Sierpniowe fasoleczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie ponownie !
Odnośnie monitoringu to ja miałam robiony monitoring w tym cyklu gdyż byłam na CLO .... gorąco polecam ! gorąco gorąco gorąco !!!
Dziewczyny.... to chyba jakiś cud ! Nie wierze ... pierwszy cykl z CLO iiii dzisiaj dzien przed spodziewana miesiączka zrobiłam z głupoty test... dwie kreski... co prawda druga słaba ale DWIE KRESKI !!!! Tak strasznie się cieszę ! A jeszcze bardziej się boję.... nie mówię nic na razie mężowi ...chce powtórzyć test jutro ! Kochane jeżeli chcecie dowiedzieć się coś o tym jak byłam leczona to piszcie ! Ja jeszcze się nie cieszę ...może za kilka dni jeżeli się upewnię , że to ciąża ...Katarzyna87, gosia86, julita, Angelabd, Tysia85, Ewelcia, Nancy87 lubią tę wiadomość
-
Powiedzcie mi....
miałam plamienia, których nie uznałam za @, bo było ich na tyle mało, że raz czy dwa założyłam wkładkę.
Czy jest możliwe, że teraz - jeśli tamto to był okres jednak - nie dostanę @ mimo że brałam luteinę? (wszystko co się miało złuszczyć już się złuszczyło wcześniej).
-
nick nieaktualnyNatka194916 wrote:Witajcie ponownie !
Odnośnie monitoringu to ja miałam robiony monitoring w tym cyklu gdyż byłam na CLO .... gorąco polecam ! gorąco gorąco gorąco !!!
Dziewczyny.... to chyba jakiś cud ! Nie wierze ... pierwszy cykl z CLO iiii dzisiaj dzien przed spodziewana miesiączka zrobiłam z głupoty test... dwie kreski... co prawda druga słaba ale DWIE KRESKI !!!! Tak strasznie się cieszę ! A jeszcze bardziej się boję.... nie mówię nic na razie mężowi ...chce powtórzyć test jutro ! Kochane jeżeli chcecie dowiedzieć się coś o tym jak byłam leczona to piszcie ! Ja jeszcze się nie cieszę ...może za kilka dni jeżeli się upewnię , że to ciąża ...
ja z chęcią się dowiem
julita lubi tę wiadomość
-
Angelabd wrote:ja z chęcią się dowiem
Boże.... co 3 min sprawdzam test czy kreska nadal jest i jest jest jest !!!!
Co do mojej metody leczenia to jest ona bardzo popularna czyli CLO ...
W moim przypadku wyglądało to następująco... Leczyłam sie u gin która prowadziła moją pierwszą ciążę,bardzo fajna kobieta z tym , że ona chciała by było wszystko naturalnie... "Pani Natalio dajmy sobie pół roku jeżeli Pani nie zajdzie będziemy ustawiać okres, owulację itd" U mnie był taki problem , że odkąd zaczełam miesiączkować miałam nie regularne cykle... Do tego problemy z tarczyca, rozchwiane wszystkie hormony ... moim zdaniem nic naturalnie sie nie unormuje...więc poszłam do innego lekarza... przeprowadził ze mną wywiad... i od razu przepisał Luteinę na wywołanie okresu 2 x 1 tab pod język x 5 dni , później jeżeli dostanę okres to w 4/5 dniu okresu miałam zacząć brać lek o nazwie Clostilbegyt 0,5 tab x 5 dni i później znów w 16 dniu cyklu luteina 2x1 tab do 25 dnia cyklu
I JAK WIDAĆ EFEKT JEST ! Jak na razie emocje średnie do momentu potwierdzenia wszystkiego :-*julita, beti97, Ewelcia, Daisy, gosia86, Wonderwall, shimmer_lip lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyagus3004 wrote:Odebraliśmy wyniki badań nasienia....
plemniki o nieprawidłowej budowie główki 100 % jestem załamana
Tulę Mocno .. Kochana Ja wiem że to nie wygląda najlepiej, ale daj Wam czas ..
Może były jakieś czynniki które zaburzyły wyniki ..
Mam nadzieję że się nie załamiecie i będziecie walczyć ! ..Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2014, 20:26
-
Agusia przytulam mocno!
Mam nadzieję, że po wizycie wszystko się wyjaśni i że lekarz coś zaradzi
Starajcie się dalej ile wlezie, a nuż znajdzie się jakiś jeden dzielny wojownik i da radę! Trzymam za Was mocno kciuki!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2014, 20:31
Lena87, gosia86 lubią tę wiadomość
-
agus3004 wrote:Nie pozostaje nam nic innego, już na jutro zapisałam nas na wizytę, aby lekarz fachowym okiem spojrzał na te wyniki i coś poradził
i ja ściskam mocno Aguś
przypadłość plemników o nieprawidłowej budowie nazywa się chyba Teratozoospermią.
-
nick nieaktualny
-
Nasze sierpniowe fasoleczki
Sierpniowe fasoleczki :
1.08 - Ofelaine (@), Szania (@), momo1009 (@), Ania1986 (@), Aga89, kamilka (@), Maluszek22 , Mała.Mi
2.08 - Lwica , Another , shimmer_lip , Aurelka , nejsi88
3.08 - Kaśka (@) , Natka098 (@), Marzen2210(@, dziubasekk Fasia
4.08 - vercia (@), Aga_502 (@)
5.08 - BLANKA 90
6.08 - aisza (@)
7.08 -
8.08 - Landryneczka,
9.08 - kierzynka, małolata
10.08 - madzianka, Natu93, pinka425
11.08 - MartaAlvi, czekolada:)
12.08 - Jaga, Angelabd, tomania8206
13.08 - miscelle
14.08 - JusWik, Inezka*
15.08 - inezka, apaczka, roletka
16.08 - Kicia:),BATTINKA, Edka
17.08 - Asiula257, lady_89, angela2005, sylwusia25
18.08 - Ewelcia, Marteczka91
19.08 - potforzasta
20.08 - Kitaja, Versense, Agga
21.08 - asiek191
22.08 - karo_line, Nancy87
23.08 - nadia199191, olka281
24.08 - takasobieja, polkosia, Gosiacu, agus3004
25.08 - karen85, Lenka87, Maslanka
26.08 - beti97, AnnaMaria89, momo1009, Tysia85
27.08 - Biedroneczka83,
28.08 - Neli,
29.08
30.08 - Natka098, gosia86
31.08 - Magic, motyl1993
odwiedził w tym miesiącu 10 sierpniówek
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2014, 20:42
-
motyl1993 wrote:Hej! Pissę szybko bo z urlopu. Ku mojemu zaskoczeniu dziś nadeszła @ cykl trwał 24 dni! nie wiem o co chodzi. Proszę o przepisanie mojego testowania na 31.08 bo jeszcze się załapię Pozdrawiam i trzymam kciuki!
Sciskam:* i trzymam kciuczki za ten cykl:*!
nadal jestes sierpnióweczka:) -
Aguś tulę cie kochana
co do wyników to wydaje mi się że lekarz każe je powtórzyć za 3 miesiące, bo może jakiś czynnik spowodował takie a nie inne pogorszenie stanu rycerzyków
ja dzień przed usg zaliczam , chyba że wiem że mam mieć robioną cytologię lub wymaz to wtedy 3 dni abstynencji -
Natka świetne wiadomości - biegaj na betę bo drugi test też wyjdzie z II kreskami więc dalej będziesz niepewna. Jutro nie ma przeproś wpisujemy Cię na listę sierpniówek bo w końcu się udało! Gratuluję!
Aga wierzę że lekarz coś zaradzi :* Może faktycznie była jakiś czynnik który wywołał takie wyniki. Daj znać co lekarz mówi i nie trać wiary :*
Lena a jak u Ciebie?