Sierpniowe mamusie 2013
-
WIADOMOŚĆ
-
Puszysta wrote:Natalia \zrob ten BoBo rano wynik bedzie bardziej wiarygodny czekam na bete!!
Wynik Bety 77. Nie za mało?
Zrobie druga we wtorek. Troche sie denerwuje czy przyrośnie przez te 4 dni.
ale teoretycznie wtorek to bedzie juz początek 5 tygodnia.Gośśśka, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Makcza wrote:Natalia, jak mnie nie zarazisz, to...
Makcza, na pewno zaraziłam. zobaczysz jutro będzie już cien kreski, a nie tylko cien cienia!
Ja się zarażałam od innych starczek tutaj 11 miesięcy więc skumulowałam ciązowych wirusków co najmniej na nas dwieGośśśka, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNatalia wrote:Bobo rano - 2 krechy
ale teoretycznie wtorek to bedzie juz początek 5 tygodnia.Natalia, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Natalia wrote:Bobo rano - 2 krechy
ale teoretycznie wtorek to bedzie juz początek 5 tygodnia.
Natalia, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Natalia wrote:Bobo rano - 2 krechy
ale teoretycznie wtorek to bedzie juz początek 5 tygodnia.
Natalia, Kaja, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam was kochane
Dzis z ranca robilam PINK TEST cien cienia wyszedl ale . . . @ jeszcze nie przyszla i to mnie cieszy mialam podpaske zalozona calutki dzien i tylko jedna kropelka mega jasno rozowa takze tylko czekac na 2 albo na jego brak heheh jestem zaaa tym drugim kochaneGośśśka, Natalia, ;oniqa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
basiulkaa_89 wrote:Witam was kochane
Dzis z ranca robilam PINK TEST cien cienia wyszedl ale . . . @ jeszcze nie przyszla i to mnie cieszy mialam podpaske zalozona calutki dzien i tylko jedna kropelka mega jasno rozowa takze tylko czekac na 2 albo na jego brak heheh jestem zaaa tym drugim kochane
basiulkaa_89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnywitam ! u nas upał był znów,mam dość dla mnie najwyższa to 26*C
wszystkie tutaj to ja tez w sumie termin @ na sierpień wypada
u mnie 30dc @ nie ma ,biorę lutkę jeszcze do poniedziałku ...w sumie jutro termn @ ...dziwnie bolą plecy i troszkę brzuch ciągnie !? wczoraj głupia test po południu zrobiłam paskowy 10ul i negatyw...
poprzedni cykl był najnormalniejszy bo @ przyszła w 29dc...i jedyny taki zadaje się -
samira wrote:witam ! u nas upał był znów,mam dość dla mnie najwyższa to 26*C
u mnie 30dc @ nie ma ,biorę lutkę jeszcze do poniedziałku ...w sumie jutro termn @ ...dziwnie bolą plecy i troszkę brzuch ciągnie !? wczoraj głupia test po południu zrobiłam paskowy 10ul i negatyw...
poprzedni cykl był najnormalniejszy bo @ przyszła w 29dc...i jedyny taki zadaje się
trzymam kciuki!!! -
hejka ja testuje dopiero 30 bo wtedy wypada @ wczoraj dostałam plamień 19 dzien cyklu dzis jest gorzej, wiecej martwie sie juz bo na @ to nie wyglada:( nic mnie nie boli ani piersi troche moze brzuch dziwnie ale to nic w porownaniu z bolem jaki przechodze podczas @
Pozdrawiam was cieplutko kobitki"najpiekniejsze kwiaty zakwitaja niespodziewanie" -
nick nieaktualnysamira wrote:witam ! u nas upał był znów,mam dość dla mnie najwyższa to 26*C
poprzedni cykl był najnormalniejszy bo @ przyszła w 29dc...i jedyny taki zadaje się -
nick nieaktualny
-
Witajcie dziewczyny, z niektórymi już się znam a z innymi nie jestem w 13dc czyli w moim przypadku około owulki i dopisuję się do Was wcześniej nie pisałam bo nie chciałam się nakręcać, na czerwcowych dużo pisałam i ciągle miałam coraz większą nadzieję a potem ogromnego doła ale teraz już spokojnie czekam na skok tempki, pewnie jutro i zobaczymy co z tego wyjdzie, staramy się w tym cyklu wyjątkowo, może pomoże... jeszcze nie piszę terminu testowania bo u mnie wacha się termin @ nawet o tydzień, jak zaznaczy owu to będę wiedziała
PS: gratuluję wszystkim zafasolkowanym i poproszę o mega dużo wirusków bo baaaaaardzo chcę dzidzię;oniqa, Andzia33 lubią tę wiadomość