Sierpniowe mamusie 2013
-
WIADOMOŚĆ
-
Andzia33 wrote:mała ma 4 lata,ale jest ''dorosła'' i ciągle rośnie,to są jej określenia
chisteryzowac nie będę,hyba,że będzie strasznie
lub przez następne pół roku nie będzie zielonego efektuAndzia33 lubi tę wiadomość
-
Witam się i ja...termometr na wakacjach został a moja @ coś się rozkręcała, rozkręcała i się nie rozkręciła. Nie powiem ale mam teraz mieszane uczucia....
eunika moim zdaniem dzisiaj masz owulkę a test na owulkę najlepiej się roi w południe więc już sobie go zrób jak kupiłaśeunika, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Iwka wrote:Witam się i ja...termometr na wakacjach został a moja @ coś się rozkręcała, rozkręcała i się nie rozkręciła. Nie powiem ale mam teraz mieszane uczucia....
eunika moim zdaniem dzisiaj masz owulkę a test na owulkę najlepiej się roi w południe więc już sobie go zrób jak kupiłaś
ojej ale byłam niecałe pół godzinki w wc, może poczekać ? chcę żeby wyszło wiarygodnie...Iwka lubi tę wiadomość
-
Urlop super codziennie byliśmy w innej miejscowości...normalnie przygoda życia @ mnie zszokowała byłam pewna że będzie zielono no cóż ale nie chcę myśleć o tym skąpym okresie i dzisiaj kupię sobie test dla świętego spokoju...i jutro zrobię bo jeszcze parę wypadów w sierpniu mam
Gośśśka, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
eunika wrote:ojej ale byłam niecałe pół godzinki w wc, może poczekać ? chcę żeby wyszło wiarygodnie...
http://dziecko-info.rodzice.pl/archive/index.php/t-150655.htmleunika lubi tę wiadomość
-
Iwka wrote:Znalazłam między 16 a 18 jest najbardziej optymalny czas. Tu masz link na którym wszystko jest super wytłumaczone.
http://dziecko-info.rodzice.pl/archive/index.php/t-150655.htmlGośśśka lubi tę wiadomość
-
eunika wrote:dzień dobry ja miałam nadzieję, że wczoraj była owu a tu nic mój M już pada od , ma nawał w pracy a ja nie mam sumienia go męczyć... kupiłam dzisiaj testy owu może coś pomogą...
eunika lubi tę wiadomość
-
zrobiłam test- na pewno pozytywny, druga kreska mocniejsza, wręcz bordowa oczywiście od razu ale już dzień po dniu i myślę, że "materiał" już nie takiej jakości...
mam pytanko: czy jeśli wyszedł mi + to możliwe, że dzisiaj jest owu? bo chyba dopiero będzie... jutro pewnie też mam zrobić? -
eunika wrote:zrobiłam test- na pewno pozytywny, druga kreska mocniejsza, wręcz bordowa oczywiście od razu ale już dzień po dniu i myślę, że "materiał" już nie takiej jakości...
eunika, spójrz na mój wykres i powtórz jeszcze raz tezę o jakości materiału...eunika, Gośśśka lubią tę wiadomość
-
A prawda jest taka, że plemniki (a raczej jądra itd, ale mówię ogólnie) przyzwyczajają się do częstotliwości stosunków - jeśli wytrysk jest codziennie lub częściej, to one szybciej będą dojrzewać, dostosują się. Taka matka natura jest mądra
eunika, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Makcza wrote:eunika, spójrz na mój wykres i powtórz jeszcze raz tezę o jakości materiału...
-
Makcza wrote:A prawda jest taka, że plemniki (a raczej jądra itd, ale mówię ogólnie) przyzwyczajają się do częstotliwości stosunków - jeśli wytrysk jest codziennie lub częściej, to one szybciej będą dojrzewać, dostosują się. Taka matka natura jest mądra
uwielbiam Twoje teorie tego będę się trzymać