X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Sierpniowe mamusie 2013
Odpowiedz

Sierpniowe mamusie 2013

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2013, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zrob test :) zawsze wieksza pewnosc. a najelpeij bete. Ginekolog nie Bog moze sie pomylic. a jak beta negatywna to do gina zeby sprawdzic co sie dzieje

Andzia33 lubi tę wiadomość

• Topola Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2013, 16:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na betę póki co nie mam za bardzo możliwości bo mieszkam za granicą. W moim przypadku takie długie cykle to normalka, mam PCOS i zawsze tak miałam (zanim zaczęłam brać tabletki) więc chyba nic bardzo złego się nie dzieje, mama nadzieję.
    Jedyne co mi w głowie siedzi to ten Castagnus, nie wybaczyłabym sobie gdyby jednak jakiś cud się stał a ja tu łykam coś czego nie powinnam. Myślicie, że ten Castagnus w razie co mógłby bardzo zaszkodzić?

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2013, 17:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kochana mysle ze nie. tak na dobra sprawa pomysl o tych wszystkich wpadkach. tyle kobiet sie dowaduje ze sa w ciazy np tydzien po teminie @ bo a nieregularne albo zwalaja na stres a w tym czasie pija pala... i rodza zdrowe dzieci. Na samym poczatku zarodek jeszcze sie pozywia z cialka zoltego i ma malo kontaktu z krwia matki. tak naprawde dopiero po 2 miesiacu ten kontakt jest na tyle ze mozesz zaszkodzic. ale oczywiscie nie mowie ze powinno sie pic i palic i bog wie co jeszcze przez pierwsze dwa miesiace ciazy. wiec spokojnie kochana. jak chcesz to odstaw.

nie ma co glupiec. bo tak na dobra sprawe to wszystki skzodzi i powinnysmy sie zamknac na jakiejs farmie 200km od jakiekolwiek drogi, pic zrodlana wode i jesc ekologiczne warzywa. bo wszystko szkodzi.

Topola, Iwka, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Topola Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2013, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hihihi.
    Masz rację. Uspokoiłam się trochę i nie będę wariować. Biorę Castagnus niech pomaga, a wierzę że pomoże :)
    Dzięki 50przytula.gif

• Iwka Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2013, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Musi pomóc ;)

A ja się kochane z Wami żegnam na tydzień. Proszę 5 sierpnia sprawdzić mój wykres bo się zazieleni <3

Zostawiam tysiąc kciuków na ten tydzień by jak najwięcej z Was zafasolkowało <3
    Buziaki i do usłyszenia pappapa Iwka

Eavonne, Makcza, Aga_Andzia, patrycja, Andzia33 lubią tę wiadomość

f2w3dqk36k0lr0xc.png
    17.07.2011[*] Zosia
    Synuś <3 11 dpt - 622 bhcg; 14 dpt - 1292 bhcg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2013, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam ja prawdopodobnie bedę testowac 3 sierpnia tzn taki jest plan.... aczkolwiek jak znam zycie to nie bede musiala testować bo ubiegnie mnie @.wogóle to ten cykl jest własnie dziwny bo ostatnie dwa cykle miałam wrazliwe sutki po owu a w tym niemam wiec dlatego czuję że nic z tego zwyczajnie nie bedzie

• Jaga Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2013, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej słoneczka wróciłam z 3 dniowego pobytu na ginekologii:)
    Badania hormonów są w normie troche mam problem z lewym jajnikiem , jest powiększony i opuchnięty a w środeczku siedzi sobie pęchęrzyk graffa w wielkości 34 mm i drugi w wielkości 15 mm i liczne pęcherzyki mniejsze. Jak się pojawi @ a pojawi się napewno to mam mieć zrobione jakieś badanie i z wynikiem mam się pojawić w szpitalu na HSG. A za 3 miesiące na kolejnym badaniu jajników i sprawdzeniu czy te nieszczęsne pęcherzyki się wchłonęły.

Lili
    201504074965.png
    Marcel
    200911061762.png
  • Brava Ekspertka

Wysłany: 27 lipca 2013, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hejka dziewczyny...
    mnie dzis diabel podkusil i zrobilam test 10mlU-wyszedl bardzo blady cien...teraz sie martwie bo miesiac temu spoznial mi sie okres 4 dni, testy 25 mlU wychodzily dokladnie tak samo blade , a po tych 4 dniach przyszedl @. wiec byla ciaza biochemiczna...
    bardzo prosze o trzymanie kciuków MOCNO-oby tym razem sie udalo!!!

km5scwa1ghavzzd2.png
    uwo93e3ktb237qer.png
  • Eavonne Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2013, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dopisuje się do Was dziewczyny:-))) Sierpień jest naszym szczęśliwym miesiącem wiec może i w tej sprawie się uda:-)))
    Milego i owocnego weekendu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Makcza Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2013, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Puszysta wrote:
    tyle kobiet sie dowaduje ze sa w ciazy np tydzien po teminie @ bo a nieregularne albo zwalaja na stres a w tym czasie pija pala...

Puszysta, tydzień po @? Naprawdę łaskawa jesteś. Małolaty się kapują, że coś może być na rzeczy i w 3-4 miesiącu ciąży! A w tym czasie... jak napisałaś wyżej.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2013, 10:26

tb73y2v4bw88z3f1.png
    ox7n3e3ktfsn5ith.png
  • Makcza Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2013, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eavonne wrote:
    Dopisuje się do Was dziewczyny:-))) Sierpień jest naszym szczęśliwym miesiącem wiec może i w tej sprawie się uda:-)))
    Milego i owocnego weekendu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Witaj, Eavonne. Właśnie mi przypomniałaś, że sierpień to i nasz miesiąc :) Dzięki

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2013, 10:26

tb73y2v4bw88z3f1.png
    ox7n3e3ktfsn5ith.png
  • Makcza Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2013, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Brava wrote:
    hejka dziewczyny...
    mnie dzis diabel podkusil i zrobilam test 10mlU-wyszedl bardzo blady cien...teraz sie martwie bo

No to sama sobie krzywdę zrobiłaś - masz stres zamiast oczekiwania. Ale - rozumiem Cię. U mnie 4 dzień fl i też bym już test robiła :)

tb73y2v4bw88z3f1.png
    ox7n3e3ktfsn5ith.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 lipca 2013, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Makacz no na lubie miec chociasz troche wiary w ludzi :p

Kurde nie wiem co z ta moja tempka... @ nie ma... sluz wodnisty...ale szyjka zamknieta :o juz sama sie gubie

• madzianka Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2013, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Brava wrote:
    hejka dziewczyny...
    mnie dzis diabel podkusil i zrobilam test 10mlU-wyszedl bardzo blady cien...teraz sie martwie bo miesiac temu spoznial mi sie okres 4 dni, testy 25 mlU wychodzily dokladnie tak samo blade , a po tych 4 dniach przyszedl @. wiec byla ciaza biochemiczna...
    bardzo prosze o trzymanie kciuków MOCNO-oby tym razem sie udalo!!!

Brava a jak bardzo blada wyszla Tobie ta 2 kreska?

p19us65glzzsn3k4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 lipca 2013, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wracam do Was kochane jakby co to 12 testuje

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 lipca 2013, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no coraz więcej nas na sierpień testujących

• Brava Ekspertka

Wysłany: 27 lipca 2013, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madzianka- bardzo slabiutenka-widac ja tylko pod swiatlo..
    a u ciebie to dziwna sytuacja sytuacja madzianka. dopiero jestes w polowie cyklu, to jezeli zaszlas w poprzednim miesiacu a ten okres to nie byl prawdziwy okres to teraz juz powinna gruba kreska ci wyjsc...
    jaki masz plan dzialania??kiedy znowu zatestujesz? ja w poniedzialek..

km5scwa1ghavzzd2.png
    uwo93e3ktb237qer.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 lipca 2013, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Brava mi takie kreski pod swiatlo wychodzili, potem taki cien (gdzies zdjecie jest) a w ciazy nie jestem.....

• madzianka Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2013, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Brava wrote:
    madzianka- bardzo slabiutenka-widac ja tylko pod swiatlo..
    a u ciebie to dziwna sytuacja sytuacja madzianka. dopiero jestes w polowie cyklu, to jezeli zaszlas w poprzednim miesiacu a ten okres to nie byl prawdziwy okres to teraz juz powinna gruba kreska ci wyjsc...
    jaki masz plan dzialania??kiedy znowu zatestujesz? ja w poniedzialek..

Plan mam taki ze kupie jeszcze jeden test i go zrobie moze jutro rano. dziwna ale ogladalm galerie testow i niektorym dziewczyna tez wychodzila slaba kreska nawet 26 dni po owulacji wiec sama nie wiem teraz nawet nie mam bolu jajnika na owulacje a powinnam juz miec poza tym sluz taki ni to bialy ni to kremowy a powinien byc plodny sama nie wiem juz zglupialam :-(

p19us65glzzsn3k4.png
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2013, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja bede testowala 4 sierpnia :) i mam cicha nadzieje ze po 12 miesiacach staranek dojrze upragnione dwie kreseczki

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
‹‹ 17 18 19 20 21 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ