Sierpniowe fasoleczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Angelabd wrote:to dla pewności zrób jeszcze jeden test ;* może jutro rano albo dzisiaj wieczorem ale ja tam widzę II krechy więc jest Fasolka
-
Dziewczyny, ja też nie chce być nie miła, ale mamy 1 sierpień a postów na 54 strony z czago prawie 10 ostatnich z dzisiaj... Dla porownania lipcowki miały ogółem 204 storny. Myślę że takie spamowanie jest bardzo zniechęcające dla innych użytkowników. Ogarnijcie się trochę bardzo Was proszę.
Pisanie 10 postów że czekamy na wynik Agi nie przyśpieszy pracy laboratorium ani niczego podobnego, tak samo nie musisz Maluszku dziękować każdemu z osobna za dobre słowo Wszystkie się cieszymy z Twojej ciąży i wgl ale wystarczy raz napisać ze dzięki wszystkim i tyle, może "polub" czyjś post z gratulacjami zamiast ciągle cytować bo straszny śmietnik nam się tu robi.
To były tylko przykładowe moje sugestie, nie chciałam nikogo broń Boże urazić mam nadzieję, że nie zostanę źle zrozumiana
Czekamy na kolejne bocianki!julita, Ewelcia, motyl1993, tomania2806, shimmer_lip, Maluszek22, kapturnica, Wonderwall, Katarzyna87, Zima, Versense lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
mozliwe ze mam dzis owulacje?
od rana bola jajniki a przed chwila poczułam takie ukłucie:( Lekarz mówił po monitoringu wczoraj zeby dzialać w weekend ehhhAngelabd lubi tę wiadomość
-
Marteczka91 wrote:mozliwe ze mam dzis owulacje?
od rana bola jajniki a przed chwila poczułam takie ukłucie:( Lekarz mówił po monitoringu wczoraj zeby dzialać w weekend ehhh -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Maluszek22 wrote:Co wy dzis tak na mnie siadacie..
Nie chcialam nic zasmiecac
przepraszam za to.Lena87, Maluszek22 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny mam wynik i nie wiem co o tym sądzić
Beta-HCG 21.72Maluszek22, Lena87, tomania2806, Ewa99, MartaAlvi, Daisy, Ewelcia, zielarka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoja teściowa to jest typowa teściowa z kawałów albo z horrorów. Już przed ślubem dawała mi do zrozumienia że nie bardzo jestem jej wybraną synową i idealną z bajki,(mniejsza o to) oczywiście na ślubie jej się nic nie podobało bo nic nie było tak jak ona chce tylko tak jak my chcieliśmy (dopiero jak goście zachwalali to stwierdziła że to ona podsunęła młodym pomysł itd:.)
Jak to teściowa wtrąca się we wszystko, dzwoni co 5 minut do nas na zasadzie co robimy, gdzie jesteśmy itd.
Ostatnio dzwoni do męża i ma pretensje że nie zadzwonił złożyć jej życzeń na imieniny. A teraz moje pytanie po kur* ma dzwonić jak w sobotę miała i byliśmy u niej!!!!!! -
shimmer_lip wrote:Maluszku kochany to chyba jednak byla ironia i te inne podsmiechujki a trzepanie stron jest super. Watek zyje. Cos sie dzieje. O glupotach sobie mozna pogadac i sie odstresowac
Ale ja dzis jakas wrazliwa jestem biore do siebie wszystko
Dzieki za wsparcie -
Aga89 wrote:Dziewczyny mam wynik i nie wiem co o tym sądzić
Beta-HCG 21.72
Gratulacje Czulam ze Ci sie uda
tak sie ciesze.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2014, 14:15
Aga89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAga89 wrote:Dziewczyny mam wynik i nie wiem co o tym sądzić
Beta-HCG 21.72
znalazłam ostatnio to
3 tydzień ciąży: 5 – 50 mIU/ml
4 tydzień ciąży: 5 – 426 mIU/ml
5 tydzień ciąży: 18 – 7340 mIU/ml
6 tydzień ciąży: 1080 – 56500 mIU/ml
7 – 8 tydzień ciąży: 7650 – 229000 mIU/ml
9 – 12 tydzień ciąży: 25700 – 288000 mIU/ml
13 – 16 tydzień ciąży: 13300 – 254000 mIU/ml
17 – 24 tydzień ciąży: 4060 – 165400 mIU/ml
25 – 40 tydzień ciąży: 3640 – 117000 mIU/ml
kobiety nie będące w ciąży: poniżej 5.0 mIU/mlMaluszek22, Lena87, Aga89 lubią tę wiadomość
-
tomania2806 wrote:moja teściowa to jest typowa teściowa z kawałów albo z horrorów. Już przed ślubem dawała mi do zrozumienia że nie bardzo jestem jej wybraną synową i idealną z bajki,(mniejsza o to) oczywiście na ślubie jej się nic nie podobało bo nic nie było tak jak ona chce tylko tak jak my chcieliśmy (dopiero jak goście zachwalali to stwierdziła że to ona podsunęła młodym pomysł itd:.)
Jak to teściowa wtrąca się we wszystko, dzwoni co 5 minut do nas na zasadzie co robimy, gdzie jesteśmy itd.
Ostatnio dzwoni do męża i ma pretensje że nie zadzwonił złożyć jej życzeń na imieniny. A teraz moje pytanie po kur* ma dzwonić jak w sobotę miała i byliśmy u niej!!!!!!
Oj wspolczuje znam to mam taka sama -
nick nieaktualny