Sierpniowe mamusie 2013
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyGośśśka wrote:mój ma to samo ledwo oczy otworzę a tu już stoi na baczność hehheh ale dziś dałam się ponieść bez większych oporów gdyż owulka za rogiem hihiihih , poza tym wczoraj zrobił mi śniadanko do łóżka więc dziś taka mała nagroda była wskazana .......jak by widział co ja tu wypisuje to by mnie chyba udusił hihihii
Gośśśka, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykalitria wrote:mój pancio jak rano sie budzi to zachodzi mnie 'na wéza' wije sie na lozku, popychajác mnie swoim wézem (ja nad ranem zawsze spie tylkiem do niego) tak dlugo az sie nie obudze. ale ja nie stosuje kar.. to malo wychowawcze... u mnie w wachlarzu przykladów bycia asertywnym sa poranne dzwiéki typu: eeeEEE, yyyYYYY (z nutká agresji) spie PRZECIEZ!!!
i po wézu. conajmniej do ósmej.Gośśśka, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
kaarolaa wrote:ja tam juz po owulce wiec teraz chce sobie odpoczac troche od tak z tydzien moze... musze P troche przytrzymac zeby nie miał za dobrze...
kaarolaa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGośśśka wrote:hhahahah no też tak mam czasami chociaż nie wiem czy pamiętasz Agule nasze guru serduszkowania do tej pory mam pełen szacunek do ich kondycji hihiihii ciekawe co tam u nich? czy im się udało?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2013, 16:39
Andzia33 lubi tę wiadomość
-
kalitria wrote:mój pancio jak rano sie budzi to zachodzi mnie 'na wéza' wije sie na lozku, popychajác mnie swoim wézem (ja nad ranem zawsze spie tylkiem do niego) tak dlugo az sie obudze. ale ja nie stosuje kar.. to malo wychowawcze... u mnie w wachlarzu przykladów bycia asertywnym sa poranne dzwiéki typu: eeeEEE, yyyYYYY (z nutká agresji) spie PRZECIEZ!!!
i po wézu. conajmniej do ósmej.
Andzia33 lubi tę wiadomość
-
kaarolaa wrote:w sumie to dobrze, ze nasi maja taka ochote i nie trzeba ich namawiac, ale czasami to mam az za duzo . a P to codziennie by mogł i najlepiej jeszcze 3 razy dziennie. MASAKRA!!! kiedys tez tak mogłam ciagle, ale po tym pierwszym poronienie zrobiły mi sie zrosty i one bola podczas dlatego mam dosc.
Mnie nic nie dolega,ale czasami po prostu mi się nie chcę i tak jak mówisz oni mogli by non stop ..... a ja pytam skąd na to wziąść siły, nawet jerba mote nie pomaga -
nick nieaktualny
-
Witajcie ja dzisiaj po badaniach prenatalnych wszystko jest ok a oto wyniki :
płód żywy
akcja serca: 156 ud/min
CRL 59,7 mm
przejzierność karkowa 1.0 mm
wymiar dwuciemieniowy BPD 17,2 mm
płyn owodniowy w normie
pępowina 3 naczynia
BPD: 1,72cm
OFD : 2,18 cm
HC : 6,29 cm
HC* : 6,15 cm
AC : 5,88 cm
CRL : 5,97 cm
lekarka powiedziała że dzidzius jest sliczny i prawidłowo sie rozwijaMatylda36, Gośśśka, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
;oniqa wrote:Witajcie ja dzisiaj po badaniach prenatalnych wszystko jest ok a oto wyniki :
płód żywy
akcja serca: 156 ud/min
CRL 59,7 mm
przejzierność karkowa 1.0 mm
wymiar dwuciemieniowy BPD 17,2 mm
płyn owodniowy w normie
pępowina 3 naczynia
BPD: 1,72cm
OFD : 2,18 cm
HC : 6,29 cm
HC* : 6,15 cm
AC : 5,88 cm
CRL : 5,97 cm
lekarka powiedziała że dzidzius jest sliczny i prawidłowo sie rozwija;oniqa lubi tę wiadomość
-
;oniqa ja też garatuluję i aby tak dalej.
U mnie już humor lepszy, byłam przed pracą na pobraniu krwi i jutro będziemy wiedziały jak tam mój progesteron i prolaktyna przy okazji zrobiłam TSH bo nigdy nie miałam robionego, mam dziś kolejny dzień plamienia jeszcze gorszego niż wcześniej, ciemnobrązowe ze sporymi kwałkami tkanki, miała tak któraś? Jak dla mnie to bardzo dziwne.;oniqa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyecencia wrote:;oniqa ja też garatuluję i aby tak dalej.
U mnie już humor lepszy, byłam przed pracą na pobraniu krwi i jutro będziemy wiedziały jak tam mój progesteron i prolaktyna przy okazji zrobiłam TSH bo nigdy nie miałam robionego, mam dziś kolejny dzień plamienia jeszcze gorszego niż wcześniej, ciemnobrązowe ze sporymi kwałkami tkanki, miała tak któraś? Jak dla mnie to bardzo dziwne. -
nick nieaktualnyecencia wrote:;oniqa ja też garatuluję i aby tak dalej.
U mnie już humor lepszy, byłam przed pracą na pobraniu krwi i jutro będziemy wiedziały jak tam mój progesteron i prolaktyna przy okazji zrobiłam TSH bo nigdy nie miałam robionego, mam dziś kolejny dzień plamienia jeszcze gorszego niż wcześniej, ciemnobrązowe ze sporymi kwałkami tkanki, miała tak któraś? Jak dla mnie to bardzo dziwne.