Sierpniowe fasoleczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nicelady wrote:To te testy z Rossmana? Facelle? Jeśli tak, to na moje oko owulacji jeszcze nie było.
tak tak facelle, miałaś z nimi styczność?
-
czekolada:) wrote:Dziewczyny prosze napiszcie co o tym sądzicie, pozytyw czy negatyw ?
http://zapodaj.net/1942d1ec9490b.jpg.html
Z góry dziekujeczekolada:) lubi tę wiadomość
-
Dla mnie jeszcze negatyw ale mogę się mylić, niech wypowiedzą się bardziej doświadczone:)
czekolada:) lubi tę wiadomość
-
Maluszek22 wrote:http://zapodaj.net/417d086630ff8.jpg.html
Gratulacje Maluszku!!!
Odszczekuje wczorajsze slowa :p
I widzisz po co Ci jakies herbalife!?
Ja nadal czekam na @ wiec nie wpisuje sie na sierpien, ale uczestnicze!Maluszek22 lubi tę wiadomość
-
czekolada:) wrote:Dziewczyny prosze napiszcie co o tym sądzicie, pozytyw czy negatyw ?
http://zapodaj.net/1942d1ec9490b.jpg.html
Z góry dziekuje
Moim zdaniem to negatyw, zrob jeszcze wieczorem bez zbytniego picia i wczesnie rano nastepny i zobaczysz postepyWiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2014, 17:26
-
Marteczka91 wrote:tak tak facelle, miałaś z nimi styczność?
Tak, w tym cyklu ich używałam pierwszy raz. Podobnie jak Ty zastanawiałam się czy taka nieco bledsza kreska (jak Twoja) oznacza, że owulacja lada moment. Okazało się, że następnego dnia kreska była ciemniejsza i wtedy test uznałam za pozytywny (co zresztą potwierdził dodatkowo monitoring).
Testom owulacyjnym to też do końca ufać nie można, bo ich wynik zależy od tego ile się piło, kiedy robiło siku, pory dnia itp. Niemniej jednak obstawiam, że jutro będziesz miała ciemniejszą kreskę więc z jutrzejszymi staraniami wstrzelicie się idealnie.
Daisy, Maluszek22 lubią tę wiadomość
-
Kochane na kwietniowkach czy majowkach mialysmy chyba ponad 600stron wiec spokojnie z tym zasmiecaniem..po to tu siebie mamy, by zasmiecac, czekac wspolnie na wyniki..Zaden admin nigdy nie zwrocil nam na nic uwagi, wiec osobiscie uwazam, ze wszystko jest ok. Przeciez tu sie toczy nasz staraczkowe zycie, wiele z nas spedza tu co dzien mnostwo czasu, wiec zasmiecajmy sie ile wlezie!
Maluszek22, Jaga, Lena87 lubią tę wiadomość
-
Daisy wrote:Gratulacje Maluszku!!!
Odszczekuje wczorajsze slowa :p
I widzisz po co Ci jakies herbalife!?
Ja nadal czekam na @ wiec nie wpisuje sie na sierpien, ale uczestnicze!
mialas racje
Nie potrzebne mi tak ja mowilas? -
Daisy wrote:Kochane na kwietniowkach czy majowkach mialysmy chyba ponad 600stron wiec spokojnie z tym zasmiecaniem..po to tu siebie mamy, by zasmiecac, czekac wspolnie na wyniki..Zaden admin nigdy nie zwrocil nam na nic uwagi, wiec osobiscie uwazam, ze wszystko jest ok. Przeciez tu sie toczy nasz staraczkowe zycie, wiele z nas spedza tu co dzien mnostwo czasu, wiec zasmiecajmy sie ile wlezie!
Po to jest te forum by pisac o wszystki h przezyciach itd.Lena87 lubi tę wiadomość
-
czekolada:) wrote:Kurczę powiem wam szczerze ze liczę na to ze jednak negatyw, No bo ile dni z rzędu mogą byc pozytywne? Czy to znaczy ze owu nie było? bo wychodzą juz 4 dni pozytywne .... Sama nie wiem co myślec...
-
Maluszek22 wrote:zgadzam sie z Toba kochana
Po to jest te forum by pisac o wszystki h przezyciach itd.
Ja to dziewczynom to i z 15 x wrzucalam test owu i jakos nikt nie zwrocil mi uwagi tak samo wymienialysmy sie fotkami na forum itp
Nie ma tematu gdybysmy mialy tylko wpisywac zaszlam/nie zaszlam, to malo by nas tu zagladaloczekolada:), Lena87 lubią tę wiadomość
-
Daisy wrote:Ja to dziewczynom to i z 15 x wrzucalam test owu i jakos nikt nie zwrocil mi uwagi tak samo wymienialysmy sie fotkami na forum itp
Nie ma tematu gdybysmy mialy tylko wpisywac zaszlam/nie zaszlam, to malo by nas tu zagladalo
DokladnieLena87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKatarzyna87 wrote:hej dziewczyny gratuluję pierwszym mamom
drugi dzień biorę lutke 3pod język. piszecie że ona podnosi temp, ja niczego takiego nie zauważyłam, czy to znaczy że nie działa? gin kazała mi ją brać 5 dni. po ilu dniach powinnam dostać @?
do 10 dni po zakończeniu brania, ale zazwyczaj jest szybciej -
Aga to ciąża na bank - ale wczesna. Mała.Mi też dzisiaj zrobiła betę i wynik 29,88 a to dopiero 10dpo. Gratuluję!
A teraz zadanie bojowe... gdzie jest lista?
Dziewczyny rozumiem wszystko, jeśli chodzi o spamowanie to ja przynajmniej miałam na myśli takie odpowiadanie po jednym wyrazie prawie że na każdy post. Czy nie można w jednym poście zmieścić kilka rzeczy? MartaAlvi napisała że to zniechęca i zgadam się bo jak wracam z pracy i mam do przeczytania 25 stron to uwierzcie że nie mam siły i chęci - a może ktoś zapytał o coś na co znam odpowiedź? Albo potrzebuje mojego komentarza? Jasne każda ma swoje zdanie, może pisać o czym chce, pytać, prosić itp ale czasem można napisać jeden i dłuższy komentarz a nie 20 krótkich.
Maluszku nikt na Ciebie nie naskoczył. Tylko wyraziłyśmy swoje zdanie. Nie ukrywam że ja w którymś momencie nawet przestałam czytać Twoje komentarze bo już mnie zezłościły że jest ich tyle, na każde słowo i dosłownie po jednym krótkim zadaniu. Odświeżam stronę w ciągu 5 min a tu 10 Twoich komentarzy (jestem przed owu może napięcie rośnie i dlatego ) Ot moje zdanie . Nikogo nie chcę obrazić ani urazić
-
Nasze sierpniowe fasoleczki
Sierpniowe fasoleczki :
1.08 - Ofelaine (@), Szania, momo1009 (@), Ania1986, Aga89, kamilka (-), Maluszek22 , Mała.Mi
2.08
3.08 - Kaśka , Natka098, Marzn2210
4.08 - vercia, Aga_502
5.08 -
6.08 - aisza
7.08 - shimmer_lip
8.08 - Landryneczka, Lena87, motyl1993
9.08 - kierzynka, małolata
10.08 - madzianka, Natu93, pinka425
11.08 - MartaAlvi, czekolada:)
12.08 - Jaga, Angelabd
13.08
14.08 - JusWik, Inezka*
15.08 - inezka, apaczka
16.08 - tomania2806, Kicia:),BATTINKA, Edka
17.08 - Asiula257, lady_89, angela2005, sylwusia25
18.08 - Ewelcia, Marteczka91
19.08 - potforzasta
20.08 - Kitaja, Versense
21.08
22.08 - karo_line
23.08 - nadia199191, olka281
24.08 - takasobieja
25.08 - karen85, Lenka87, Maslanka
26.08 - beti97, AnnaMaria89, momo1009
27.08 - Biedroneczka83,
28.08 - Neli,
29.08
30.08
31.08 - Magic
odwiedził w tym miesiącu 3 sierpniówkiWiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2014, 21:58