Sierpniowe mamusie 2013
-
WIADOMOŚĆ
-
Makcza wrote:Laski, czy któraś wie, dlaczego ovu na niektórych wykresach numeruje dni fl, a nie niektórych nie - nawet jeśli owulka "jest potwierdzona" ciągłą linią?
Opcja numeracji dni fl jest tylko w abonamencie premium.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2013, 19:52
Andzia33 lubi tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGośśśka wrote:o kurczę a to nie mogą Ci lekarze coś z tym zrobić?
Mnie nic nie dolega,ale czasami po prostu mi się nie chcę i tak jak mówisz oni mogli by non stop ..... a ja pytam skąd na to wziąść siły, nawet jerba mote nie pomagaAndzia33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyecencia wrote:strasznie chce mi się ryczeć i taka podłamana jestem, bo muszę teraz miesiąc czekać na wizytę u ginekologa wiedząc, że nie ma idealnych wyników tsh i prolaktyny a nawet nie mam pewności czy mój lekarz się tym przejmie.
-
nick nieaktualny
-
hej dziewczynki-potwierzdam-udalo sie!!! test dzisiaj wyszedl mocniutki )))
wysylam fluidki-lapcie ~>~>~>~>~>~>~>~>~>~>~>~>~>~>~>~>~>~>~>~>~~>
dziewczyny co myslicie o lotach samolotem w pierwszym trymestrze?? mam bilet kupiony, bedzie akurat 8 tydz, nie chcialabym ryzykowac ale jesli nie ma ryzyka to chcialabym leciec bo juz wszystko zaplanowane i oplacone...
w pierwszej ciazy lecialam ale w 18 tyg...
prosze doradzcie, jakie sa tez opinie waszych ginów itd?Andzia33, Gośśśka, basiulkaa_89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Brava wrote:hej dziewczynki-potwierzdam-udalo sie!!! test dzisiaj wyszedl mocniutki )))
wysylam fluidki-lapcie ~>~>~>~>~>~>~>~>~>~>~>~>~>~>~>~>~>~>~>~>~~>
dziewczyny co myslicie o lotach samolotem w pierwszym trymestrze?? mam bilet kupiony, bedzie akurat 8 tydz, nie chcialabym ryzykowac ale jesli nie ma ryzyka to chcialabym leciec bo juz wszystko zaplanowane i oplacone...
w pierwszej ciazy lecialam ale w 18 tyg...
prosze doradzcie, jakie sa tez opinie waszych ginów itd?
super laleczko! GRATULACJE, ale przybywa brzucholi. kto nastepny???Brava lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Czesc z rana .. powiem szczerze Gratuluje tym , którym sie udało .
Już tu tyle watków ostatnio powstało , ze ja chyba założe grudniowy swiateczny z napisem hoołhołhoł Tu świety Mikołaj czy sa tu grzeczne dzieci .!!!!
Jak widac po pozytywnej odskoczni .. sa i niegrzeczne heeeeeee
Co do reszty mam dzis chyba zły humor.. na wyładowanie sie komuś bym przypier... tak dla rozluznienia...
Nic mi sie nie chce...kalitria, Andzia33, Gośśśka lubią tę wiadomość
aniołek 13.11.2012 r.
GUSTAW 15.04.2014 r. Godz..10.12 waga 3730 miara 56 cc-39 tydzien.
Ciąża trwała od 15.07.2013 do 15.04.2014. 274 dni. -
A bo ten dzisiejszy piątek tak zrąbany jak i poniedziałek. Trzeba go przeżyć. Do wieczora conajmniej. Ja planuję śpiączkę po pracy a potem wyjście na drineczka. Albo ze sześć!!!
Tempka mi spadła i czekam na szczura. Taki delikatny wku*w ale z drugiej strony testów pozytywnych nie miałam. Zmęczona już jestem tymi tempami, śluzami, szyjami! Co prawda nie sprawdzam szyjki, ale chciałam pokazać wyrazisty nacisk emocjonalny podkreślający wagę wypowiedzi uwidoczniony przez dobór słów... LOL
WEEKEEEEEEEEEEEEEEEEEEEND!!!!!!!!!!!!!!!!;oniqa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
kalitria ja juz nawet nie mysle o ciaży , te pare mieisiecy wyprostowały moje myslenie .. teraz jak sie nie udało to ide na HSG .. zreszta to powiem szczerze to mam wszytsko w tyle , dzis napewno. chyba wstałam lewą nogą ..
aniołek 13.11.2012 r.
GUSTAW 15.04.2014 r. Godz..10.12 waga 3730 miara 56 cc-39 tydzien.
Ciąża trwała od 15.07.2013 do 15.04.2014. 274 dni. -
aż cholera, ja też lewą nogą wstałam, wczoraj łeb mnie nawalał jak nie wiem co, tabletki nie wezmę bo przecież mogę być w ciąży!! jezu masakra
a cały weekend pracuje!!!
dopiero sobota za tydzień mój wolny dzień
powinien powstać wątek: tu wylewamy wszystkie żale - zbiorowa psychoterapiakalitria, MariaAntonina, Andzia33 lubią tę wiadomość