Sierpniowe fasoleczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Aga89 wrote:Dziewczyny mam wynik i nie wiem co o tym sądzić
Beta-HCG 21.72
a nie masz na wynikach wymienionych widełek z wartościami odpowiadającymi tygodniom ciąży?
u mnie zawsze jest zaznaczone, że powyżej 5 to ciąża
jesteś w ciąży! gratuluję!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2014, 14:18
Lena87, Maluszek22, Aga89 lubią tę wiadomość
-
wart. ref.: mężczyźni poniżej
wart. ref.: kobiety poniżej <5
ciąża: 4-5 tydzień 1 500-23 000
ciąża: 6- 7 tydzień 10 500-161 000
ciąża: 7 - 8 tydzień 18 000-209 000
ciąża: 8 - 9 tydzień 37 500-218 000
ciąża: 10 - 11 tydzień 33 700-218 700
ciąża: 12 - 13 tydzień 20 300-166 100
Takie mam widełki :(jeju wiecie co pierwsze mi przyszło na myśl ... że to ciąza poza maciczna? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Aga gratuluje !!! Super:) czyli to wszystko co sie przytrafiło to były znaki ze bedzie ok:) super!!!
Tomania moja tez jest straszna wiec cie rozumiem, tylko u mnie jest tak ze wprost Ci nic nie powie tylko knuje za plecami na szczescie nie widuje jej za często
Maluszek22 lubi tę wiadomość
-
Aga89 wrote:wart. ref.: mężczyźni poniżej
Takie mam widełki :(jeju wiecie co pierwsze mi przyszło na myśl ... że to ciąza poza maciczna?
wszystko napewno jest dobrze -
nick nieaktualnyAga89 wrote:wart. ref.: mężczyźni poniżej
Takie mam widełki :(jeju wiecie co pierwsze mi przyszło na myśl ... że to ciąza poza maciczna?Lena87, Maluszek22, Aga89, Angelabd lubią tę wiadomość
-
Ewelinkie wrote:a ja dziś miałam fajny sen.. że byłam w ciąży, i miałam wydrukowane zdjęcie USG z twarzą dziecka - był to chłopczyk, i na tym zdjęciu się ciągle ruszał (tak jak postacie w Harrym Potterze na fotografiach się poruszają)
I moja Mama była taka szczęśliwa, że wkońcu zostanie Babcią
chyba za dużo o tym myślę, i za dużo czasu spędzam na Ovufriend
idę na odwykWonderwall, czekolada:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
Tomania moja tez jest straszna wiec cie rozumiem, tylko u mnie jest tak ze wprost Ci nic nie powie tylko knuje za plecami na szczescie nie widuje jej za często [/QUOTE]
Moja jest jeszcze taka że tu cię obgada za plecami a jak przyjdzie co do czego to się wszystkiego wyprze, że ona wcale tak nie powiedziała. Tak samo było przed ślubem pytamy się jej o coś czy ci goście czy kogoś jeszcze mamy zaprosić ona NIE bo coś tam a na dwa m-ce przed ta z pyskiem na mnie dlaczego ich nie zaprosiłam to jej mówimy że powiedziała pani że mamy nie zapraszać a moja teściowa wcale tak nie mówiłam!! -
tomania2806 wrote:Tomania moja tez jest straszna wiec cie rozumiem, tylko u mnie jest tak ze wprost Ci nic nie powie tylko knuje za plecami na szczescie nie widuje jej za często
Moja jest jeszcze taka że tu cię obgada za plecami a jak przyjdzie co do czego to się wszystkiego wyprze, że ona wcale tak nie powiedziała. Tak samo było przed ślubem pytamy się jej o coś czy ci goście czy kogoś jeszcze mamy zaprosić ona NIE bo coś tam a na dwa m-ce przed ta z pyskiem na mnie dlaczego ich nie zaprosiłam to jej mówimy że powiedziała pani że mamy nie zapraszać a moja teściowa wcale tak nie mówiłam!![/QUOTE]
Moja to tez niezly agent obrabia tylek a pozniej mowi ze to ktos inny -
Dziewczyny nadal nie mogę w to uwierzyć i mam nadzieje że macie racje że to wczesna ciąża. Powiedzcie mi czy jak zrobie jutro bete to po przyroście będzie widać czy to jest ciąża poza maciczna ? Czy może na razie się wstrzymać?
Kochane mam dylemat... czy z tak niskim wynikiem mówić o tym narzeczonemu czy jeszcze się wstrzymać ?Ewelcia lubi tę wiadomość
-
O no to widzę ze podobny typ teściowej nam sie trafił u mnie podobnie, a jeszcze na dodatek robi z siebie ofiarę jaka ona jest poszkodowana a ja jaka jestem okrutna i nieprzyjemna wobec niej. I powiem Ci ze kiedyś nawet zadzwoniła do mojej mamy zeby sie na mnie zalic na szczescie juz ego nie robi bo nie spotkała sie z aprobata ze strony mojej mamy. Ja juz jej nie odwiedzam ale jak moj Małż do niej jedzie to tez na mnie nagadujesz do niego... Eh...
-
Aga a moze zadzwoń do laboratorium o sie dowiedz od nich, to sie uspokoisz troche upewnia cie w tym ze jest dobrze:)
Maluszku ty tez masz niezła aparatke ta teściowa widzęWiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2014, 14:34
-
nick nieaktualnyAga89 wrote:Dziewczyny nadal nie mogę w to uwierzyć i mam nadzieje że macie racje że to wczesna ciąża. Powiedzcie mi czy jak zrobie jutro bete to po przyroście będzie widać czy to jest ciąża poza maciczna ? Czy może na razie się wstrzymać?
Kochane mam dylemat... czy z tak niskim wynikiem mówić o tym narzeczonemu czy jeszcze się wstrzymać ?
Za dwa dni zrób zobaczysz jaki przyrost będzie
Aga89, Maluszek22 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAga89 wrote:Dziewczyny nadal nie mogę w to uwierzyć i mam nadzieje że macie racje że to wczesna ciąża. Powiedzcie mi czy jak zrobie jutro bete to po przyroście będzie widać czy to jest ciąża poza maciczna ? Czy może na razie się wstrzymać?
Kochane mam dylemat... czy z tak niskim wynikiem mówić o tym narzeczonemu czy jeszcze się wstrzymać ?Maluszek22, Aga89, Lena87 lubią tę wiadomość
-
czekolada:) wrote:Aga a moze zadzwoń do laboratorium o sie dowiedz od nich, to sie uspokoisz troche upewnia cie w tym ze jest dobrze:)
Maluszku ty tez masz niezła aparatke ta teściowa widzęczekolada:) lubi tę wiadomość
-
Aga89 wrote:Dziewczyny nadal nie mogę w to uwierzyć i mam nadzieje że macie racje że to wczesna ciąża. Powiedzcie mi czy jak zrobie jutro bete to po przyroście będzie widać czy to jest ciąża poza maciczna ? Czy może na razie się wstrzymać?
Kochane mam dylemat... czy z tak niskim wynikiem mówić o tym narzeczonemu czy jeszcze się wstrzymać ?
jeśli betę robiłaś wczoraj to jutro będzie przyrost (48h)
ale kochana skąd w ogóle podejrzenia o ciążę pozamaciczną?
wydaje mi się, że o ciąży pozamacicznej może świadczyć zbyt duża wartość bety niż wyznaczają to widełki (chyba tak gdzieś słyszałam albo czytałam), nie martw sięWiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2014, 14:37
-
Aga89 wrote:Dziewczyny nadal nie mogę w to uwierzyć i mam nadzieje że macie racje że to wczesna ciąża. Powiedzcie mi czy jak zrobie jutro bete to po przyroście będzie widać czy to jest ciąża poza maciczna ? Czy może na razie się wstrzymać?
Napewno jest to wczesna ciaza
powiedz mu ale bedzie mial niespodzianke<3 zrob jutro bete jesli Cie to uspokoi
ale moim zdaniem ciaza jest