Sierpniowe fasoleczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie wybaczcie ze mnie nie bylo nie mialam do tego glowy calkiem.Mielismy wypadek niedosypiam dzis mnie wypisuja skonczylo sie u mnie na siniakach i zadrapaniach gorzej z M. I tak bede w szpitalu przy nim.
-
nick nieaktualnyMaluszek22 wrote:Witajcie wybaczcie ze mnie nie bylo nie mialam do tego glowy calkiem.Mielismy wypadek niedosypiam dzis mnie wypisuja skonczylo sie u mnie na siniakach i zadrapaniach gorzej z M. I tak bede w szpitalu przy nim.
O kurcze... przykro mi
trzymam kciuki za szybki powrót do zdrowia :* mam nadzieję że to nie jest nic poważnego -
Angelabd ja bym uznała go za pozytyw bo jak widziałaś wcześniej moje testy wychodzą dużo jaśniej Zaznacz w notatkach że jest + i poczekaj na jutrzejszy test, jeśli wyjdzie negatywny albo jaśniejszy to sprawa wyjaśniona - a no i skok powinien być temperatury Mój dzisiejszy test (pierwszy z góry) jest na bank pozytywny bo mam taki ból jajnika lewego że nie da się wytrzymać - jutro pewnie będzie już tylko jedna kreska
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b51dfef38871.jpg
AnnaMaria u mnie jak zerkniesz na wykres temperatura jeż jest bardzo niska, natomiast ja wiem że jest to spowodowane tarczycą - przy niedoczynności często zdarza się niska temperatura ciała i wieczne uczucie zimna.[/b]
Maluszku co się stało? Jaki wypadek? Jesteście cali? Mam nadzieję że z dzieciątkiem wszystko w porządku?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2014, 14:51
Angelabd lubi tę wiadomość
-
Maluszek22 wrote:Witajcie wybaczcie ze mnie nie bylo nie mialam do tego glowy calkiem.Mielismy wypadek niedosypiam dzis mnie wypisuja skonczylo sie u mnie na siniakach i zadrapaniach gorzej z M. I tak bede w szpitalu przy nim.
Maluszku bardzo mi przykro:( i mam nadzieje ze szybko wyjdziecie ze szpitala i wszystko bedzie dobrze!
Ściskam was i życzę szybkiego powrotu do zdrowka. -
Ewelcia - to ja dzisiaj działam.... bo te testy co wskazuja bladziocha na owu sa inne niz w tamtym cyklu, moze tez je zle zrobilam i sa pozytywne jednak... a tez mam bol jajora dzisiaj i sluz rociagliwy... :)chyba nie zaszkodzi jak bedzie ♥ codziennie? u Maluszka nie zaszkodzilo:)
Maluszek zdrówka WAM!Ewelcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A ja ostatnio czytalam arykul lekarza ktory pisal ze codzienne wspolzycie wcale nie wplywa zle na plemniki. Prawda ze jest ich mniej ale sa bardziej ruchliwe i lepsze. Ale ile w tym prawdy...bywa roznie:-)
Co lekarz to opiniaEwelcia lubi tę wiadomość
-
Ja w książce "w oczekiwaniu na dziecko" w tabelce "fakty i mity" również wyczytałam, że to mit że nie można się kochać codziennie, a wręcz przeciwnie - powinno się bo zwiększa to prawdopodobieństwo zajścia
I bądź tu mądra...Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2014, 17:00
Ewelcia, gosia86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nie znam się na monitorowaniu, ja bym sobie chyba odpuściła, żeby czasem lekarz nie pokazywał mi na monitorze ruchliwych plemniasów Chociaż nie wiem czy byłoby coś widoczne
Co do codziennie to widzicie że co lekarz to opinia więc.... jak ma się ochotę to powinno się (tak jak my wczoraj). Dzisiaj na bank mam owulację bo tak mnie naparza jajnior że masakra... może niedługo się przekonam czy to prawda czy mitgosia86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
maluszku strasznie mi przykro:/ mam nadzieje ze z Wami wszystko ok:*
Angelabd ja w niedziele wieczorem serduszkowałam i w pon byłam na monitoringu i było ok:D
moja gin wczoraj mi mówiła że mamy codziennie od owu i jeden dzień po:D
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2014, 17:39
gosia86, Angelabd lubią tę wiadomość
to nasz szczęśliwy cykl! nasz mały CUD
CÓRECZKA
-
nick nieaktualnyDziewczyny moja prolaktyna to 26 a po obciążeniu 310 a może wzrosnąć max 5 krotnie... Myślicie ze dostanę bromek? Castangus niewiele tu pomoże?
Przestrzegam-badajcie też tą po obciążeniu-codziennie się stresujemy więc codziennie mamy tą po obciążeniu.