Sierpniowe mamusie 2013
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Cześc dziewuszki ja wczoraj tak sie chyba przejęłam tymi badaniami a później wynikami że dosatłam gorączki i miałam podwyższone cisnienie i poszłam spac o 19 masakra ale dzisiaj juz się lepiej czuje kochane gdzie macie listę bo nie wiem która nastepna będzie testować . Miłego dnia każdej życze
Andzia33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny;oniqa wrote:Cześc dziewuszki ja wczoraj tak sie chyba przejęłam tymi badaniami a później wynikami że dosatłam gorączki i miałam podwyższone cisnienie i poszłam spac o 19 masakra ale dzisiaj juz się lepiej czuje kochane gdzie macie listę bo nie wiem która nastepna będzie testować . Miłego dnia każdej życze
-
niestety ja to już czekam tylko na @ bo z takimi plamieniami nic z tego na pewno nie wyjdzie, już się nie mogę doczekać kiedy odbiorę wyniki hormonów, z pewnej strony bardzo bym chciała żeby to z nimi było coś nie tak, wystarczyły by leki i można by się starać dalej
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
;oniqa wrote:dziewczyny a ja Wam polecam stronę http://www.mamazone.pl/ tutaj jest naprawde dużo fajnych tematów i mozna sie dużo dowiedzieć z tej strony polecam
;oniqa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny