Sierpniowe testowanie, czyli prezenty od odlatujących bocianów 💗
-
WIADOMOŚĆ
-
jednorozec, ja tam poki nie bylam na forum nie wiedzialam ze jest cos takiego jak beta, ale wy mnie nauczylyscie i w 1 ciazy zrobilam , dala mi ona spokoj i pewnosc ze jest okej, wiec ja bym zrobila bete 80 zł a spokoj wiekszy o wiele
Clausix lubi tę wiadomość
wrzesień 2018 - córcia 6cs
listopad 2021 - corcia 10 cs -
Skowronek wrote:Ja to w ogóle mam dziwny ten cykl. Od owulacji codziennie bolą mnie jajniki. Raz jeden, raz drugi, raz lżej, raz mocniej. Ale codziennie! Nigdy tak nie miałam. Dlatego podejrzewam bardziej torbiel niż ciąże
a masz stwierdzoną torbiel ?
ja bylam miesiac temu u gina to pierwszy raz zobaczyl torbiel, mowi ze nie jest pewny czy to na pewno torbiel jesli tak to endometrialna, nie wiem czy sa rozne rodzaje..? w kazdym razie pytal czy mnie boli, a mnie niccc nie boli, wiec sama juz nie wiem jak to jest z tymi torbielami. jesli w listop nadal bedzie to mamy starac sie ok roku z nią, a jak sie nie uda to wtedy usunie...
Paulinaaa wrote:a masz stwierdzoną torbiel ?
ja bylam miesiac temu u gina to pierwszy raz zobaczyl torbiel, mowi ze nie jest pewny czy to na pewno torbiel jesli tak to endometrialna, nie wiem czy sa rozne rodzaje..? w kazdym razie pytal czy mnie boli, a mnie niccc nie boli, wiec sama juz nie wiem jak to jest z tymi torbielami. jesli w listop nadal bedzie to mamy starac sie ok roku z nią, a jak sie nie uda to wtedy usunie...05.05.2021 TP chłopiec Piotruś ♥
28.08.2020 (17dpo)⏸️💚🍀
-
aa ok , no to pewnie warto udac sie do lekarza jak masz podejrzenia, bo tak to cholera wie, ja niby mam torbiel a nic nie czuje ze mam . zresztą ja nic nie czuje, niby mialam wczoraj owu a cholera wie
Martyna155 wrote:Dziewczyny a czy jest reguła ze w ciąży boli bardziej np lewy jajnik niż prawy ? 🤔🤭36 lat
28.08.2020 ⏸️ Chłopiec
26.04.2021 3070g, 52cm -
Clausix wirtualnie przytulam
Unify dziś dopiero 10dpo. 35% szans na pozytywny test. Jeszcze wcześnie. Przyznaję, że mi samej chodzi po głowie test, ale nie wiem czy dzisiaj zrobię. Właśnie z tego względu, że negatyw i tak o niczym pewnym nie powie.36 lat
28.08.2020 ⏸️ Chłopiec
26.04.2021 3070g, 52cm -
Skowronek wrote:Ja to w ogóle mam dziwny ten cykl. Od owulacji codziennie bolą mnie jajniki. Raz jeden, raz drugi, raz lżej, raz mocniej. Ale codziennie! Nigdy tak nie miałam. Dlatego podejrzewam bardziej torbiel niż ciąże
Mnie odkad sie staramy (czyli od 2 miesiecy) boli tak samo po owulacji. Nigdy mi ginekolog nie mowila ze widzi jakies torbiele , zawsze wszystko bylo w porzadku. I akurat by sie pojawily jak sie zaczelismy starac, to bylby hit:D
Karenira wrote:Unify dziś dopiero 10dpo. 35% szans na pozytywny test. Jeszcze wcześnie. Przyznaję, że mi samej chodzi po głowie test, ale nie wiem czy dzisiaj zrobię. Właśnie z tego względu, że negatyw i tak o niczym pewnym nie powie.
Wiem,ale czlowiek w goracej wodzie kapany jutro moze zatestuje znowu ale 10, chociaz nie wiem czy mi to na dobre wyjdzieWiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2020, 08:59
-
unify wrote:Mnie odkad sie staramy (czyli od 2 miesiecy) boli tak samo po owulacji. Nigdy mi ginekolog nie mowila ze widzi jakies torbiele , zawsze wszystko bylo w porzadku. I akurat by sie pojawily jak sie zaczelismy starac, to bylby hit:D36 lat
28.08.2020 ⏸️ Chłopiec
26.04.2021 3070g, 52cm -
Karenira wrote:To nie żaden hit, tylko zwykłe wkręcanie sobie dziwnych rzeczy. Sama przyznasz, że wydaje się mało prawdopodobne jeśli nigdy czegoś takiego nie miałaś
Karenira, Paulinaaa lubią tę wiadomość
05.05.2021 TP chłopiec Piotruś ♥
28.08.2020 (17dpo)⏸️💚🍀
-
unify wrote:Domyslalam sie,ze to typowa schiza. Mozliwe, ze wczesniej tez tak mialam tylko nie zwracalam na to uwagi05.05.2021 TP chłopiec Piotruś ♥
28.08.2020 (17dpo)⏸️💚🍀
-
Tak, lecze sie od 10 lat. Zawsze mialam wysokie, ale dostalam za duza dawke i weszlam w nadczynnosc. W czerwcu mialam 0,1 , lekarz zmniejszyl mi dawke z 100 na 75 i sie podnioslo. Niedlugo bede znowu robic badania, zobaczymy czy uroslo dalej.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2020, 09:34
Skowronek lubi tę wiadomość
-
No nieciekawe te wieści z rana 😐 spodziewałam się jakiś kreseczek. Co do torbieli to ja mam pierwszy raz lub pierwszy raz wiem o tym, że mam, bo najczęściej się wchłaniają i gdyby nie to, że miałam monitoring to zapewne bym o tym nie wiedziała😝 Ale zupełnie nic mnie nie boli, torbiel musiałaby być naprawdę duża, żeby zaczęła boleć. A uwierzcie mi trochę się tego naczytałam ostatnio. 😂 Byłam w szoku, że nigdy nie miałam i nagle coś takiego mi się zrobiło, ale to podobno częste. Także nie ma co sobie wmawiać torbieli, bo bolą jajniki 😏Mamy to !!! 11dpo⏸️😍 28.09
30.11 7,4 cm chłopiec 💙🥰