zniknęłaś z dnia na dzień. Dziewczyny wielokrotnie pytały co u Ciebie, czy ktoś coś wie co u Maluszka - otrzymałyśmy jedynie ciszę!!!. Zaczęły się poszukiwania z troski i jedyne co znalazłyśmy to informację że na każdym forum na którym się udzieliłaś była TYLKO I WYŁĄCZNIE reklama Twojego fb!!! Rozmawiałaś z nami tylko w lipcówkach i sierpniówkach przez chwilkę. Potem pojawiła się inf że miałaś wypadek (współczujemy). Co jakiś czas było pytanie czy ktoś wie co u Ciebie - dalej cisza - zero inf. Sama z ciekawości weszłam na Twój profil na fb i widze że sukcesywnie wstawiane są tam zdjęcia fryzur. CO MIAŁYŚMY POMYŚLEĆ? Każdej z nas buzują hormony, stramy się o dziecko a dla niektórych nie ma innego świata poza tym właśnie w którym czekają na maleństwo. Poczułyśmy się oszukane!
Teraz pojawiłaś się nagle po kolejnym pytaniu Tomani co u Ciebie i naszych zarzutach (ja zaczęłam) że chyba jesteś zmyślarą. Sorry za określenie ale innego w tej sytuacji nie widziałam
Mimo wszystko mam nadzieję że wszystko będzie u Ciebie w porządku. Nikt Cię nie wyrzuca z tego forum bo nie ma takiego prawa. Sama zdecyduj zgodnie ze swoim sumieniem czy faktycznie jesteś tu po to żeby się wspierać na wzajem czy masz inny cel.
SkończyłamMartaAlvi, Katarzyna87, gosia86 lubią tę wiadomość
-
Ewelcia wrote:Ok teraz ja:
AnnaMaria jak chcesz możesz się wypisać sama - my tego nie zrobimy bo nie widzimy podstaw. Jesteś dopiero po owulacji, były więc pozostaje grzecznie poczekać i już Zostań z nami i miej nadzieję ok?
Maluszku22 przejrzyj dokładnie to forum od kiedy zniknęłaś z dnia na dzień. Dziewczyny wielokrotnie pytały co u Ciebie, czy ktoś coś wie co u Maluszka - otrzymałyśmy jedynie ciszę!!!. Zaczęły się poszukiwania z troski i jedyne co znalazłyśmy to informację że na każdym forum na którym się udzieliłaś była TYLKO I WYŁĄCZNIE reklama Twojego fb!!! Rozmawiałaś z nami tylko w lipcówkach i sierpniówkach przez chwilkę. Potem pojawiła się inf że miałaś wypadek (współczujemy). Co jakiś czas było pytanie czy ktoś wie co u Ciebie - dalej cisza - zero inf. Sama z ciekawości weszłam na Twój profil na fb i widze że sukcesywnie wstawiane są tam zdjęcia fryzur. CO MIAŁYŚMY POMYŚLEĆ? Każdej z nas buzują hormony, stramy się o dziecko a dla niektórych nie ma innego świata poza tym właśnie w którym czekają na maleństwo. Poczułyśmy się oszukane!
Teraz pojawiłaś się nagle po kolejnym pytaniu Tomani co u Ciebie i naszych zarzutach (ja zaczęłam) że chyba jesteś zmyślarą. Sorry za określenie ale innego w tej sytuacji nie widziałam
Mimo wszystko mam nadzieję że wszystko będzie u Ciebie w porządku. Nikt Cię nie wyrzuca z tego forum bo nie ma takiego prawa. Sama zdecyduj zgodnie ze swoim sumieniem czy faktycznie jesteś tu po to żeby się wspierać na wzajem czy masz inny cel.
Skończyłam
Nie pisalam bo nie mialam jak ochlonelam troche i mam pomoc wiec jestem.nie oceniajcie mnie.po tych pieprzonych reklamach bo jak inni dodaja to nic tylko do mnie ze klami itd.
Ciekawa jestem czy gdyby wam cos takiego sie przydarzylo oczywisciw nikomu tego nie zycze czy byscie myslaly o wejsciu na forum!????! Czy mysleniu o bliskim czlowieku??
wydaje mi sie ze kazda by myslala o swoich bliskich pozniej o forum. Wiec zejdzcie ze mnie bo juz mam dosc naprawde.przykro mi jest. Wybaczcie ze nie dawalam znac bo nie mialam glowy. Chodz dalej jestem zakrecona
-
Nikt Ci nie zarzuca że miałaś wejść i nas informować to normalne że najważniejsi są bliscy! Piszemy Ci po prostu jak się czułyśmy! To wyglądało tak: Nie ma głowy napisać nam co się dzieje a ma czas na czesanie i wstawianie tego na fb. Kobieto nie widzisz tego o czym do Ciebie piszemy? Nikt nie wiedział że piszesz tego bloga z siostrą. Poza tym nikt Ci nie broni poprosić o lajkowanie strony ale Ty chyba troszę przesdziłaś Na kazym temacie jest Twoja prośba o lajk - był czas że miałam ochotę zgłosić to jako spam - ile można. Ludzie tu piszą o problemach, płaczą a Ty co chwilę wtawiałaś reklamę. Trochę przegięcie nie sądzisz? Zawsze mogłaś zacząć pisać do nas od: przepraszam że się nie odzywałam...... nie osądzajcie mnie to moja siostra pisze itp. A ty na nas najechałaś odpierając ataki - broni się winny - znasz to powiedzenie?
Ok mnie już nerwy niosą więc zamykam ten temat. Nie chcę się więcej udzielać na temat tego dlaczego nie odpisywałaś bo jeżeli miałaś problem to normalnei jest że zajmowałaś sie nim. Życzę Wam szybkiego powrotu do zdrowia i mam nadzieję że nic Wam nie będzie. Jesteś w ciąży i nie możesz się denerwować, więc pomiń ten temat już i daj znać co lekarze mówią.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2014, 12:38
MartaAlvi, Katarzyna87, gosia86, Bella93 lubią tę wiadomość
-
.
Skasowałam co napisałam, bo szkoda moich nerwów, jeszcze zaszkodzi mojemu SkarbeńkowiWiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2014, 12:46
Ewelcia, Katarzyna87, gosia86, Bella93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ewelcia wrote:Nikt Ci nie zarzuca że miałaś wejść i nas informować to normalne że najważniejsi są bliscy! Piszemy Ci po prostu jak się czułyśmy! To wyglądało tak: Nie ma głowy napisać nam co się dzieje a ma czas na czesanie i wstawianie tego na fb. Kobieto nie widzisz tego o czym do Ciebie piszemy? Nikt nie wiedział że piszesz tego bloga z siostrą. Poza tym nikt Ci nie broni poprosić o lajkowanie strony ale Ty chyba troszę przesdziłaś Na kazym temacie jest Twoja prośba o lajk - był czas że miałam ochotę zgłosić to jako spam - ile można. Ludzie tu piszą o problemach, płaczą a Ty co chwilę wtawiałaś reklamę. Trochę przegięcie nie sądzisz? Zawsze mogłaś zacząć pisać do nas od: przepraszam że się nie odzywałam...... nie osądzajcie mnie to moja siostra pisze itp. A ty na nas najechałaś odpierając ataki - broni się winny - znasz to powiedzenie?
Ok mnie już nerwy niosą więc zamykam ten temat. Nie chcę się więcej udzielać na temat tego dlaczego nie odpisywałaś bo jeżeli miałaś problem to normalnei jest że zajmowałaś sie nim. Życzę Wam szybkiego powrotu do zdrowia i mam nadzieję że nic Wam nie będzie. Jesteś w ciąży i nie możesz się denerwować, więc pomiń ten temat już i daj znać co lekarze mówią.
przepraszam was bardzo za to.ze tak wyszlo.
Nie chce juz o tym pisac.
Napewno dam wam znac -
tomania2806 wrote:Teraz musisz dbać o siebie i Maluszka jak się wgl czujesz?
Dokładnie Mam wielkie cycki jak gwiazda porono i są dosyć "obolałe" Dziś nie zjadłam śniadania i mnie straszliwie muliło, ale już wciągnęłam bułęczkę i jest nieco lepiej. Ogólnie póki co jest ok, nie zamierzam narzekać na żadne dolegliwości, mam zamiar się cieszyc z każdej jednejEwelcia, Agga, tomania2806, Katarzyna87, gosia86, Bella93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMój mi wczoraj mówi wieczorem piersi ci urosły, a ja do niego ta jasne chciałbyś a potem biegiem pobiegłam do łazienki i oglądałam je z każdej strony, eee są normalne to jego męskie widzenie, wyobraża sobie że są większe
większe nie są (jak dla mnie takie same ) ale za to od paru dni sutki mnie bolą.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2014, 13:07
Ewelcia lubi tę wiadomość