Sierpniowe mamusie 2013
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Aneczka ignoruj te padliny ( sorry) dobra rada zyc i sie nie przejmowac.. zobaczysz same sobie palce trzymaja oki.. ty pokaz klase jakiej one nie maja a zazdrosc i zawisc zezre je od srodka ... taki jest moj plan na takie babay..
Andzia33 lubi tę wiadomość
aniołek 13.11.2012 r.
GUSTAW 15.04.2014 r. Godz..10.12 waga 3730 miara 56 cc-39 tydzien.
Ciąża trwała od 15.07.2013 do 15.04.2014. 274 dni. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWiem ze to trzeba olac, ale jak czasem widze jak moj rozmawia ze stara klępa i prawie placze, proszac aby nam pomogli, bo nie powiem czasem mielismy chwile ze bylo ciezko finansowo, a ona nie, nie,nie...to az mi sie serce kraja, menda stara dzwoni tylko wtedy kiedy jest dobrze,a jak sie pokloci z Ł o to ze nie mozemy na nich liczyc to potrafi pare dni sie nie odzywac, a pozniej ni stad ni zowąd dzwoni :co słychac?? Najchetniej to bym sie od nich odciela raz na zawsze, ale nie moge niestety bo to jakby nie patrzac rodzice Ł.
Dobrze ze moi rodzice to Anioły!MariaAntonina, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Moja teściowa nie żyje a szwagierka daaaleko ale teściu to daje popalić
-
nick nieaktualnymadzianka wrote:fotki nie mam jak zrobic i wrzocic a w Uk raczej nie robia bety a wiec tez lipa poczekam jutro z porannego moczu powtorze i bedzie jasnosc.
Iwka, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
madzianka wrote:Iwka mam zamiar dzis kupic test i jutro rano go zrobie bo raczej to nie bol owulacyjny bo jajniki mnie nie bola tylko mam ciagnacy bol podbrzusza. A dzis mam wolne w pracy i sie lenie i tez musze dopasc mojego T bo ostatnio pracuje na nocki i nie ma jak sie przytulac ale dam Mu jeszcze troche pospac
-
madzianka wrote:fotki nie mam jak zrobic i wrzocic a w Uk raczej nie robia bety a wiec tez lipa poczekam jutro z porannego moczu powtorze i bedzie jasnosc.
doris85, Andzia33 lubią tę wiadomość