Sierpniowe mamusie 2013
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFedra wrote:może nie musi ja miałam torbiel krwotoczną wykonałam test bo lekarka najpierw podejrzewała ciaże pozamaciczną i test był ujemny bez cienia cienia... baeta tez wyszła ujemna... potem po zrobieniu usg wyszło że to torbiel... temp miałam w górze a @ mi się spóźniała co nie było normalne...
tylko ze u mnie przy torbieli to brzuch mnie bolał jak na @ do tego bóle okropne w plecach...
Myslisz ze te moje plamienia w 12dpo 13dpo moglo byc @? tylko taka spaka...
pytam bo widze ze sie znasz a ja juz glupieje lekkoAndzia33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Puszysta wrote:widzisz mi sie @ spoznia juz jakis czas... wrecz znowu zaczynam miec plodne bo sluz mam piekny rozciagliwy... mialam robione usg tydzien temu i wszystko ladnie pieknie.
Myslisz ze te moje plamienia w 12dpo 13dpo moglo byc @? tylko taka spaka...
pytam bo widze ze sie znasz a ja juz glupieje lekko
nie odpowiem Ci na to pytanie niestety się z tym nie spotkałam i raczej nie podejmuje się interpretacji czy plamienia mogły byc @...
zważywszy ze jak piszesz ze te plamienia były 12 czy 13 dni po @ trzeba by było przeanalizować czy @ to faktycznie była @... ale lepiej o to zapytać lekarza...
ja pisze tylko tyle ile wiem z własnego doświadczeniaAndzia33 lubi tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyFedra wrote:nie odpowiem Ci na to pytanie niestety się z tym nie spotkałam i raczej nie podejmuje się interpretacji czy plamienia mogły byc @...
zważywszy ze jak piszesz ze te plamienia były 12 czy 13 dni po @ trzeba by było przeanalizować czy @ to faktycznie była @... ale lepiej o to zapytać lekarza...
ja pisze tylko tyle ile wiem z własnego doświadczeniaAndzia33 lubi tę wiadomość
-
Puszysta, a który to Twój dzień cyklu już? U mnie też nadal nie ma @, 45dc. Póki co uspokoiłam się i czekam. Nie nastawiam się na nić, moje policystyczne jajniki są buntownikami i chcą wszystko robić po swojemu najwyraźniej
A propos Castagnusa, o który się wcześniej pytałam, dokopałam się do wypowiedzi producenta, że nie ma stwierdzonego negatywnego czy niebezpiecznego wpływu na wczesną ciążę. Lek nie jest wskazany do zażywania w ciąży głównie z racji, że nie ma takiej potrzeby, ale niebezpieczny nie jest. Także spokojnie.
Tak Wam tu piszę, jakbyście chciały wiedzieć przy okazji, hyhyAndzia33 lubi tę wiadomość
-
Andzia33 wrote:Madzianka się rozebrała i od razu jest w ciąży to może ja chociaż fryzurę zmienię bo się obcięłam,zaraz poszukam jakiejś podobnej.
jeszcze nie w ciazy bo to nic pewnego i raczej sie nastawiam na to ze 10 sierpnia normalnie przyjdzie @ wole tak myslec a nie wykorzystany test schowalam bo doszlam do wniosku ze nie bede juz go robic chyba ze @ nie przyjdzie. przespalam sie z tym tematem i tak bedzie lepiej.Andzia33, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTopola u mnie juz... eee dzis 43. ja nie mam pcos. Wogole mam takie dziwne cykle od zapalenia macicy... ale mysle ze te plamienie to jednak byla lekka @... wtedy dzis bylby 17dc i sluz plodny na owulke.... aj gubie sie... jesli jutro skoczy tempka i sie utrzyma przez 4 dni to zaznacza to plamienie jako lekka @
Andzia33 lubi tę wiadomość
-
madzianka wrote:nie wykorzystany test schowalam bo doszlam do wniosku ze nie bede juz go robic chyba ze @ nie przyjdzie. przespalam sie z tym tematem i tak bedzie lepiej.
tiru riru. nie wytrzymasz, wszystkie tak gadamy buziaczki xxxAndzia33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ecencia wrote:madzianka mnie też dziś dzień dołuje, drugi dzień mam brązowe plamienie a jeszcze za wcześnie na @, postanowiłam jutro idę zbadać hormony może się coś wyjaśni bo nie chcę wiecznie czekać na maluszka
-
a tak przy okazji dzień dobry dziewczynki ja dziś wstałam z pozytywnym nastawieniem do życia .....rano wyluzowałam się z mężem hihihihih potem idę do lekarza by sprawdził kiedy ta owulka w końcu ma u mnie miejsce bo od 12 miesięcy jakoś nie mogę jej z mężem trafić a jutro ostatni dzień pracy i zaczynam 3 tygodniowy urlop
-
nick nieaktualnyGoska no to trzymam kciuki zeby lekarz zanlazl twoja zaginiona owulke... moze przy okazji znajdzie moja zaginiona @?
Ja mam dzis wisielczy humor... mialam isc na uczelnie ale juz jest 10 a oni i 12 zamykaja na luncz i dopiero o 14 otwieraja... wiec moze o 14 pojde... albo jutro wstane szybciej...Gośśśka, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Puszysta wrote:Goska no to trzymam kciuki zeby lekarz zanlazl twoja zaginiona owulke... moze przy okazji znajdzie moja zaginiona @?
Ja mam dzis wisielczy humor... mialam isc na uczelnie ale juz jest 10 a oni i 12 zamykaja na luncz i dopiero o 14 otwieraja... wiec moze o 14 pojde... albo jutro wstane szybciej...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2013, 10:47
-
Witam kobietki.
Co tutaj za smutasy od rana,ja mam dobry humor,pomimo zapalenia brbr,uwielbiam czopki....
Ale trzeba widziec pozytywy,jeszcze kilka dni,paskudztwo minie,przyjdzie @ i minie i do szpitala na wycięcie polipa a potem do roboty...i potem będę w ciąży ...
To mój plan działania i tak ma byc i koniec.Gośśśka lubi tę wiadomość
Andzia33