Sierpniowe mamusie 2013
-
WIADOMOŚĆ
-
Andzia33 wrote:mała ma 4 lata,ale jest ''dorosła'' i ciągle rośnie,to są jej określenia
chisteryzowac nie będę,hyba,że będzie strasznie
lub przez następne pół roku nie będzie zielonego efektujaaaaa .....z tego co piszesz musi być naprawdę kochana
Andzia33 lubi tę wiadomość
-
Witam się i ja...termometr na wakacjach został a moja @ coś się rozkręcała, rozkręcała i się nie rozkręciła. Nie powiem ale mam teraz mieszane uczucia....
eunika moim zdaniem dzisiaj masz owulkę a test na owulkę najlepiej się roi w południe więc już sobie go zrób jak kupiłaśeunika, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Iwka wrote:Witam się i ja...termometr na wakacjach został a moja @ coś się rozkręcała, rozkręcała i się nie rozkręciła. Nie powiem ale mam teraz mieszane uczucia....
eunika moim zdaniem dzisiaj masz owulkę a test na owulkę najlepiej się roi w południe więc już sobie go zrób jak kupiłaś
ojej ale byłam niecałe pół godzinki w wc, może poczekać ? chcę żeby wyszło wiarygodnie...Iwka lubi tę wiadomość
-
Urlop super codziennie byliśmy w innej miejscowości...normalnie przygoda życia
@ mnie zszokowała byłam pewna że będzie zielono
no cóż ale nie chcę myśleć o tym skąpym okresie i dzisiaj kupię sobie test dla świętego spokoju...i jutro zrobię bo jeszcze parę wypadów w sierpniu mam
Gośśśka, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
eunika wrote:ojej ale byłam niecałe pół godzinki w wc, może poczekać ? chcę żeby wyszło wiarygodnie...
http://dziecko-info.rodzice.pl/archive/index.php/t-150655.htmleunika lubi tę wiadomość
-
Iwka wrote:Znalazłam między 16 a 18 jest najbardziej optymalny czas. Tu masz link na którym wszystko jest super wytłumaczone.
http://dziecko-info.rodzice.pl/archive/index.php/t-150655.htmlGośśśka lubi tę wiadomość
-
eunika wrote:dzień dobry
ja miałam nadzieję, że wczoraj była owu a tu nic
mój M już pada od
, ma nawał w pracy a ja nie mam sumienia go męczyć... kupiłam dzisiaj testy owu może coś pomogą...
eunika lubi tę wiadomość
-
zrobiłam test- na pewno pozytywny, druga kreska mocniejsza, wręcz bordowa
oczywiście od razu
ale już dzień po dniu i myślę, że "materiał" już nie takiej jakości...
mam pytanko: czy jeśli wyszedł mi + to możliwe, że dzisiaj jest owu? bo chyba dopiero będzie... jutro pewnie też mam zrobić? -
eunika wrote:zrobiłam test- na pewno pozytywny, druga kreska mocniejsza, wręcz bordowa
oczywiście od razu
ale już dzień po dniu i myślę, że "materiał" już nie takiej jakości...
eunika, spójrz na mój wykres i powtórz jeszcze raz tezę o jakości materiału...eunika, Gośśśka lubią tę wiadomość
-
A prawda jest taka, że plemniki (a raczej jądra itd, ale mówię ogólnie) przyzwyczajają się do częstotliwości stosunków - jeśli wytrysk jest codziennie lub częściej, to one szybciej będą dojrzewać, dostosują się. Taka matka natura jest mądra
eunika, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Makcza wrote:eunika, spójrz na mój wykres i powtórz jeszcze raz tezę o jakości materiału...
dziś mi się wydawało, że może już nie ma tyle żołnierzyków w środku... jak myślicie czy jutro też mam próbować czy mogę sobie pozwolić na 1 dzień przerwy?
kurcze, mam mętlik, chyba trochę za bardzo chcę... ale jak tu nie chcieć
-
Makcza wrote:A prawda jest taka, że plemniki (a raczej jądra itd, ale mówię ogólnie) przyzwyczajają się do częstotliwości stosunków - jeśli wytrysk jest codziennie lub częściej, to one szybciej będą dojrzewać, dostosują się. Taka matka natura jest mądra
uwielbiam Twoje teorietego będę się trzymać