Sierpniowe mamusie 2013
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnywitajcie kochane
Mam maly problem,otozpo moich mega extraśnych dniach plodnych ktore byly wsobote i w poniedzialek strasznie zle sie czuje i to juz nie jest takie megaaa extrasne
Mam zawroty głowy,poty,lekkie mdlosci po papierosie-chociaz i tak baaardzo malo pale bo przerzucilam sie na e-papierosa ale akurat mi sie zepsul wiec kupil zwykle papierosy
Podbrzusze mnie pobolewa,jajniki kluja,niewmawiam se bo w pracy prawie zedlalam a ja nie z tych co mdleja z byle powodu bo olalam temat a w sierpniu ide do gina prywatnego na meeega badanka.
Rzadko sie kochalismy w tym miesiacu i niewiem co sie dzieje ???
sutki to mam tak wrazliwe i meeega czerwone ,ze masakra jakas !!!
Ojj a @ mam dostac 3 sierpnia wiec czekam
Pozdrawiam :*Iwka, Andzia33, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
madzianka wrote:jeszcze sie nie ciesze bo to wyszedl naprawde cien cienia widoczny przy oknie jutro rano powtorze z pierwszego moczu dla pewnosci czy faktycznie jest ta 2 kreska.
Andzia33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Iwka wrote:
Jutro (po egzaminie) morze!!! Już wysiedzieć tu nie mogę Będziemy w Świnoujściu, Kołobrzegu, Jarosławcu, Łebie, Helu, Gdańsku, Stegna i Krynica Morska...
;oniqa, Aga_Andzia, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Iwka wrote:Witam się z rana w szampańskim nastroju. Dzisiaj miałam super pobudkę i się zastanawiam czy mój mąż tego forum nie czyta ?!?!?
Jutro (po egzaminie) morze!!! Już wysiedzieć tu nie mogę Będziemy w Świnoujściu, Kołobrzegu, Jarosławcu, Łebie, Helu, Gdańsku, Stegna i Krynica Morska...Iwka, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIwka ja jestem z gdanska xD ale w Irlandii siedze. Milej zabawy!
i duuuzo relaksu
Aga trzymaj sie i gratuluje ksiazkowej @
u mnie dlaej nic... tempka spadla... moze jutro albo dzis bedzie @...chociasz czuje sie bardziej jak na plodne... ale z drugiej strony przed @ i w czasie @ tez mam taka chcice ze głowa mała...Iwka, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej Kochane zapodaję zbożówkę znów
Dziś mój mąż ma Happy Birthday, i wlaśnie wyszła ode mnie sąsiadka ciężarowiec też, leżała ze mną gdy poroniłam i wtedy nie wiedziałam jeszcze że jest moją sąsiadką (na sali leżała, na sali ) i zapewnia że będzie mnie kontrolować teraz, dopóki ciąży się nie potwierdzi, a jak się potwierdzi to tym mocniej
Naparzałam od rana krokiety, bo wczorajsze mąż pożarł z abstynencji ( nie daje mu bo się boję ). No, to tyle, bo mnie pot oblewa
Makcza, Iwka, Aga-Andzia- witam was napaleńce moje seksualne, i wszystkie inne, normalne kobitki teżWiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2013, 12:16
Iwka, Aga_Andzia, Andzia33 lubią tę wiadomość
Zawsze będziemy Cię kochać !!!
10 tydz- Maleństwo 6.06.2013 [*]
Kalendarz ciąży BellyBestFriend
Św. Dominiku- dopomóż! Wierzymy! -
Ja, Kalitria, ja
Iwka, Andzia33 lubią tę wiadomość
nick nieaktualny
-
http://blog.zapytajpolozna.pl/kampanie-spoleczne/obejrzyj-jak-jedna-zla-decyzja-moze-zagrozic-zyciu-twojego-dziecka/
Ja płakałam jak bóbr...ku przestrodze.Andzia33 lubi tę wiadomość
Uciekam kochane, czas szykować mężowi urodzinki, będę po 21
Iwka, Andzia33 lubią tę wiadomość
Witam kochane kobitki niedawno sie obudzilam bo bylam na noc w pracy na 12 godzin zrobilam test ale znowu cien cienia ledwo widoczny. chyba pozostaje mi poczekac do 10 sierpnia czy przyjdzie @ normalnie moze jakies kiepskie testy mi sie trafily i ne sa wiarygodne.
Andzia33 lubi tę wiadomość
-
Słuchajcie dziewczyny. Jestem w 41dc i @ nadal nie ma.
Myślicie, że warto by może zrobić jednak test? Nie ma raczej większych szans na ciążę w tym cyklu bo według mojej ginekolog byłą też i marna szansa na owulację. Nie mam żądnych objawów, temperatura raczej niska, ale @ nie ma.
Nie zastanawiałabym się nad tym w ogóle, ale biorę Castangnus a jego w razie ciąży brać nie można. Myślicie, że gdyby jednak coś mógłby bardzo zaszkodzić?
Nie chcę niepotrzebnie się nakręcać i robić test, ale wiecie jak jest. Trochę mi ten Castagnus w głowie siedzi.Iwka, Andzia33 lubią tę wiadomość