Sierpniowe testowanie, czyli prezenty od odlatujących bocianów 💗
-
WIADOMOŚĆ
-
Andzia wrote:Tez tak kiedys myslalam ze jak w publicznej toalecie z ten kubeczek umyc ale w sumie zawszw mozna miec butelke z wodą przy sobie
😂😂😂 Przypomniałam sobie moje pierwsze podpaski jak dostałam pierwszą miesiączkę a mama używała tylko tych gigantów 😂 -
guerretenshi wrote:10 a 12 dpo.
W weekend mam panieński i wolę wiedzieć na czym stoję. -
Spuromix wrote:Do tamponów nie mogłam się przekonać a co dopiero do takiego kubeczka 🤔 teoretycznie jestem na wychodnym cały dzień wiadomo że to się opróżnia i myje jestem przykładowo w galerii jakiejś i co ja mam z tym publicznie zrobić? Jak wiadomo że umywalki są poza toaletami? 🤔 Używać w domu??? W domu to ja wolę założyć podpache i latać w samych gaciach z pampersem żeby choć troszkę przewiewu było bo szlak mnie trafia jak mnie tam wszystko się topi z gorąca...
Maaaatko jakie dylematy 😂
ale mnie rozbawilas 😄
cały dzień dziś ciagnie z lewej strony .ja wiem.ze te jajca rosną ale no bez przesady!
-
Spuromix wrote:Nie nie nie widzę tego 😂 no ale nie będę się kłócić wiadomo każda wybiera alternatywę odpowiednią dla siebie
😂😂😂 Przypomniałam sobie moje pierwsze podpaski jak dostałam pierwszą miesiączkę a mama używała tylko tych gigantów 😂 -
Dziękuję dziewczyny za ciepłe słowa
Oczywiście tonący brzytwy się chwyta. Myślicie ze może dojść do implantacji dopiero ok terminu @?? Tyle się na czytałam o tej implantacji 7-9dpo że jakoś straciłam nadzieję.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2020, 18:30
-
Jakie kubeczki jakie tampony jakie podpaski życzę każdej z Was i sobie żeby te rzeczy na 9 miesięcy poszły w odstawkę. ja dziś miałam chwilę zawachania czy kupić test ale nie powstrzymałam się niby po owulce na pewno 10 dni ale wolę poczekać chociaż korci
Polcia1989, Niezapominajka 🍀, ajwii2, Odetta lubią tę wiadomość
-
Spuromix wrote:Nie nie nie widzę tego 😂 no ale nie będę się kłócić wiadomo każda wybiera alternatywę odpowiednią dla siebie
😂😂😂 Przypomniałam sobie moje pierwsze podpaski jak dostałam pierwszą miesiączkę a mama używała tylko tych gigantów 😂
Dla mnie taka byla by alternatywa niz leciec z kubeczkiem do zlewu i modlic sie zeby mi nie polecalo puki go nie mam😂 ale ja nie używam tego kubeczka bo balabym sie ze mimo wszystko poleciała by krew na bielizne03.2020- cb
"Nie rezygnuj z marzeń. To, że coś nie dzieję się teraz nie znaczy, że nigdy nie nastąpi" -
A ja z kolei czuje, że cykl na straty tak mi serducho podpowiada że moja droga będzie długa . Ja już tyle razy myślałam, że jestem w ciąży bo wszystkie objawy mówiły że jestem a to cycki bolały, a to coś kuło a to coś pociągnęło a to śluz i co wyszukiwałam w necie to tak wszystko wskazywało że jestem xD a organizm sobie po prostu robił ze mnie jaja a jak już zaszłam to nie było żadnych objawów nic nie ciągnęło, nic nie bolało. Typowo jak na okres cycki i tyle 🤣
Lolipop lubi tę wiadomość
22.04.2020 ciaza biochem
09.03.2021 ciąża pozamaciczna usunięty prawy jajowod, lewy jajowod drożny
Niepłodność idopatyczna -
Ja w tym cyklu śluzu mam tyle co kot napłakał, chyba ogólnie przez karmienie zdecydowanie mniej go, ale w tym cyklu to już w ogóle Kiedyś to się ze mnie dosłownie lało, a teraz nie przypominam sobie kiedy ostatnio miałam wodnisty Chyba zacznę pić siemię lniane, choć olej lniany piję codziennie, ale on chyba nie poprawia śluzu. Coś polecacie jeszcze na śluz?2cs - długie cykle
początek starań sierpień '20
pregna start, niepokalanek, siemię lniane, tran
'18 14tc poronienie zatrzymane
maj '19 córka -
Hej, u mnie 16dc i szyjka już nisko. Ciekawe czy @ nie przyjdzie wcześniej. Nie wiem czemu ale mam 100% przeczucie że się nie udało. Przy drugiej córce od razu czułam że to będzie udany cykl bo przypominał mi ten w którym zaszłam z pierwszą córką. Myślę że owu nawet nie było 😕 czekam teraz aż przyjdzie inofolic combi i od nowego cyklu działam 😎 To będzie 4cs . Paradoksalnie o tą ciążę powinnam się starać najkrócej a wyjdzie na to że to będą dłuższe starania niż przy pierwszej czy drugiej. Ciekawe czy się pomylę 😜
-
Ja tez czuje że nic z tego. Owulacji nie czułam, śluzu plodnego praktycznie nie mialam... niby temperatura pokazuje, że owu była ale kiepsko to widzę. Po owulacji temperatura kiepska miałam niektóre cykle typowo ciążowa ze spadkiem w 7dpo temp 36.9. Teraz po owulacji oprócz piersi to nie czuje nic chociaż może jeszcze jest czas I się wszystko rozkreci🤷♀️
Trzymam kciuki za was dziewczyny!!!✊👱♀️27 lat
💔6 tc 08.2020
💔8 tc 03.2021
👶Mikołaj 22.11.2022 💙 -
Ejjj dziewczyny co z tymi naszymi śluzami 🤔😞
Ja też czuje ze cykl na straty bo śluzu nie było nic a nic a przynajmniej nie zauważyłam a tak zawsze mam kisielek 😞 to mój 1 cykl z wiesiołkiem i siemieniem miało się poprawić a tu odwrotna sytuacja nie ma nic 😞22.04.2020 ciaza biochem
09.03.2021 ciąża pozamaciczna usunięty prawy jajowod, lewy jajowod drożny
Niepłodność idopatyczna -
Zrobiłam jeszcze dzisiaj owulaka, jeszcze bledszy niż wczoraj. Także przegapiłam owulację heh Dziwny ten cykl, bo przyszła o tydzień wcześniej, chyba dlatego w niedziele i wczoraj mnie tak podbrzusze pobolewało i było mi niedobrze, pierwszy raz takie objawy. Jeśli owu była w ndz albo wczoraj to może seks z soboty styknie. Przepiszcie mnie proszę z testowania z 23.08 na 17.08. Pewnie zacznę i tak wcześniej testować. A dzisiaj mi wszystkie bóle przeszły i akurat mam ochotę na męża się rzucić2cs - długie cykle
maj '19 córka -
Ja to jestem w szoku, że tym razem śluzu praktycznie nie mialam. Chciałam zacząć jeść wiesiołek ale stwierdziłam że przeciez bez sensu, bo mam go aż za dużo A jednak kicha. Zastanawiam się nad żelem fertilstave (dawniej conceive) ale o nim tez są różne opinie 🤷♀️👱♀️27 lat
💔6 tc 08.2020
💔8 tc 03.2021
👶Mikołaj 22.11.2022 💙 -
szczesciara30 wrote:Ej laski owulke miałam z prawego jajnika pęcherzyk na prawym był a teraz mnie kuje lewy jajnik to z lewego może przyjść @ czy jak to bo ja już głupieje czemu mnie lewy jajnik kluje?!
Czasem tak jest, że kłuje nie ten, z którego jest owulacja2cs - długie cykle
maj '19 córka