Sierpniowe mamusie 2013
-
WIADOMOŚĆ
-
Iwka wrote:zazdroszczę mój ucieka do pracy o 6 rano i wraca o 20 i nie mam na co usiąść...ale w sobotę go dojadę!!!!!na plaży!!!
Iwka uważaj na Pały ..
Kto publicznie dopuszcza się nieobyczajnego wybryku, podlega karze aresztu, ograniczenia wolności, grzywny do 1 500 złotych albo karze nagany.Iwka, Andzia33 lubią tę wiadomość
aniołek 13.11.2012 r.
GUSTAW 15.04.2014 r. Godz..10.12 waga 3730 miara 56 cc-39 tydzien.
Ciąża trwała od 15.07.2013 do 15.04.2014. 274 dni. -
nick nieaktualnyIwka, powiem CI szczerze, że ja nie raz byłam gotowa na takie poswięcenia, że jak mojego Damiana w domu kilka dni nie było, albo wracał po nocach a miałam straszną ochotę to byłam gotowa ustawić budzik na 4:30 jak wracał i wtedy się na niego rzucałam
Iwka, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIwka wrote:
w takim razie on mógłby robić to częściej...nie musiałabys budzika nastawiać choć czasem fajnie jest zaskoczyć kogoś a nie tylko byc zaskakiwanym...polecamAndzia33 lubi tę wiadomość
-
Iwka wrote:Witam się z rana Aga_Andzia, Puszysta w następnym cyklu na pewno się uda!!! Topola witam
Ja siedzę ostatnie dwa dni w pracy przed urlopem ale myślami jestem już
Zdjęcie swe próbowałam wczoraj wstawić ale niestety zakończyło się nie powodzeniem.
Madzianka a ja bym na Twoim miejscu test zrobiła bo ta nie pewność by mnie wykończyła.
Iwka mam zamiar dzis kupic test i jutro rano go zrobie bo raczej to nie bol owulacyjny bo jajniki mnie nie bola tylko mam ciagnacy bol podbrzusza. A dzis mam wolne w pracy i sie lenie i tez musze dopasc mojego T bo ostatnio pracuje na nocki i nie ma jak sie przytulac ale dam Mu jeszcze troche pospacIwka, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEmilka gratuluje... mam nadzieje ze sciemnieje.
Ide zalewac smutki....
Myslicie ze te plamienie w 12dpo i 13dpo ot byla skapa @ ? po bezowulacyjnym... bo dzis u mnie skok... i moze te bole to byla owulka? bo narazie boli mniej ale troche boli...Andzia33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
aneczka2076 wrote:
Kochana tesciowe to zołzy .. a szwagierki jeszcze wieksze zjawy...przerabiałam to juz i dam ci rade miej w doopie obie.. Bedziesz miała lepsze zycie.. co do szwagierek to przerabiałam w poprzedni zwiazku historie .. teraz mam tez podobnie .. ale mam na to wyjepane .. niech sie goni .. nie dorasta mi do piet taka a bedzie wielce madrosci szrzyc.. daj sobie spokój..Andzia33 lubi tę wiadomość
aniołek 13.11.2012 r.
GUSTAW 15.04.2014 r. Godz..10.12 waga 3730 miara 56 cc-39 tydzien.
Ciąża trwała od 15.07.2013 do 15.04.2014. 274 dni. -
nick nieaktualnyoj kochana to sie dzieje od kiedy jestem z moim, wieczne wtracanie sie, szwagierka tak matke sobie owinela i ojca wokol palca ze szok, dla tesciow liczy sie tylko ona a moj Ł nie, zero pomocy z ich strony dla nas, tamte daromzjady(szwagierka i jej mezus) siedza na ich utrzymaniu, choc maja swoje mieszkanie, ale za to pracy nie maja, a ostatnio okazalo sie ze beda mieli dziecko(w tym momencie my przestajemy istniec dla tesciow, bo my jeszcze wnuka nie dalismy im, a to tylko i wylacznie moja wina-tak twierdzi moja kochana tesciowa)oczywiscie na prywatne wizyty u gina szwagierece fundowala tesciowa.....a szkoda gadac!
Andzia33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMariaAntonina wrote:Kochana tesciowe to zołzy .. a szwagierki jeszcze wieksze zjawy...przerabiałam to juz i dam ci rade miej w doopie obie.. Bedziesz miała lepsze zycie.. co do szwagierek to przerabiałam w poprzedni zwiazku historie .. teraz mam tez podobnie .. ale mam na to wyjepane .. niech sie goni .. nie dorasta mi do piet taka a bedzie wielce madrosci szrzyc.. daj sobie spokój..
Andzia33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny