Sierpniowe fasoleczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć jestem tu nowa !
Pragnę podzielić się z Wami moimi przeżyciami...
W drudniu 2013 poroniłam w 9 tyg Obecnie staramy się z mężem o dzidzie i nic nam z tego nie wychodzi ( obecnie jestem na pierwszym cyklu z CLO ... jutro mam termin spodziewanej miesiączki ...tak bardzo sie boję ..i tak bardzo bym chciała II kreski na tescie .. -
nick nieaktualnyjulita wrote:a myślicie, że taki wynik może już stanowić problem?
prolaktyna = 20,88 (4,80-23,30)
sorki, że was tu molestuję. powinnam zadawać te pytania ginowi ale do soboty daleko
julita, normy są ogólne. Dla staraczek lepiej być w połowie czyli koło 10.
Ogolnie mówiąc TSh i prolaktyna mimo że wynik w normie to lepsze są te niższe zakresy.
Mój gin/endo dałby Ci malutką dawkę bromka lub kazał spróbowac z castangusem przez 3 cykle.julita lubi tę wiadomość
-
Natka spokojnie i bez stresu - po takich przejściach każda z nas się stresuje czy tym razem uda się do końca... będzie dobrze, zobaczysz:) A jak Twoja temperatura? Mierzysz? Nie widzimy Twojego cyklu
Daj znać jak jutro. Mamy nadzieję że zapiszemy Cię do sierpniowych bocianów
A czy któraś wie co się dzieje z Maluszkiem22? Nie odzywa się. Miała odebrać wyniki bety w poniedziałek.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2014, 11:16
-
Ewelcia dzięki wielkie , że odpisałaś
Własnie z tempka to bywa różnie , ale ogólnie nie mierzę jej ...a jednodniowy pomiar i tak mi nic nie da raczej ogólnie od wczoraj odczówam ból jak na @ ale mam nadzieję , że nie przyjdzie bardzo boję się robić test ... dodam iż obecne cykle mam ustawiane luteiną i clo ponieważ od zawsze miałam nie regularne cykle a po poronieniu to juz całkowicie..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2014, 11:36
-
julita wrote:a myślicie, że taki wynik może już stanowić problem?
prolaktyna = 20,88 (4,80-23,30)
sorki, że was tu molestuję. powinnam zadawać te pytania ginowi ale do soboty daleko"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
nick nieaktualnytak na poprawienie humoru rozmowa z moim mężem wieczorem w łóżku
T. znasz piosenkę niemiecką o krokodylu?
A. eee ?
T. (zaczyna nucić) ooo Tannenbaum ooo Tannenbaum
A. Tannenbaum to jest choinka a nie krokodyl
T. aa no okEwelcia, olka30, gosia86 lubią tę wiadomość
-
Hahaha Tomania uwielbiam takie rozmowy Ja wczoraj musiałam przekonywać mojego M że codziennie to nie jest grzech, bo wziął sobie za bardzo do serca to co gin powiedziała o serduszkowaniu co drugi dzień żeby nie osłabiać plemników (szczególnie w okolicach owu)
Natka to nawet dobrze że nie mierzysz bo luteina strasznie podkręca objawy i temp. Przynajmniej u mnie tak było. Będzie dobrze zobaczysz -
asiek191 wrote:mi wczoraj gin mówiła ze pęcherzyk rośnie 2mm na dobę więc na wczoraj powinien być juz wystarczająco duży żeby pękł. A masz możliwosć iść na monitoring i sprawdzić co tam sie dzieje u Ciebie?
nie słyszałam o tym filmie:) musze sobie obejrzeć skoro polecacie:)
niestety mój ginekolog ma urlop:( zawsze chodziłam na monitoring i wiedziałam co w trawie piszczy -
Ewelcia wrote:
Marteczka wczoraj rozmawiałyśmy o testach owu obiecałam że wstawię zdjęcie. Niestety nie jest to do końca tak widoczne jak na żywo ale zawsze coś Pierwszy od góry jest dzisiejszym - myślę że już mocniejszy nie będzie - u mnie właśnie tak wyglądają kreski na teście owulacyjnym. A owulacja występuje więc jestem dowodem na to że nie zawsze kreski muszą być o identycznej mocy
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b51dfef38871.jpg
Same widzicie że za mocne te kresy to nie są
o widzisz!! to mój był najmocniejszy w sumie 11.08. A wiem, ze tez zawsze moje pecherzyki pękają. Poczekam do jutra i zaczne brac dupka:)Ewelcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ewelcia !
Będzie dobrze bo przecież musi być !
Ja mam dodatkowo problemy z tarczycą - niedoczynność , ale leczę się i mam dobre wyniki Na całe szczęście nie mam problemów wewnątrz tj zrostów ,mięśniaków , niedrożności itp itd ! Mam podwyższony testosteron ale nie wiem czy to skutek clo czy może faktycznie jest nie tak jak być powinno ... Już tyle razy była u lekarza gin , że teraz nawet nie mam już sił poinformować go o tym testosteronie ... ręce opadająWiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2014, 15:03
-
Dziewczyny a czy to normalne ze swoja podstawowa tempke mam taka niska? zerknijcie?
Jeszcze jedno mam pytanko - moze ktoras cos wie... jesli założmy test owu wyjdzie pozytywny a owu nie bedzie w tym czasie tylko pozniej czy wtedy test tez powinien byc pozytyny czy nie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2014, 14:19
-
nick nieaktualny