Sierpniowe fasoleczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
julita wrote:a ja mam kochaną teściową, bo widujemy się max. 4 razy w roku
mieszka 600km od nas - może dlatego kochana -
czekolada:) wrote:Nie chce zeby to zabrzmiało zle, ale troszke mi lepiej ze nie tylko ja mam teściowa wariatkę chodzi mi o to ze teraz nie czuje sie w tym osamotniona
czekolada:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMoja też robi z siebie ofiarę losu że nikt jej nie kocha, że ją nikt nie szanuje, małżeństwo ma do dupy bo jej mąż to gnój bo nie zarabia (50tyś)
i mogłabym godzinami wyliczać ble ble ble
Najbardziej mnie zabolało jak z babcią od T (taka sama aparatka albo gorsza, w sumie to ona więcej wie niż ja o moim małżeństwie )stwierdziły że T. ty się zastanów bo ona to cycków nie ma i jak ci dzieci wykarmi, a sprawdzałeś czy u niej w rodzinie są jakieś choroby bo u nas wszyscy zdrowi. -
Dzięki dziewczyny za dobre słowa pomysł przyszedł mi do głowy bo zaskoczona byłam tak niskim wynikiem. Chociaż pamiętam jak mój ginekolog mówił mi przy pierwszej ciązy że każdy wynik powyżej 20 to ciąża.
Jade chyba do sklepu po te małe skarpetunieMaluszek22, julita, Lena87, czekolada:), motyl1993, MartaAlvi, Angelabd lubią tę wiadomość
-
Aga89 wrote:Dzięki dziewczyny za dobre słowa pomysł przyszedł mi do głowy bo zaskoczona byłam tak niskim wynikiem. Chociaż pamiętam jak mój ginekolog mówił mi przy pierwszej ciązy że każdy wynik powyżej 20 to ciąża.
Jade chyba do sklepu po te małe skarpetunie
Daj jutro znac jak zareagowal -
Aga89 wrote:Dzięki dziewczyny za dobre słowa pomysł przyszedł mi do głowy bo zaskoczona byłam tak niskim wynikiem. Chociaż pamiętam jak mój ginekolog mówił mi przy pierwszej ciązy że każdy wynik powyżej 20 to ciąża.
Jade chyba do sklepu po te małe skarpetunie
jedź, jedź i przygotuj się do niespodzianki dla męża trzymam kciuki!
marzę o tym aby móc zrobić taką niespodziankę mojemu R.
Lena87, Maluszek22, Angelabd lubią tę wiadomość
-
julita wrote:jedź, jedź i przygotuj się do niespodzianki dla męża trzymam kciuki!
marzę o tym aby móc zrobić taką niespodziankę mojemu R.czekolada:), julita lubią tę wiadomość
-
tomania2806 wrote:Moja też robi z siebie ofiarę losu że nikt jej nie kocha, że ją nikt nie szanuje, małżeństwo ma do dupy bo jej mąż to gnój bo nie zarabia (50tyś)
i mogłabym godzinami wyliczać ble ble ble
Najbardziej mnie zabolało jak z babcią od T (taka sama aparatka albo gorsza, w sumie to ona więcej wie niż ja o moim małżeństwie )stwierdziły że T. ty się zastanów bo ona to cycków nie ma i jak ci dzieci wykarmi, a sprawdzałeś czy u niej w rodzinie są jakieś choroby bo u nas wszyscy zdrowi.
Jak mozna tak wogole mowić ale na głupotę nie ma rady widać całe szczescie karma wraca i do nich tez wróci
Aga a ty jedz koniecznie jutro nam opiszesz reakcje na ta wspaniała wiadomośćMaluszek22 lubi tę wiadomość
-
<a href=http://zapodaj.net/e6ce016e047b4.jpg.html>20140801_160426.jpg</a>
poproszę o interpretacje testów owu:)
dzia strasznie bolały mnie jajniki az w pewnej chwili mnie zakuło...
chyba nie było owu? działam dopiero od jutro..
:p -
nick nieaktualnyMarteczka91 wrote:<a href=http://zapodaj.net/e6ce016e047b4.jpg.html>20140801_160426.jpg</a>
:p
Mogła by być ciut ciemniejsza od kontrolnej
Robiłaś już wcześniej testy z tej firmy ? -
nie robiłam właśnie.. szczerze mówiąc zabardzo nigdy nie wczuwałam się w testy owulacyjne ufałam monitoringowi
-
nick nieaktualny
-
Marteczka91 wrote:<a href=http://zapodaj.net/e6ce016e047b4.jpg.html>20140801_160426.jpg</a>
:pAngelabd lubi tę wiadomość
-
Marteczka91 wrote:<a href=http://zapodaj.net/e6ce016e047b4.jpg.html>20140801_160426.jpg</a>
:p
To te testy z Rossmana? Facelle? Jeśli tak, to na moje oko owulacji jeszcze nie było.