Sierpniowe mamusie 2013
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ewelina, Bobo mam w zanadrzu zrobie poppludniu. To byl pregnancy strip z,allegro. Wynik bety o 19. Wtedy będę spokojniejsza dziewczyny dzięki za gratulacje, trzymam kciuki za same zielone kropy.
kaarolaa 10 dni minie migiem!Andzia33, Gośśśka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No to ja ise z Wami zegnam ..
miłego weekendu kobiety nie szalec mi tu ale w łózku czy gdzie tam popadnie POZWALAM .. nawet na plazy jakby co to mandaty biore na swoja klate ..heeee
A ja dzis impreza ., ale czuje ze to bedzie dla mnie stypa bo sie czuje ujowo..
PAPAPA
do poniedziałku.
Andzia33, kaarolaa lubią tę wiadomość
aniołek 13.11.2012 r.
GUSTAW 15.04.2014 r. Godz..10.12 waga 3730 miara 56 cc-39 tydzien.
Ciąża trwała od 15.07.2013 do 15.04.2014. 274 dni. -
gartuluję fasolek!!!!!!!!!!!no szczęśliwy ten sierpień i mam nadzieję że będzie dla Nas wszystkich, chociaż ja chyba przegapiłam swoją owulkę no zobaczymy jak to wykres zaznaczy, ale miałam ją raczej w tym miesiącu bardzo wcześnie bo 10/11 dzień i nie wiem czy plemniki z 8 dnia dożyją hihiihhih
Andzia33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jaga wrote:Hej słoneczka
Ja nadal jestem jakby mi ktoś obuchem w pecyne strzelił. Wstałam rano 12 dpo poszłam se siknąc. A że po śniadaniu byłam jakaś nie w ten czas to coś m nie podkusiło żeby zrobić test. Nie musiałam czekać abym zobaczyła tą drugą kreseczke . Nadal łapki mi się trzęsą i nie moge uwierzyć .Andzia33, Mikusia2, Jaga lubią tę wiadomość
-
Natalia wrote:http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/fff85154f7dcdfdf.html
dziewczyny, czy to to co myślę??
czy ten cien to kreska??
nie wiem czy bardziej sie bac czy cieszyc.
wyjeżdżam dzisiaj i musze wiedzieć. Chyba pójdę na bete.
na wyjezdzie alkohol/ sporty/wyglupy... Nie chce ryzykować.Andzia33, Mikusia2, Natalia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitajcie moje kochane
Gratulacje moje kochane !!! Piekne wiadomosci:*
Ja sie czuje ujowo Piersi bola tak ze wytrzymac sie nie da
Jutro ma okres przyjsc a ja mam sluz mleczno bialy gesty i lepki,taki lekkko rozciagliwy ????? to nie jest u mnie normalne ??? nie rozumiem ???
Z tescikiem jednak czekam bo @ moze przyjsc wiec czekam max do srody chyba,ze przyjdzie albo sie zlamie i zrobie wzesniej heheheh a to jest bardzo mozliweAndzia33, Natalia lubią tę wiadomość
-
cześć dziewczynki ja właśnie rozpoczęłam 3 tygodniowy urlop w którym przywitała mnie rano burza oby nie była to zapowiedź pogody na cały urlop, dziś też wyznaczono mi owulke podobno była 31.07 no zobaczymy, w piątek idę do lekarza,czekam na wyniki hormonów,ciekawa jestem czy to wszystko siedzi w mojej głowie czy może mam czegoś nie dobór bądź za dużo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2013, 10:40
-
nick nieaktualny
-
Puszysta wrote:Gossska trzymam kciuki za hormony... ale ty masz niskie tempki skonsultuj to z lekarzem
-
słońce usunęłam sobie przez przypadek wykres zaznaczając na wcześniejszym wykresie plamienie,nie wiem jak ja to zrobiłam ale w końcu to odkręciłam i wykres wrócił ufffff ale twój Andzia i puszystej komentarz mi się skasował,to było nie umyślne przepraszam , a co do tempki to zobaczymy, mam wyniki hormonów w piątek a kolejne dni pokarzą co w trawie piszczy w każdym razie Andzia dzięki za słowa otuchy te skasowane i te na forum