Sierpniowe fasoleczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Maluszku co sie stało? Jak groszek?
Aguś...koniecznie trzeba powtórzyć wyniki. Będzie dobrze.
Dzisiaj robiłam test owulacyjny. Dwie kreski, jedna leciutko jaśniejsza od testowej. Myślę, że to owulacja..., ale co z tego jak mąż chyba nie ma ochoty na -
Ja też czekam aż mój królewicz wróci od kolegów i mam nadzieję że dzisiaj zadziałamy. Jest 7 dc , ale czuję że owulka będzie wcześniej. Nancy spróbuj kobiecego wdzięku i uwodzenia. Może mąż się skusi Zazwyczaj wiem że mówienie mężczyzną że to ten dzień wpływa na nich stresująco i przechodzi im ochota na Kciuki za Wszystkie sierpnióweczki
Angelabd lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny mam takie pytanko odnośnie wrażliwych piersi. Zarówno w tym jak i zeszłym cyklu, w okolicach 22dc pojawia się u mnie wrażliwość piersi. Czy wiecie może o czym to świadczy?
Wiem, że prolaktyna może powodować ból piersi, z tym że to nie ból a wrażliwość przy dotyku (wydają się takie obolałe jakby). Poza tym nie mam innych objawów świadczących o tym że z prolaktyną jest coś nie tak (np plamień).
Czy jest coś jeszcze co powoduje takie coś? Dodam, że nigdy wcześniej nie miałam takiego czegoś- jak niektórzy przed okresem np.
Nie wiem co myśleć -
MartaAlvi wrote:Dziewczyny mam takie pytanko odnośnie wrażliwych piersi. Zarówno w tym jak i zeszłym cyklu, w okolicach 22dc pojawia się u mnie wrażliwość piersi. Czy wiecie może o czym to świadczy?
Wiem, że prolaktyna może powodować ból piersi, z tym że to nie ból a wrażliwość przy dotyku (wydają się takie obolałe jakby). Poza tym nie mam innych objawów świadczących o tym że z prolaktyną jest coś nie tak (np plamień).
Czy jest coś jeszcze co powoduje takie coś? Dodam, że nigdy wcześniej nie miałam takiego czegoś- jak niektórzy przed okresem np.
Nie wiem co myśleć
Aha ból piersi powoduje jeszcze dup-ek i lutka bo jakby nie patrzeć to prgWiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2014, 22:33
MartaAlvi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Oo to chyba dobry znak Dzięki Madziu za odpowiedź. Cos mi się rzuciło kiedyś w oczy, że może to być też progesteron, ale nie byłam pewna.
Nie wiem czy wcześniej tego nie miałam, czy po prostu nie zwracałam na to uwagi bo właściwie to obserwuję się dopiero 3 cykl
Dziękuję! -
MartaAlvi ból to ból a wrażliwość na dotyk to wrażliwość. Ja ból (kłucie nieprzyjemne) mam prawie zawsze przy końcówce cyklu, a wrażliwość miałam dwa razy - jak byłam w ciąży Oby u Ciebie była to wrażliwość
Dobranoc dziewczętagosia86 lubi tę wiadomość
-
laski a u mnie na pewno jest juz po OWU a temperatura nie rośnie... na pewno owulacja u mnie występuje po CLO bo zawsze chodze na monitoring...
-
nick nieaktualny
-
moniqa wrote:Hej kobietki W czekaniu na testowanie oszaleć można.. zostało mi 9 dni. Jak Wy sobie z tym radzicie?
-
nick nieaktualny
-
Marteczka91 wrote:laski a u mnie na pewno jest juz po OWU a temperatura nie rośnie... na pewno owulacja u mnie występuje po CLO bo zawsze chodze na monitoring...AnnaMaria89 wrote:Witam,
moja temperatura spada codziennie... czy cos z nia nie tak? codziennie nizej... moze w koncu bedzie jakis skok...Lena87 wrote:Szału nie ma i nie będzie .. Wykres piękny strasznie nakręcający ale nic poza tym ..
A u Ciebie jak tam ? przygotowujesz się pomału do owulki ?
Miłego dnia :*
-
nick nieaktualnymoniqa wrote:Hej kobietki W czekaniu na testowanie oszaleć można.. zostało mi 9 dni. Jak Wy sobie z tym radzicie?
ja się w tamtym cyklu nakręciłam i wszędzie widziałam kobiety z dziećmi w wózku albo w ciąży, i oczywiście miałam pierwsze objawy ble ble ble...
teraz nic nie widzę podchodzę do tego bardziej na spokojnie nie chcę znowu płakać i się rozczarować a test kupię 12 w dniu @ oczywiście jak nie przyjdzie -
nick nieaktualnyNasze sierpniowe fasoleczki
Sierpniowe fasoleczki :
1.08 - Ofelaine (@), Szania (@), momo1009 (@), Ania1986 (@), Aga89, kamilka (@), Maluszek22 , Mała.Mi
2.08 - Lwica , shimmer_lip , Aurelka , nejsi88
3.08 - Kaśka (@) , Natka098 (@), Marzen2210(@, dziubasekk Fasia
4.08 - vercia (@), Aga_502 (@)
5.08 - BLANKA 90
6.08 - aisza (@, Alinna
7.08 -
8.08 - Landryneczka,
9.08 - kierzynka, małolata
10.08 - madzianka, Natu93, pinka425
11.08 - MartaAlvi, czekolada:)
12.08 - Jaga, Angelabd, tomania8206
13.08 - miscelle
14.08 - JusWik, Inezka*
15.08 - inezka, apaczka, roletka
16.08 - Kicia:),BATTINKA, Edka
17.08 - Asiula257, lady_89, angela2005, sylwusia25
18.08 - Ewelcia, Marteczka91
19.08 - potforzasta
20.08 - Kitaja, Versense, Agga
21.08 - asiek191
22.08 - karo_line, Nancy87
23.08 - nadia199191, olka281
24.08 - takasobieja, polkosia, Gosiacu, agus3004
25.08 - karen85, Lenka87, Maslanka
26.08 - beti97, AnnaMaria89, momo1009, Tysia85
27.08 - Biedroneczka83,
28.08 - Neli,
29.08
30.08 - Natka098, gosia86
31.08 - Magic, motyl1993
odwiedził w tym miesiącu 10 sierpniówekWiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2014, 12:51
Ewelcia lubi tę wiadomość
-
moniqa wrote:Hej kobietki W czekaniu na testowanie oszaleć można.. zostało mi 9 dni. Jak Wy sobie z tym radzicie?
A kto powiedział ,że sobie radzimy? Ja codziennie chce zrobić test ale zawsze zapominam go wziąć na poranne siku i dzięki temu jeszcze nie zrobiłam, a tak to zeświruje chyba. Jeszcz mam tydzień do @ a niecierpliwa jestem strasznie. To pierwszy w sumie raz tak mam , bo zwykle wytrzymywałam do 12 dpo -
nick nieaktualnyja i tak wiem że z tego cyklu nic nie będzie, temp za niska w porównywaniu do innych dziewczyn co test wyszedł pozytywnie. było mało nie przyłożyliśmy się hehe i śluzu wgl nie mam. Chociaż kiedyś rozmawiałam z mamą i mi powiedziała ze nigdy nie miała śluzu.
-
Ewelcia wrote:MartaAlvi ból to ból a wrażliwość na dotyk to wrażliwość. Ja ból (kłucie nieprzyjemne) mam prawie zawsze przy końcówce cyklu, a wrażliwość miałam dwa razy - jak byłam w ciąży Oby u Ciebie była to wrażliwość
Dobranoc dziewczęta
Dupa dupa dupa dupa Spada Durna!!
Trochę się dziś podłamałam jak zobaczyłam tą temperaturę, ale z drugiej strony ja codziennie wstaje siku koło 5 a mierzę o 7.. Wiem, że powinno się to ignorować, ale musiałabym cały wykres zignorować (nie chciałam zmieniać godziny mierzenia w środku cyklu a wcześniej nie chodziłam siku ;P)
Jak zmierzyłam o tej 7 to zasnęłam do 9:30 i wtedy było 37,20 - może jednak nie jest tak tragicznie? I tak mi smutnoWiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2014, 10:47
-
Dziewczyny, czy możecie zerknąć na mój wykres?
Temperatura po spadku i bardzo niska, masę kremowego lekko żółtawego śluzu, kłucie jajnika jak na owulację, bóle w podbrzuszu...
Jak myślicie jest sens testować w piątek czy na ciąże nikłe szanse, odpuścić i przenieść się na wrzesień lub październik (długie cykle moje )?