Sierpniowe fasoleczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWróciłam od gina (faceta) powiem Wam że jestem pozytywnie zaskoczona bardzo delikatny miły i fachowy (gość na usg od razu stwierdził że mam PCO - bez badań). Co najważniejsze poczułam że mu zależy abym zaszła w ciążę. Powiedział mi że przy PCO bez stymulacji praktycznie nie ma szans na zaciążenie. Na koniec powiedział mi żebym dużo rozmawiała z pęcherzykami żeby ładnie rosły i żeby nie bały się Tuska Następna wizyta w środę (planowany zastrzyk OVITRELLE) lub wtorek jak będę czuła że coś się dzieje. Dzisiaj w 11dc. pęcherzyk w lewym jajniku 12 mm i w prawym to samo, endometrium 8 mm.
Ewelcia, Lena87, Zima, Maluszek22 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKatarzyna87 wrote:hej dziewczyny gratuluję pierwszym mamom
drugi dzień biorę lutke 3pod język. piszecie że ona podnosi temp, ja niczego takiego nie zauważyłam, czy to znaczy że nie działa? gin kazała mi ją brać 5 dni. po ilu dniach powinnam dostać @?
miałam dopochwową przez 10 dni i okres dostałam chyba po 6 dniach -
nick nieaktualny
-
Mi po luteinie dowcipnej temp utrzymywała się bardzo wysoko i co gorsze dawała prawie wszystkie objawy ciążowe - ale co tu się dziwić jak okazało się po pod koniec cyklu miałam progesteron 49 a beta<0,100
Angela rozbawił mnie ten Twój gin tym tekstem o Tusku Ale radochę miałam Widzisz faceci nie są źli - bardziej czuli, delikatni... ja mam wrażenie że jak nie daj boże jest jakaś ginekolog kobieta, która ma dzieci i nie miała problemów to jej się wydaje że to wszystko takie proste, są nieczułe i w ogóle.
Ja jak po poronieniu miałam badania kontrolne usg to facet jakoś tak delikatnie, pogadał, wyjaśnił, a kolejnym razem po kobiecie to normalnie 2 dni płakałamWiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2014, 22:14
Angelabd lubi tę wiadomość
-
Ewelcia wrote:Aga to ciąża na bank - ale wczesna. Mała.Mi też dzisiaj zrobiła betę i wynik 29,88 a to dopiero 10dpo. Gratuluję!
A teraz zadanie bojowe... gdzie jest lista?
Dziewczyny rozumiem wszystko, jeśli chodzi o spamowanie to ja przynajmniej miałam na myśli takie odpowiadanie po jednym wyrazie prawie że na każdy post. Czy nie można w jednym poście zmieścić kilka rzeczy? MartaAlvi napisała że to zniechęca i zgadam się bo jak wracam z pracy i mam do przeczytania 25 stron to uwierzcie że nie mam siły i chęci - a może ktoś zapytał o coś na co znam odpowiedź? Albo potrzebuje mojego komentarza? Jasne każda ma swoje zdanie, może pisać o czym chce, pytać, prosić itp ale czasem można napisać jeden i dłuższy komentarz a nie 20 krótkich.
Maluszku nikt na Ciebie nie naskoczył. Tylko wyraziłyśmy swoje zdanie. Nie ukrywam że ja w którymś momencie nawet przestałam czytać Twoje komentarze bo już mnie zezłościły że jest ich tyle, na każde słowo i dosłownie po jednym krótkim zadaniu. Odświeżam stronę w ciągu 5 min a tu 10 Twoich komentarzy (jestem przed owu może napięcie rośnie i dlatego ) Ot moje zdanie . Nikogo nie chcę obrazić ani urazić
ja dzis jestem jakas wrazliwa i odbieram to inaczej niz powinnam..
i nikt Cie nie zmusza czytac moje komentarze mozesz je omijac..Twoja wola
-
Dzien dobry ktos dzis testuje?
Ja dzis bezsenna noc mialam
Z wczorajszego szczescia to w dzien zasnelam:-DBylam na zakupach by zabic mysli i zasililam swoja garderobe kilkoma nowymi szmatkami
A jak tam u was minal czas? -
Daisy wrote:Kochane na kwietniowkach czy majowkach mialysmy chyba ponad 600stron wiec spokojnie z tym zasmiecaniem..po to tu siebie mamy, by zasmiecac, czekac wspolnie na wyniki..Zaden admin nigdy nie zwrocil nam na nic uwagi, wiec osobiscie uwazam, ze wszystko jest ok. Przeciez tu sie toczy nasz staraczkowe zycie, wiele z nas spedza tu co dzien mnostwo czasu, wiec zasmiecajmy sie ile wlezie!
Tak tylko chciałam wyjaśnić, że nie chodziło mi o tego typu zaśmiecanie bo rozmawianie sobie o dupie marynie nie jest zaśmiecaniem. Chodzilo mi raczej o miliard postów jeden pod drugim - zasady na forach są raczej takie, ze się tego nie robi tylko piszę w jednym poście, to raz. dwa, tak jak napisałam po co pisać milion razy "aga czekamy" czy cytowac kogoś i pisać "dziękuję" "ok" "spoko" "też tak myśle i tego typu wiadomości - na to raczej sie lajkuje a nie odpisuje
Można rozmawiać normalnie ale takie zbędne wrzucanie tekstów to już zaśmiecanie jak dla mnie
A że tak powiem, jak ktoś nie ma możliwości siedzieć cały dzień na kompie tylko np wieczorem i ma do przeczytania 15 stron z czego połowa to cotyowanie i odpowiedzi typu takiego jak pisałam to raczej się odechciewa
Naprawdę nie chciałam nikogo urazić, ani zaprowadzać tu jakiegoś porządku. Piszmy ile wlezie, ale trochę z sensemgosia86 lubi tę wiadomość
-
Angelabd wrote:Wróciłam od gina (faceta) powiem Wam że jestem pozytywnie zaskoczona bardzo delikatny miły i fachowy (gość na usg od razu stwierdził że mam PCO - bez badań). Co najważniejsze poczułam że mu zależy abym zaszła w ciążę. Powiedział mi że przy PCO bez stymulacji praktycznie nie ma szans na zaciążenie. Na koniec powiedział mi żebym dużo rozmawiała z pęcherzykami żeby ładnie rosły i żeby nie bały się Tuska Następna wizyta w środę (planowany zastrzyk OVITRELLE) lub wtorek jak będę czuła że coś się dzieje. Dzisiaj w 11dc. pęcherzyk w lewym jajniku 12 mm i w prawym to samo, endometrium 8 mm.
facet ma podejscie i wie jak dobrac slowa by kobiety nie urazic i by czyla sie dobrze nie skrepowana
.I ten teks o Tusku mnie rozbroilAngelabd lubi tę wiadomość
-
MartaAlvi wrote:Tak tylko chciałam wyjaśnić, że nie chodziło mi o tego typu zaśmiecanie bo rozmawianie sobie o dupie marynie nie jest zaśmiecaniem. Chodzilo mi raczej o miliard postów jeden pod drugim - zasady na forach są raczej takie, ze się tego nie robi tylko piszę w jednym poście, to raz. dwa, tak jak napisałam po co pisać milion razy "aga czekamy" czy cytowac kogoś i pisać "dziękuję" "ok" "spoko" "też tak myśle i tego typu wiadomości - na to raczej sie lajkuje a nie odpisuje
Można rozmawiać normalnie ale takie zbędne wrzucanie tekstów to już zaśmiecanie jak dla mnie
A że tak powiem, jak ktoś nie ma możliwości siedzieć cały dzień na kompie tylko np wieczorem i ma do przeczytania 15 stron z czego połowa to cotyowanie i odpowiedzi typu takiego jak pisałam to raczej się odechciewa
Naprawdę nie chciałam nikogo urazić, ani zaprowadzać tu jakiegoś porządku. Piszmy ile wlezie, ale trochę z sensem
macie prawo do swojego zdania kazda z nas.To zrozumiale ze po ciezkim dniu nie chce sie czytac pojedyczych postow Nikt nikogo tu do niczego nie zmusza
-
nick nieaktualny
-
zobaczcie mój wykres... wczoraj spadek na 35,8 dzis 36,2 jeśli to OWU to paaaddłammmm
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2014, 09:18
-
http://zapodaj.net/c5f496eadbd8a.jpg.html
i testy owu... -
nick nieaktualnyDziewczynki po ilu dniach od owulacji widać na usg płyn w zatoce Douglasa?
a drugi pytanie to kiedy temperatury nie powinno się brać pod uwagę? W jakich sytuacjach? Przyznam się szczerze że nie chce mi się szukać informacji na forum na ten tematWiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2014, 09:40
-
Nasze sierpniowe fasoleczki
Sierpniowe fasoleczki :
1.08 - Ofelaine (@), Szania, momo1009 (@), Ania1986 (@), Aga89, kamilka (-), Maluszek22 , Mała.Mi
2.08 - Lwica
3.08 - Kaśka , Natka098, Marzn2210
4.08 - vercia, Aga_502
5.08 -
6.08 - aisza
7.08 - shimmer_lip
8.08 - Landryneczka, Lena87, motyl1993
9.08 - kierzynka, małolata
10.08 - madzianka, Natu93, pinka425
11.08 - MartaAlvi, czekolada:)
12.08 - Jaga, Angelabd
13.08
14.08 - JusWik, Inezka*
15.08 - inezka, apaczka
16.08 - tomania2806, Kicia:),BATTINKA, Edka
17.08 - Asiula257, lady_89, angela2005, sylwusia25
18.08 - Ewelcia, Marteczka91
19.08 - potforzasta
20.08 - Kitaja, Versense
21.08
22.08 - karo_line
23.08 - nadia199191, olka281
24.08 - takasobieja
25.08 - karen85, Lenka87, Maslanka
26.08 - beti97, AnnaMaria89, momo1009
27.08 - Biedroneczka83,
28.08 - Neli,
29.08
30.08
31.08 - Magic
odwiedził w tym miesiącu 4 sierpniówki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2014, 10:16
Angelabd, MartaAlvi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnygosia_9020 wrote:Hej, na forum PIERWSZE OBJAWY zdj pozytywnego testu dodała shimmer_lip nie wklejam linku bo pisze z tel.
zgadza się wklejam jej zdjęcie tutaj:
http://zapodaj.net/576eefe8bfd7b.jpg.html
https://ovufriend.pl/posty-uzytkowniczki,65064,499.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2014, 10:41