Sierpniowe testowanie, czyli prezenty od odlatujących bocianów 💗
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja nawet nie myślę w tym cyklu o teście wszytko hest do dupy temperatura śluz wyrzut lh był owulacji nie już nastawiam się psychicznie na komplet badań
-
nick nieaktualny
-
Jednorożec89 wrote:Ja nawet nie myślę w tym cyklu o teście wszytko hest do dupy temperatura śluz wyrzut lh był owulacji nie już nastawiam się psychicznie na komplet badań
A który to Twój cykl starań ?
Nie poddawaj się,ciężko myśleć pozytywnie jak nic nie wychodzi ale wierzę że już niedługo każda z Nas będzie tuliła swoje maleństwo.
Też mnie nachodzą czasem takie myśli, może mi łatwej niż innym bo mam już 5 letnią córeczkę...
Jest to Mój czwarty cykl starań po odstawiwniu leków ,strasznie żałuję że tyle czasu zwlekalam, ponad rok czasu brałam serotonine na Stany lękowe...bałam się żyć, ciągle martwiłam się o córkę że się jej coś stanie... -
Jeszcze dodatkowo ze starym się wczoraj mega pokłóciłam o starania. Mówię mu że do lekarza chcę iść przebadać się a on na to że mam się nie palić że za bardzo się spinam i za bardzo chcę i ogólnie to moja wina że nie jestem w ciąży bo jak to określił mam za duży zapał. Nosz kur... od roku staramy się o drugie dziecko i mam za duży zapał
-
A ja jak na zlosc. Mogłabym wszystkie objawy dziś sobie przypisać. Strasznie się źle czuje. Ból brzucha, zawroty głowy, ból pleców, krzyża, zmęczenie. Nie nadaje się dziś do życia. Jutro okres...
Miłego dnia dziewczyny!👱♀️27 lat
💔6 tc 08.2020
💔8 tc 03.2021
👶Mikołaj 22.11.2022 💙 -
nick nieaktualny
-
Glendolinaa wrote:Dziewczyny, ile czekalyscie na wynik badania nasienia? Podstawowe i morfologia i powiedzieli, że za tydzień wynik. Wszędzie się czeka tak długo?
2 dni robocze.Glendolinaa lubi tę wiadomość
Antoś 15.01.2015, 11:25 3850 g i 55 cm
Leoś 29.05.2017, 8:54 - 3940 g i 58 cm
Aleks 31.03.2021, 9:25 3520 g i 55 cm
Wincent 30.08.2023, 10:46 3930 g i 54 cm
[*] 2014 i 2016 -
Glendolinaa wrote:Dziewczyny, ile czekalyscie na wynik badania nasienia? Podstawowe i morfologia i powiedzieli, że za tydzień wynik. Wszędzie się czeka tak długo?
Glendolinaa lubi tę wiadomość
-
Jednorożec / biedronka 😄 mam to samo teraz. Iskrzy między nami tak, ze zaraz może nie być co zbierać. Wczoraj uslyszlam, ze za bardzo się spinam i chce wszystko na już. W tym cyklu owulacji nie wyłapałem. Dzisiaj zrobiłam ostatni test owu jaki miałam w domu- negatywny. Wiec dzisiaj nie zostaje mi już nic jak wino- butelka nie lampka 🤣
-
Robię jeszcze wieczorami testy owu, bo niby była już w pon, ale według mojego cyklu powinna dopiero wypadać na dziś lub jutro i normalnie te testy od pn wychodziły już negatywne (niedziela był pozytyw według was), ale wydaje mi się, że wczoraj zaczął ciemnieć 😆 zrobię jeszcze dziś i jutro i jestem ciekawa co tam się jeszcze podzieje. Jaja by były gdybym dopiero owu miała (drugą? 😆) na dniach, a ja już odliczam do testowania 😆2cs - długie cykle
początek starań sierpień '20
pregna start, niepokalanek, siemię lniane, tran
'18 14tc poronienie zatrzymane
maj '19 córka -
Ja cały czas czekam na owu A teraz kukam w aplikacje Ovuwiew A tam że jestem już 3 dpo 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 no fajnie... jakoś po wykresie tego nie widze🤔🤔👶 2012r (syn)--> Anty --> 2017r rozpoczęcie starań
👼 2019r -15tc 💔
👼 2019r - 9tc 💔
2 x CB 💔
06.2023r - CB 💔
06.2024r - CB 💔
❌Toczeń [10.2023r Remisja Ana 1:5120-> 1:360]/ Endometrioza ❌ -
Ja czekałam 3 godziny w gyncenteumGlendolinaa lubi tę wiadomość
Starania od 10.2019
Nl🇳🇱
14.02 ⏸😍
15.03❤
16.04💔 usg 13 tc serduszko przestało bic 11+5 (poronienie zatrzymane)
Starania od nowa 13.06
04.02.21⏸ maly cud❤
18.10.21 przyjście na świat Laury👶
10.06.23 przyjście na świat Lilianny👶
Laura
Twoje małe stopy zrobiły największy odcisk w naszych sercach 💕
Lilianna
"Czasem najmniejsze rzeczy zajmują najwięcej miejsca w naszych sercach"
-
Polcia1989 wrote:Jednorożec / biedronka 😄 mam to samo teraz. Iskrzy między nami tak, ze zaraz może nie być co zbierać. Wczoraj uslyszlam, ze za bardzo się spinam i chce wszystko na już. W tym cyklu owulacji nie wyłapałem. Dzisiaj zrobiłam ostatni test owu jaki miałam w domu- negatywny. Wiec dzisiaj nie zostaje mi już nic jak wino- butelka nie lampka 🤣
U mnie gorzej pik lh był a skoku temperatury nie. Już sama nie wiem co nie tak jest ze mną i jestem w tym momencie kiedy czuję że bez lekarza nic nie zdziałam a mój takie numery wykręca. Czyli co mam czekać kojeny rok bezowocnie żeby nie było że chce na już? Do cholery nasz syn ma dwa lata miałam założenie że w tym roku urodzę i dupa powiedziałam że albo ja idę do lekarza i on też jak będzie trzeba albo zostajemy przy jednym dziecku dajemy sobie spokój ze staraniami -
Mango44 wrote:DZień dobry
https://zapodaj.net/e21504f3209cd.jpg.html
Ja tez dzisiaj 10dpo i tez siknelam, ale u mnie biel niestety. Pewnie nic z tego bo uzylam testu o czulosci 6.5.
Wydawalo mi sie, ze mam ladny wykres i jakos mi tak niedobrze. Ale moze to powracaja stany zapalne jelita. 5 miesiecy temu mialam operacje, niby wszystko ok, ale zadnych badan kontrolnych jeszcze nie mialam 🤦Starania o pierwsza dzidzie
5 cs po przerwie (8 ogolem, w tym jedna ciaza stracona) - udalo sie 🥰
7.12.2020 ⏸️
16dpo beta 1105
18dpo beta 2926, przyrost 164.8%
20dpo beta 6393, przyrost 118.5%
30.12.2020 👣💓
01.02.2021 💓 5.44cm🥰
👼🏼 06.06.2018 -10tc (8tc)
👩🏼34 lata
🧔🏼37 lat
🏠🇨🇦