Sierpniowe fasoleczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
cześć dziewczyny! wielkie gratulacje nowym mamuśkom
wczoraj byłam na monitoringu i wróciłam ze złymi wiadomościami.
dawka CLO (2x1), którą przyjmowałam była zbyt duża i wyhodowałam 7 pęcherzyków dominujących, także wczoraj włączyłam Dupka i czekam na @ z nadzieją, że nie zrobią się torbiele. czyli cykl będzie bezowulacyjny. jeśli wszystko będzie ok i pęcherzyki się wchłoną to w przyszłym cyklu zaczynam brać najniższą dawkę Gonal F.
teraz postaram się wyciszyć i spokojnie przeczekać czas do @, ale będę was podglądać ściskam was wszystkie i trzymam kciuki za testy
-
Kochane ja juz wychodzę bo umówiłam się z nowo poznana koleżanka ze szpitala która leżała ze mną na sali z tym samym problemem i właśnie razem idziemy na kontrolę
Trzymajcie mocno za nas kciuki :*
Jak wrócę dam znać jak wygląda moja sytuacjaMartaAlvi, tomania2806, Ewa99 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
tomania2806 wrote:Pracujesz w biurze podróży?
Szefowa kiedyś próbowała z biurem ale jej nie wyszło i zostały ubezpieczenia i kredyty
Tak
Od trzech lat prowadzę, a w branży od 7 lat.
Fajna praca, polecam
Tylko trzeba się cały czas uczyć bo hoteli to tysiące jest! -
Nom, wydaje mi sie, ze owu mialam w niedzieoe ale na wykresie nic nie widac i ta temp taka jednolita, niby troche urosla ale nie duzo;/ tylko mam ten minus, ze nie mam dokladnego termometra i nie jest to taki przejrzyste;/
Walczymy o dobre nasienie i regulację hormonów
Od lipca 2014 na ovufriend. -
Isia myślę, że Twój płaski wykres to głównie zasługa termometru. Naprawdę te dwa miejsca po przecinku robią różnicę Kup taki termometr, a zobaczysz, że Twój wykres przestanie być płaski :)A no i ja też będę testować 22-23 (jak @ nie przyjdzie), także wyczekujemy wspólnie.
W życiu bym nie pomyślała, że kiedyś to powiem, ale...PRZYSPIESZCIE TEN CZAS!tomania2806, Katarzyna87 lubią tę wiadomość