Sierpniowe mamusie 2013
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Na betę póki co nie mam za bardzo możliwości bo mieszkam za granicą. W moim przypadku takie długie cykle to normalka, mam PCOS i zawsze tak miałam (zanim zaczęłam brać tabletki) więc chyba nic bardzo złego się nie dzieje, mama nadzieję.
Jedyne co mi w głowie siedzi to ten Castagnus, nie wybaczyłabym sobie gdyby jednak jakiś cud się stał a ja tu łykam coś czego nie powinnam. Myślicie, że ten Castagnus w razie co mógłby bardzo zaszkodzić?Andzia33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykochana mysle ze nie. tak na dobra sprawa pomysl o tych wszystkich wpadkach. tyle kobiet sie dowaduje ze sa w ciazy np tydzien po teminie @ bo a nieregularne albo zwalaja na stres a w tym czasie pija pala... i rodza zdrowe dzieci. Na samym poczatku zarodek jeszcze sie pozywia z cialka zoltego i ma malo kontaktu z krwia matki. tak naprawde dopiero po 2 miesiacu ten kontakt jest na tyle ze mozesz zaszkodzic. ale oczywiscie nie mowie ze powinno sie pic i palic i bog wie co jeszcze przez pierwsze dwa miesiace ciazy. wiec spokojnie kochana. jak chcesz to odstaw.
nie ma co glupiec. bo tak na dobra sprawe to wszystki skzodzi i powinnysmy sie zamknac na jakiejs farmie 200km od jakiekolwiek drogi, pic zrodlana wode i jesc ekologiczne warzywa. bo wszystko szkodzi.Topola, Iwka, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Musi pomóc
A ja się kochane z Wami żegnam na tydzień. Proszę 5 sierpnia sprawdzić mój wykres bo się zazieleni
Zostawiam tysiąc kciuków na ten tydzień by jak najwięcej z Was zafasolkowało
Buziaki i do usłyszenia pappapa IwkaEavonne, Makcza, Aga_Andzia, patrycja, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnywitam ja prawdopodobnie bedę testowac 3 sierpnia tzn taki jest plan.... aczkolwiek jak znam zycie to nie bede musiala testować bo ubiegnie mnie @.wogóle to ten cykl jest własnie dziwny bo ostatnie dwa cykle miałam wrazliwe sutki po owu a w tym niemam wiec dlatego czuję że nic z tego zwyczajnie nie bedzie
Andzia33 lubi tę wiadomość
-
Hej słoneczka wróciłam z 3 dniowego pobytu na ginekologii:)
Badania hormonów są w normie troche mam problem z lewym jajnikiem , jest powiększony i opuchnięty a w środeczku siedzi sobie pęchęrzyk graffa w wielkości 34 mm i drugi w wielkości 15 mm i liczne pęcherzyki mniejsze. Jak się pojawi @ a pojawi się napewno to mam mieć zrobione jakieś badanie i z wynikiem mam się pojawić w szpitalu na HSG. A za 3 miesiące na kolejnym badaniu jajników i sprawdzeniu czy te nieszczęsne pęcherzyki się wchłonęły.Andzia33 lubi tę wiadomość
-
hejka dziewczyny...
mnie dzis diabel podkusil i zrobilam test 10mlU-wyszedl bardzo blady cien...teraz sie martwie bo miesiac temu spoznial mi sie okres 4 dni, testy 25 mlU wychodzily dokladnie tak samo blade , a po tych 4 dniach przyszedl @. wiec byla ciaza biochemiczna...
bardzo prosze o trzymanie kciuków MOCNO-oby tym razem sie udalo!!!
-
Puszysta wrote:tyle kobiet sie dowaduje ze sa w ciazy np tydzien po teminie @ bo a nieregularne albo zwalaja na stres a w tym czasie pija pala...
Puszysta, tydzień po @? Naprawdę łaskawa jesteś. Małolaty się kapują, że coś może być na rzeczy i w 3-4 miesiącu ciąży! A w tym czasie... jak napisałaś wyżej.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2013, 10:26
-
Eavonne wrote:Dopisuje się do Was dziewczyny:-))) Sierpień jest naszym szczęśliwym miesiącem wiec może i w tej sprawie się uda:-)))
Milego i owocnego weekendu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Witaj, Eavonne. Właśnie mi przypomniałaś, że sierpień to i nasz miesiąc DziękiWiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2013, 10:26
-
Brava wrote:hejka dziewczyny...
mnie dzis diabel podkusil i zrobilam test 10mlU-wyszedl bardzo blady cien...teraz sie martwie bo
No to sama sobie krzywdę zrobiłaś - masz stres zamiast oczekiwania. Ale - rozumiem Cię. U mnie 4 dzień fl i też bym już test robiła
-
nick nieaktualny
-
Brava wrote:hejka dziewczyny...
mnie dzis diabel podkusil i zrobilam test 10mlU-wyszedl bardzo blady cien...teraz sie martwie bo miesiac temu spoznial mi sie okres 4 dni, testy 25 mlU wychodzily dokladnie tak samo blade , a po tych 4 dniach przyszedl @. wiec byla ciaza biochemiczna...
bardzo prosze o trzymanie kciuków MOCNO-oby tym razem sie udalo!!!
Brava a jak bardzo blada wyszla Tobie ta 2 kreska?Andzia33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
madzianka- bardzo slabiutenka-widac ja tylko pod swiatlo..
a u ciebie to dziwna sytuacja sytuacja madzianka. dopiero jestes w polowie cyklu, to jezeli zaszlas w poprzednim miesiacu a ten okres to nie byl prawdziwy okres to teraz juz powinna gruba kreska ci wyjsc...
jaki masz plan dzialania??kiedy znowu zatestujesz? ja w poniedzialek..Andzia33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Brava wrote:madzianka- bardzo slabiutenka-widac ja tylko pod swiatlo..
a u ciebie to dziwna sytuacja sytuacja madzianka. dopiero jestes w polowie cyklu, to jezeli zaszlas w poprzednim miesiacu a ten okres to nie byl prawdziwy okres to teraz juz powinna gruba kreska ci wyjsc...
jaki masz plan dzialania??kiedy znowu zatestujesz? ja w poniedzialek..
Plan mam taki ze kupie jeszcze jeden test i go zrobie moze jutro rano. dziwna ale ogladalm galerie testow i niektorym dziewczyna tez wychodzila slaba kreska nawet 26 dni po owulacji wiec sama nie wiem teraz nawet nie mam bolu jajnika na owulacje a powinnam juz miec poza tym sluz taki ni to bialy ni to kremowy a powinien byc plodny sama nie wiem juz zglupialamAndzia33 lubi tę wiadomość