X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Sierpniowe mamusie 2013
Odpowiedz

Sierpniowe mamusie 2013

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 lipca 2013, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale infkecja moze byc tez bezobjawowa... ja tak mialam... nie wiedzialam ze mam dopuki mi wymazow nie zrobili, a uplawy moga byc przy szyjce....

Andzia33 lubi tę wiadomość

• madzianka Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2013, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zobaczymy czas pokaze co ma byc to bedzie ale jakos mam mieszane uczucia chialabym zeby okazalo sie ze w koncu sie udalo ale racjonalne myslenie bierze gore i mowi glupia jestes na pewno sie znowu nie udalo :-( chyba zaczynam miec jakiegos juz dola z tego wszystkiego.

p19us65glzzsn3k4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 lipca 2013, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kochana znajdz sobie jakies zajecie... nie mysl tak o tym bo to nic dobrego nie daje. mi sie @ spoznia juz 13 dni... i tez sie zatsanawiam ze moze jednak? ale watpie...

• madzianka Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2013, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zamierzam zniknac na jakis czas z ovu musze psychicznie odpoczac.

Matylda36, Andzia33 lubią tę wiadomość

p19us65glzzsn3k4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 lipca 2013, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    powodenia :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lipca 2013, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madzianka wrote:
    zamierzam zniknac na jakis czas z ovu musze psychicznie odpoczac.
    moje znikniecie z ovu trwalo tydzien, teraz na kilka dni wrocilam i znow znikne na jakis czas :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lipca 2013, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzisiaj z mezem bylismy w Köln, zostawilismy klodke na moscie z marzeniem, zeby dzidzia szybko sie pojawila. mam nadzieje, ze teraz sie uda...

Eavonne, Makak, Gośśśka, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Emilka WSK Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2013, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Odchodzę, dziękuję Wam za wsparcie i pamięć, test negatywny...

Zawsze będziemy Cię kochać !!!
    10 tydz- Maleństwo 6.06.2013 [*]
    002cf1800b.png

a7dbd8d14944931f43d9602c2b1bc61d.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend

Św. Dominiku- dopomóż! Wierzymy!
  • Brava Ekspertka

Wysłany: 28 lipca 2013, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hejka Karolaa-pozdrowionka i powodzonka-moze tam w niemczech bardziej powietrze sprzyja plodnosci :) trzymam kciuki.
    esencia-ja mam dosc czesto takie minimalne ilosci krwi po stosunku-to norma-nie ma sie czym martwic-poprostu za ostro fikaliscie :)
    madzianka-ja dzis rano znowu zrobilam test 10mlu- i taka sama bladzioszka... mam wielka nadzieje ale staram sie nie nakrecac...za 2 do 3 dni powinnam juz na pewno dostac @-jak nie przyjdzie to bedzie super :)

kaarolaa, Andzia33 lubią tę wiadomość

km5scwa1ghavzzd2.png
    uwo93e3ktb237qer.png
  • Brava Ekspertka

Wysłany: 28 lipca 2013, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madzianka -najlepiej by bylo jakbys poszla do gina sie przebadac ale wiem ze w UK nie ma takiej mozliwosci...:/ sciskam i nie martw sie-glowa do góry!!
    emilka-przytulam...

km5scwa1ghavzzd2.png
    uwo93e3ktb237qer.png
  • Emilka WSK Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2013, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Brava wrote:
    madzianka -najlepiej by bylo jakbys poszla do gina sie przebadac ale wiem ze w UK nie ma takiej mozliwosci...:/ sciskam i nie martw sie-glowa do góry!!
    emilka-przytulam...
    A ja głupia myślalam że zajdę od razu po poronieniu i wszystko będzie dobrze... no cóż, to 1 cykl po ciąży... do 2 razy sztuka, zajdę w sierpniu..ale bez wykresów.

;oniqa, kaarolaa, doris85, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość

Zawsze będziemy Cię kochać !!!
    10 tydz- Maleństwo 6.06.2013 [*]
    002cf1800b.png

a7dbd8d14944931f43d9602c2b1bc61d.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend

Św. Dominiku- dopomóż! Wierzymy!
  • madzianka Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2013, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Brava wrote:
    emilka-przytulam...

wiem ze najlepiej sie przebadac ale nie wiem kiedy bede w polsce niestety :-( moze powtorze test jak wyjdzie to samo to mam zamiar poleciec do polski na bete i zrobic potrzebne badania. Brava trzymam mocno kciuki zeby sie Tobie udalo kochana :-)

Brava, Andzia33 lubią tę wiadomość

p19us65glzzsn3k4.png
  • Stinka Ekspertka

Wysłany: 28 lipca 2013, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emilka WSK wrote:
    A ja głupia myślalam że zajdę od razu po poronieniu i wszystko będzie dobrze... no cóż, to 1 cykl po ciąży... do 2 razy sztuka, zajdę w sierpniu..ale bez wykresów.
    Trzymam kciuki za Ciebie! Mam nadzieje, ze zajrzysz i napiszesz ze jestes w ciazy!

8599gov35hcg7r21.png
  • kalitria Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2013, 22:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emilka WSK wrote:
    Odchodzę, dziękuję Wam za wsparcie i pamięć, test negatywny...

przykro mi slyszec kochana... udzielaj sie na forum od czasu do czasu bo bedzie nam ciebie brakowalo. :(

zud3vfxm61o98pcc.pngrelgtrd8tf5uttyg.png
  • mia6 Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2013, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny :) Ja też do Was dołączę. Jestem w trakcie 9 cyklu i staram się odpuszczać i nie nakręcać, ale bardzo, bardzo, bardzo chciałabym 2 kreski na rocznicę ślubu :) Miłego dnia :)

ckai3e3kq5o7xu9o.png

• Jaga Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2013, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emilko słoneczko przytulam Cię mocno. Ja następny miesiąc też już bez wykresów i mierzenia tempki, czas wyluzować i co ma być to będzie. Zresztą owu wyznaczyło mi owulacje a prawda jest taka , ze owulacji raczej nie miałam, bo będąc w szpitalu w lewym jajniku miałam 2 pęcherzyki które nie pękły , jeden 35 mm a drugi 18 a był to 20 dzień cyklu. Dlatego wole się nie nastawiać na to , że jakakolwiek szansa na ciąze w tym miesiącu będzie.

Lili
    201504074965.png
    Marcel
    200911061762.png
  • Eavonne Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2013, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam miesiaczke ale dużo mniej mi leci niż zwykle.. Oczywiście pomyslalam ze być może mogłabym być w ciąży. Wkrecam się wiem ale co mi pozostalo!..

• MariaAntonina Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2013, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i kopiuj wklej ..:)

Hej kobiety

Ja dziś byłam u gin.. udało mi sie bo Ona po urlopie

A wiec pęcherzyk 2,16 bardzo ładny dominujący z prawego jajnika...śluzik też.. serduszkowianie wczoraj na dzis czyli godzina 24 do 1 w nocy.
    Jak wkładała wziernik to myslałam ze bebde krzyczec ratunku.. tak bolało , bo ja jeszcze po odczuwałam dyskomfort bo wczoraj poszaleliśmy.. tak jak nigdy ostatnio, bez parcia na dziecko..

Wyniki mojego N dobre .. wszystko w porządku u niego...:) huraaaa..
    jeszce tylko musi odwiedzic urologa ( wizyta zalatwiona ) ale mnie to kosztowała nerwów...

Wiec teraz w srode jade serduszkowac bo wtedy ma byc owu.. ale bez mysli ze musze i ma byc .. raczej przyjemne z pozytecznym

No i jak sie nie uda w tym cyklu to nastepny z HSG.. Pani doktor zaproponowała...a ja sie ciesze , bo to znaczy ze jestesmy dalej....

Wiec wszytsko idzie w dobrym kierunku .. najwazniejesze jest to , że wrociły dobre relacje i pozytywne myslenie .. i kochamy sie bardzo...:)

Tyłek wczoraj wymoczyłam w wodzie , było supper...opalaiłam sie jak czekolada .. łazienka juz prawie skonczona .. DOM juz praiwe skonczony .. teraz szykujemy sie na parapetówke .. to mnie przeraza...:)

;oniqa, mia6, Andzia33 lubią tę wiadomość

aniołek 13.11.2012 r.

GUSTAW 15.04.2014 r. Godz..10.12 waga 3730 miara 56 cc-39 tydzien.

Ciąża trwała od 15.07.2013 do 15.04.2014. 274 dni.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 lipca 2013, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mia witaj ;)

Eavonne heh biedna ty
    MariaAntonina no to widze wizyta sie udała i teraz tylko serduszkowac :)

mi tempka spadla i cos mnie muli. pogoda u nas okropna co chwile pada, jakby chcialo a nie moglo... a ja dzis mam ogrom do zalatwienia...

MariaAntonina, mia6, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 lipca 2013, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Brava wrote:
    hejka Karolaa-pozdrowionka i powodzonka-moze tam w niemczech bardziej powietrze sprzyja plodnosci :) trzymam kciuki.
    esencia-ja mam dosc czesto takie minimalne ilosci krwi po stosunku-to norma-nie ma sie czym martwic-poprostu za ostro fikaliscie :)
    madzianka-ja dzis rano znowu zrobilam test 10mlu- i taka sama bladzioszka... mam wielka nadzieje ale staram sie nie nakrecac...za 2 do 3 dni powinnam juz na pewno dostac @-jak nie przyjdzie to bedzie super :)
    mam nadzieje, ze sie przysluzy, wczoraj byla owulka poprzedzona bolem lewego jajnika...oby to byl ten cykl ;) we wrzesniu mam 2 rocznice slubu i to bylby mily prezent dla nas. ewentualnie mam jeszcze czas w sierpniu na zajscie ale chcialabym jak najszybciej :) juz wystarczajaco dlugo czekam (26 cykli)

mia6, Andzia33 lubią tę wiadomość

‹‹ 19 20 21 22 23 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ