Sierpniowe fasoleczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
małolata wrote:Dziewczyny, czy możecie zerknąć na mój wykres?
Temperatura po spadku i bardzo niska, masę kremowego lekko żółtawego śluzu, kłucie jajnika jak na owulację, bóle w podbrzuszu...
Jak myślicie jest sens testować w piątek czy na ciąże nikłe szanse, odpuścić i przenieść się na wrzesień lub październik (długie cykle moje )?
Wiesz co moja droga, widzę też zaznaczone plamienie. Może to spadek implantacyjny? Ciekawe jak jutrzejsza tempka. Trzymam kciuki! -
małolata wrote:Dziewczyny, czy możecie zerknąć na mój wykres?
Temperatura po spadku i bardzo niska, masę kremowego lekko żółtawego śluzu, kłucie jajnika jak na owulację, bóle w podbrzuszu...
Jak myślicie jest sens testować w piątek czy na ciąże nikłe szanse, odpuścić i przenieść się na wrzesień lub październik (długie cykle moje )?Jaga lubi tę wiadomość
-
MartaAvi żadnego łamania mi się tutaj! Taki spadek to prawie żaden i o niczym jeszcze to nie świadczy! Poczekaj, odbije
Małolata faktycznie dziwne troszkę ale myślę że musisz jeszcze poczekać na temperaturę jutrzejszą czy odbije czy nie. Jeśli nie pojawi się @ a temp odbije to możesz zatestować - nie zaszkodzi A te ostatnie temp nie miałay żadnego czynnika ktróe mogły go zaburzyć?MartaAlvi lubi tę wiadomość
-
U mnie wczoraj nie było staranek. Proszę powiedzcie mi kiedy po pozytywnym teście owulacyjnym powinno się działać. Jestem kompletnie zielona z tymi testami. Dzisiaj bardzo boli mnie brzuch- owulacja na całego. Boję się, że przeoczyliśmy moment:(
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2014, 12:41
-
nick nieaktualnyNancy87 wrote:U mnie wczoraj nie było staranek. Proszę powiedzcie mi kiedy po pozytywnym teście owulacyjnym powinno się działać. Jestem kompletnie zielona z tymi testami. Dzisiaj bardzo boli mnie brzuch- owulacja na całego. Boję się, że przeoczyliśmy moment:(
Zmiataj z tego forum i idźEwelcia lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, niestety temperatury nie miały być jak zaburzone: mierzone codziennie o 7:00 tym samym termometrem przed wstaniem z łóżka więc nie miało co je zaburzyć.
Na spadek implementacyjny chyba się nie zanosi, bo podobno to 1-dniowy pik w dół jest a nie tak ja u mnie spadek i utzymwyanie temp na lini podstawowej...
No nic, jeśli do piątku nie przyjdzie @ to i tak musze zatestować, bo jeśli będą II kreseczki to nie mam duphastonu odstawiać
Ja w cuda nie wierze, jestem realistką i raczej wredną @ obstawiam niż Odrobinkę... no trudno, widać na swój Cud muszę jeszcze poczekaćDaisy lubi tę wiadomość
-
kochane potrzebuję Waszej pomocy....załamałam się na dobre. Zrobiłam dziś prolaktynę i po obciążeniu 60. Prl 993,40 a po 60 min 5046....przyrost jest prawidłowy, ale sama prolaktyna mnie martwi...stąd brak ciąży nie znalazłam rózne wypowiedzi ale martwi mnie fakt, że długo będziemy ją zbijać ;((( ma któraś w tym doświadczenie??
Przy okazji wypisuję się z listy, bo i tak nic z tego nie będzie w tym roku ;(
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Nasze sierpniowe fasoleczki
Sierpniowe fasoleczki :
1.08 - Ofelaine (@), Szania (@), momo1009 (@), Ania1986 (@), Aga89, kamilka (@), Maluszek22 , Mała.Mi
2.08 - Lwica , Another , shimmer_lip , Aurelka , nejsi88
3.08 - Kaśka (@) , Natka098 (@), Marzen2210(@, dziubasekk Fasia
4.08 - vercia (@), Aga_502 (@)
5.08 - BLANKA 90
6.08 - aisza (@)
7.08 -
8.08 - Landryneczka,
9.08 - kierzynka, małolata
10.08 - madzianka, Natu93, pinka425
11.08 - MartaAlvi, czekolada:)
12.08 - Jaga, Angelabd, tomania8206
13.08 - miscelle
14.08 - JusWik, Inezka*
15.08 - inezka, apaczka, roletka
16.08 - Kicia:),BATTINKA, Edka
17.08 - Asiula257, lady_89, angela2005, sylwusia25
18.08 - Ewelcia, Marteczka91
19.08 - potforzasta
20.08 - Kitaja, Versense, Agga
21.08 - asiek191
22.08 - karo_line, Nancy87
23.08 - nadia199191, olka281
24.08 - takasobieja, polkosia, Gosiacu, agus3004
25.08 - karen85, Lenka87, Maslanka
26.08 - beti97, AnnaMaria89, momo1009, Tysia85
27.08 - Biedroneczka83,
28.08 - Neli,
29.08
30.08 - Natka098, gosia86
31.08 - motyl1993
odwiedził w tym miesiącu 10 sierpniówek
Ankara lubi tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMagic wrote:kochane potrzebuję Waszej pomocy....załamałam się na dobre. Zrobiłam dziś prolaktynę i po obciążeniu 60. Prl 993,40 a po 60 min 5046....przyrost jest prawidłowy, ale sama prolaktyna mnie martwi...stąd brak ciąży nie znalazłam rózne wypowiedzi ale martwi mnie fakt, że długo będziemy ją zbijać ;((( ma któraś w tym doświadczenie??
Przy okazji wypisuję się z listy, bo i tak nic z tego nie będzie w tym roku ;( -
nick nieaktualnySpokojnie Magic. Pędem do gina/endo. Dostaniesz bromergon/norprolac/dostinex i zaczniesz działać. Ja dziś idę kupić bromek. Będzie dobrze. Do końca sierpnia ja zbijesz. Po 1,5 mies kazała mi gin sprawdzić i twierdzi, ze już będzie ok.
julita lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny.....od kilku tygodni czytam Wasze wypowiedzi, pamiętniki itd. Wkońcu postanowiłam dołączyć. Tak, jak temat topiku bardzo chciałabym, abym tez miała sierpniowa fasoleczke. Testujemy drugi miesiac. Dodam, ze OCZYWISCIE:) w zeszłym miesiacu wszystko wskazywało na ciąże, której oczywiscie nie było. Dlatego mam ogromna nadzieje, że tym razem sie uda. Mam juz znakomitego synka 4 lata. Jestem 7 dni po owulacji a juz najchętniej zrobiłabym dzis test-wiem, ze nie ma sensu bo dzis nic nie pokaze ale... wiecie same jak to jest. Niby kłóje mnie w jajnikach i mam uczucie mega cieżkosci w brzuchu ale czy to to...?Tego dowiem sie dopiero później. Poza tym bardzo chcielibysmy dzieczynke dlatego kochalismy sie tylko do owulacji. ehhh..... Takze zobaczymy co z tego wyjdzie. pozdrawiam Was kochane i trzymam za każdą kciuki.
Nona, Wonderwall lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyjulita wrote:czuję coś, że i ja będę musiała zbijać prolaktynę, może właśnie w tym mój problem?
a badałaś julitaa?
ja sobie prolaktyne sama wymyśliłam!
Poszłam se zrobić progesteron i machnęłam prolaktynę-tak z głupa bo czytałam że moze blokowac owulację zbyt wysoka. Wyszła za wsyoka to do gin-kazała zrobic z obciążeniem-dal skierowanie na to-bo inaczej nie chcą robić (lab nie poda tabletki osobie z ulicy bez skierowania) wyszła 11krotnosc, a moze byc 5 krotnosc. Dostalam recepte na bromergon.
Czyli standardowo-sama stawiam diagnoze czytajac OF a gin/endo laskawie potwierdza i daje recepte. echh.
Jetsem dobrej mysli-zbijemy tą prl do miesiaca czasu. luuuuz
Luz luz luz, u mnei dzisiaj śliski śluz taki o rym
buziaki laseczkiAngelabd lubi tę wiadomość
-
ja wiem, ale już jestem niesamowicie zła na moją głuipią głowę, że uważałam, że jest ok a się okazuje, że nie ;( mogłam działać 3 miesiące temu i juz pewnie by mi się udało...a tak....znowu do dostawki qqrwa.....Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018