Sierpniowe mamusie 2013
-
WIADOMOŚĆ
-
Puszysta wrote:Brava mi takie kreski pod swiatlo wychodzili, potem taki cien (gdzies zdjecie jest) a w ciazy nie jestem.....
no wlasnie tyle ze w pierwszej ciazy tez najpierw mi takie bladziochy widoczne tylko przy oknie wychodzily a teraz mam 3 letnego szkraba z tych bledzioszek... dlatego mam teraz tak wielka nadzije ze teraz bedzie tak samo...Andzia33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny, jak tam niedziela? Ja już ciągnę trzeci dzień pracy, codziennie wieczorem jakieś posiadówy ze znajomymi wiec nawet nie mam kiedy pisać a jak dziś wóce do domu to chyba odrazu padnę spać. Trzymam kciuki za wasze bladziochy i czekam na zielone kropeczki. Mam pytanko bo mam dziś 20dc i w nocy po serduszkowaniu jak poszłam do toalety to w śluzie była krew. Nie jakoś bardzo dużo ale był wyraźnie różowy. Nie były to niewiadomno jakie wygibasy zeby coś się tam uszkodziło i martwie się trochę skąd to plamienie, może to coś nie tak z szyjką bo czasem pobolewa w trakcie. A wizytę u gina mam dopiero za niecały miesiąc bo ma urlop. Z drugiej strony byłam na badaniu miesiąc temu i mówił, że wszystko wygląda dobrze wiec nie wiem co mogło by się tam zrobić w ciągu miesiąca.
Andzia33 lubi tę wiadomość
-
Czesc kobitki u mnie niby powinna byc wczoraj owulacja ale raczej jej nie bylo bo zawsze mocno kul mnie ktorys jajnik a poza tym brak plodnego sluzu tylko taki bialy juz sama nie wiem co mam myslec o tym wszystkim i do tego ma zaczerwienione sutki i sa bolesne.
-
nick nieaktualnymadzianka wrote:Czesc kobitki u mnie niby powinna byc wczoraj owulacja ale raczej jej nie bylo bo zawsze mocno kul mnie ktorys jajnik a poza tym brak plodnego sluzu tylko taki bialy juz sama nie wiem co mam myslec o tym wszystkim i do tego ma zaczerwienione sutki i sa bolesne.
-
ecencia wrote:Mam pytanko bo mam dziś 20dc i w nocy po serduszkowaniu jak poszłam do toalety to w śluzie była krew. Nie jakoś bardzo dużo ale był wyraźnie różowy. Nie były to niewiadomno jakie wygibasy zeby coś się tam uszkodziło i martwie się trochę skąd to plamienie, może to coś nie tak z szyjką bo czasem pobolewa w trakcie. A wizytę u gina mam dopiero za niecały miesiąc bo ma urlop. Z drugiej strony byłam na badaniu miesiąc temu i mówił, że wszystko wygląda dobrze wiec nie wiem co mogło by się tam zrobić w ciągu miesiąca.
Hej ecencia. Z mojego doświadczenia taki różowy śluz zabarwiony krwią po to może być tylko jakieś lekkie obtarcie. Nie musiało nawet być jakiś szaleńczych wygibasów, żeby się obtarło. Te wszystkie śluzówki są dość delikatne i niewiele trzeba. Może to nawet nie u Ciebie. Tak mi się wydaje. Ja tak mam czasami.
Myślę, że nie musisz się tym martwić. Tym bardziej, że u ginekologa miesiąc temu było ok. Jeśli bardzo będzie Cię to niepokoić, powiedz o tym lekarzowi przy następnej wizycie, ale do tego czasu myślę, że możesz być spokojna.Andzia33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymadzianka wrote:zastanawiam sie nad tym czy kupic test czy poczekac jeszcze chpciaz moj T wczoraj stwierdzi podczas przytulanka ze tam w srodku mam jakos inaczej i pytal sie mnie czy mnie nie boli bardzo mnie to zdziwilo.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2013, 14:42
-
nick nieaktualnymadzianka wrote:zastanawiam sie nad tym czy kupic test czy poczekac jeszcze chpciaz moj T wczoraj stwierdzi podczas przytulanka ze tam w srodku mam jakos inaczej i pytal sie mnie czy mnie nie boli bardzo mnie to zdziwilo.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymadzianka wrote:stwierdzil ze jest bardzie chropowato tak jakbym miala tam jakies kroski i tak jakby rozpulchnione.
ale rozpulchnienie jest tez na ciaze.
a ty mierzysz tempke w ustach czy w pochwie?Andzia33 lubi tę wiadomość