Sierpniowe mamusie 2013
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
zobaczymy czas pokaze co ma byc to bedzie ale jakos mam mieszane uczucia chialabym zeby okazalo sie ze w koncu sie udalo ale racjonalne myslenie bierze gore i mowi glupia jestes na pewno sie znowu nie udalo chyba zaczynam miec jakiegos juz dola z tego wszystkiego.
Andzia33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Odchodzę, dziękuję Wam za wsparcie i pamięć, test negatywny...
Zawsze będziemy Cię kochać !!!
10 tydz- Maleństwo 6.06.2013 [*]
Kalendarz ciąży BellyBestFriend
Św. Dominiku- dopomóż! Wierzymy! -
hejka Karolaa-pozdrowionka i powodzonka-moze tam w niemczech bardziej powietrze sprzyja plodnosci trzymam kciuki.
esencia-ja mam dosc czesto takie minimalne ilosci krwi po stosunku-to norma-nie ma sie czym martwic-poprostu za ostro fikaliscie
madzianka-ja dzis rano znowu zrobilam test 10mlu- i taka sama bladzioszka... mam wielka nadzieje ale staram sie nie nakrecac...za 2 do 3 dni powinnam juz na pewno dostac @-jak nie przyjdzie to bedzie superkaarolaa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Brava wrote:madzianka -najlepiej by bylo jakbys poszla do gina sie przebadac ale wiem ze w UK nie ma takiej mozliwosci... sciskam i nie martw sie-glowa do góry!!
emilka-przytulam...;oniqa, kaarolaa, doris85, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość
Zawsze będziemy Cię kochać !!!
10 tydz- Maleństwo 6.06.2013 [*]
Kalendarz ciąży BellyBestFriend
Św. Dominiku- dopomóż! Wierzymy! -
Brava wrote:madzianka -najlepiej by bylo jakbys poszla do gina sie przebadac ale wiem ze w UK nie ma takiej mozliwosci... sciskam i nie martw sie-glowa do góry!!
emilka-przytulam...
wiem ze najlepiej sie przebadac ale nie wiem kiedy bede w polsce niestety moze powtorze test jak wyjdzie to samo to mam zamiar poleciec do polski na bete i zrobic potrzebne badania. Brava trzymam mocno kciuki zeby sie Tobie udalo kochanaBrava, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Emilka WSK wrote:A ja głupia myślalam że zajdę od razu po poronieniu i wszystko będzie dobrze... no cóż, to 1 cykl po ciąży... do 2 razy sztuka, zajdę w sierpniu..ale bez wykresów.
-
Emilko słoneczko przytulam Cię mocno. Ja następny miesiąc też już bez wykresów i mierzenia tempki, czas wyluzować i co ma być to będzie. Zresztą owu wyznaczyło mi owulacje a prawda jest taka , ze owulacji raczej nie miałam, bo będąc w szpitalu w lewym jajniku miałam 2 pęcherzyki które nie pękły , jeden 35 mm a drugi 18 a był to 20 dzień cyklu. Dlatego wole się nie nastawiać na to , że jakakolwiek szansa na ciąze w tym miesiącu będzie.
-
No i kopiuj wklej ..
Hej kobiety
Ja dziś byłam u gin.. udało mi sie bo Ona po urlopie
A wiec pęcherzyk 2,16 bardzo ładny dominujący z prawego jajnika...śluzik też.. serduszkowianie wczoraj na dzis czyli godzina 24 do 1 w nocy.
Jak wkładała wziernik to myslałam ze bebde krzyczec ratunku.. tak bolało , bo ja jeszcze po odczuwałam dyskomfort bo wczoraj poszaleliśmy.. tak jak nigdy ostatnio, bez parcia na dziecko..
Wyniki mojego N dobre .. wszystko w porządku u niego... huraaaa..
jeszce tylko musi odwiedzic urologa ( wizyta zalatwiona ) ale mnie to kosztowała nerwów...
Wiec teraz w srode jade serduszkowac bo wtedy ma byc owu.. ale bez mysli ze musze i ma byc .. raczej przyjemne z pozytecznym
No i jak sie nie uda w tym cyklu to nastepny z HSG.. Pani doktor zaproponowała...a ja sie ciesze , bo to znaczy ze jestesmy dalej....
Wiec wszytsko idzie w dobrym kierunku .. najwazniejesze jest to , że wrociły dobre relacje i pozytywne myslenie .. i kochamy sie bardzo...
Tyłek wczoraj wymoczyłam w wodzie , było supper...opalaiłam sie jak czekolada .. łazienka juz prawie skonczona .. DOM juz praiwe skonczony .. teraz szykujemy sie na parapetówke .. to mnie przeraza...;oniqa, mia6, Andzia33 lubią tę wiadomość
aniołek 13.11.2012 r.
GUSTAW 15.04.2014 r. Godz..10.12 waga 3730 miara 56 cc-39 tydzien.
Ciąża trwała od 15.07.2013 do 15.04.2014. 274 dni. -
nick nieaktualnyMia witaj
Eavonne heh biedna ty
MariaAntonina no to widze wizyta sie udała i teraz tylko serduszkowac
mi tempka spadla i cos mnie muli. pogoda u nas okropna co chwile pada, jakby chcialo a nie moglo... a ja dzis mam ogrom do zalatwienia...MariaAntonina, mia6, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBrava wrote:hejka Karolaa-pozdrowionka i powodzonka-moze tam w niemczech bardziej powietrze sprzyja plodnosci trzymam kciuki.
esencia-ja mam dosc czesto takie minimalne ilosci krwi po stosunku-to norma-nie ma sie czym martwic-poprostu za ostro fikaliscie
madzianka-ja dzis rano znowu zrobilam test 10mlu- i taka sama bladzioszka... mam wielka nadzieje ale staram sie nie nakrecac...za 2 do 3 dni powinnam juz na pewno dostac @-jak nie przyjdzie to bedzie supermia6, Andzia33 lubią tę wiadomość