Sierpniowe testowanie, czyli prezenty od odlatujących bocianów 💗
-
WIADOMOŚĆ
-
ajwii2 wrote:29dc, według ovu 12dp, ale tak naprawdę to nie wiem kiedy miałam owulację. 2 ostatnie cykle miałam 36 dniowe, ale w tym cyklu test owu mi tydzień wcześniej pokazał pozytyw, a potem same negatywy były no i śluz, którego było ogólnie mało w tym cyklu to najwięcej właśnie w okolicach tej rzekomej owulacji 🤷♀️ pobolewa mnie brzuch jak na okres, ale dodatkowo miałam dziwne ciągnięcia co mi dawało nadzieję, bo poprzednio albo nie zwracałam uwagi albo tego nie było. Sama już nie wiem co to u mnie, dlatego odpuszczam testowanie i czekam na @. Jak nie przyjdzie w starym terminie czyl 23 to wtedy zatestuje, może mnie owulaki oszukały i cykl biegł po swojemu jak zawsze, a ja głupia tylko testy zmarnowałam 🤪
ajwii2 lubi tę wiadomość
Mamy to !!! 11dpo⏸️😍 28.09
30.11 7,4 cm chłopiec 💙🥰
-
Dastiny wrote:
A u mnie temp dzis znowu nizsza.. testy owubod dwoch dni pozytywne
Chyba zaprzestane mierzenia tej temp bo tylmo sie denerwuje i nakrecam,a moze cos zle robie -
unify wrote:Ja tez widze cien
Chyba zaprzestane mierzenia tej temp bo tylmo sie denerwuje i nakrecam,a moze cos zle robie
Jak Cię to wkurza to zrezygnuj nie ma co sobie dokładać niepotrzebnych stresów.
Ja próbowałam odstawić termometr ale bardzie się wkurzam jak nie mierze bo nie wiem co tam się dzieje więc raczej nie zrezygnuje z wykresu tylko postaram się mieć do niego bardziej luzackie podejścieDawniej Biedrona89
11.2021- puste jajo płodowe 💔
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
HyCoSy - oba jajowodu drożne
Histeroskopia - stan zapalny i mikropolipowatość endometrium
Lipiec 2024 Wracamy do starań 😊 lametta+Ovitrelle+luteina
"Póki Bóg nie raczy odsłonić przyszłości ludzkiej, cała ludzka mądrość będzie się mieścić w tych paru słowach: Czekać i nie tracić nadziei!" A.Dumas -
unify wrote:Ja tez widze cien
Chyba zaprzestane mierzenia tej temp bo tylmo sie denerwuje i nakrecam,a moze cos zle robie
podobno temp spada przy wyrzucie lh .
ale tak czy inaczej wszystko musi być spelnione aby mierzenie było miarodajne, nie mówiąc o dobrym termometrze:) także trzeba podejść na luzie
-
ah widze a jak tak widać to dobrze to dobrze to wróży:) trzymam kciuki! zrób jutro drugi aaaaa
-
unify wrote:Mozliwe ze robie zle ,co prawda mierze od codzienmie rano o tej samej porze ale z termometrem z jednym miejscem po przecinku i w ustach. Moze niedokladny pomiar robię
Tak jak piszę lolipop Wyrzut lh powoduje spadek ale bardziej wiarygodny jest pomiar w pochwie bo w ustach trzeba bardzo pilnować żeby mierzyć zawsze w tym samym miejscuunify lubi tę wiadomość
Dawniej Biedrona89
11.2021- puste jajo płodowe 💔
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
HyCoSy - oba jajowodu drożne
Histeroskopia - stan zapalny i mikropolipowatość endometrium
Lipiec 2024 Wracamy do starań 😊 lametta+Ovitrelle+luteina
"Póki Bóg nie raczy odsłonić przyszłości ludzkiej, cała ludzka mądrość będzie się mieścić w tych paru słowach: Czekać i nie tracić nadziei!" A.Dumas -
Wg mnie cien. Ja bym testowala za dwa dni znowu26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 34🧔🏻♂️ 40
💊 Euthyrox N 25
grudzień ❤️🩹 -
Dastiny ja widzę cień i to bardzo ładny trzymam kciuki żeby z tego było bobo
Papaillon, a jq tu nawet pisałam, bodajże chyba w poniedziałek czy wtorek w dzień mi wyszedł pozytywny owulak, dzień wcześniej wieczorem negatyw i później wieczorem też negatyw. Myślałam, że może coś się dzieje i może wykrywa jakąś wczesną ciążę, bo słyszałam, że owulaki niektórym dziewczynom potwierdziły. Seks u Nas co drugi dzień tak czy tak był. Dziwny mam ten cykl bardzo, bo też ja sama dziwnie się czuję, przy pierwszej owulacji dwa dni pod rząd miałam straszne mdłości na wieczór i tragicznie się czułam, teraz od środy mam jakieś bóle głowy, wczoraj w dzień spać mi się strasznie chciało i oslabiona byłam bardzo. Dzisiaj też mnie zaczyna pobolewać głowa i śpiąca się robię. Może to już od tych upałów i organizm ma dość. Póki nie rozpoczęliśmy starań to mi tak organizm nie swirowal 🤪2cs - długie cykle
początek starań sierpień '20
pregna start, niepokalanek, siemię lniane, tran
'18 14tc poronienie zatrzymane
maj '19 córka -
cos z tym sierpniem nie moge sie rozstac zaluje wlasnie ze zmarnowalismy ten cykl bo owulke w koncu mialam z ndz na pon a przytulance byly w piatek no coz wrzesien bedzie nasz wszystkim z calego serca gratuluje !!! ja odkopalam po 5 latach w domu owulacyjny fertil control i bede wlasnie czytac jak go uzywac bo zapomnialam
-
Lolipop wrote:podobno temp spada przy wyrzucie lh .
ale tak czy inaczej wszystko musi być spelnione aby mierzenie było miarodajne, nie mówiąc o dobrym termometrze:) także trzeba podejść na luzie
Dziękuję , postaram sie nakrecac ale to ciężkie 😁 owulacja wedlug kalendarzyka dopiero jutro , i zaczna sie 2 dlugie tygodnie czekania:DJednorożec89, Lolipop lubią tę wiadomość
-
Zmierzyłam sobie temp i mam 36,9, bo się tak słabo czuję. Przed okresem może być lekko podwyższona stała temp?2cs - długie cykle
początek starań sierpień '20
pregna start, niepokalanek, siemię lniane, tran
'18 14tc poronienie zatrzymane
maj '19 córka -
nick nieaktualnyDastiny, a ile dni po i jaki to test? Coś tam widać,ale na zdjęciu ten cień jest szary bardzo, A powinien mieć lekko różowy odcień. Zdecydowanie do powtórzenia jutro/pojutrze.
U mnie już po owulce. Jeśli była to w czwartek/piątek. Szyjka jest bardziej zamknięta niż ostatnie dni, więc już można odliczać.
Dziewczyny, ktore rodziły, czy Wasze szyjki też się całkiem nie zamykają już?
Zamówiłam pinki na allegro, mam ich tyle,że od piątku zaczynam sikac:D -
Dastiny ja coś widzę 😊 Jeśli Ci wczoraj wywróżyłam ciążę to będę chyba mianowana wróżką, bo to już nie pierwszy mój pozytywny strzał na forum 🍀 Czekamy na jutrzejszy teścik ✊🏻👩🏼29 PCOS, IO, PAI-1 4G/5G hetero, AMH 3.48
🧔🏼31
𝟐𝟎𝟏𝟗:
Maj: rozpoczęcie starań 🌱
𝟐𝟎𝟐𝟎:
Maj: Gameta Gdynia
🔸6 cykli stymulowanych
𝟐𝟎𝟐𝟏:
Czerwiec:
🔸3 IUI (2 IUI CB💔) ➡️ 14dpi: 156, 16dpi: 404, 24dpi: 5280, 27dpi: ❤️
𝟐𝟎𝟐𝟐:
Luty: Łucja 3090g, 53cm 👶🏼🩷
“𝐸𝑣𝑒𝑛 𝑚𝑖𝑟𝑎𝑐𝑙𝑒𝑠 𝑡𝑎𝑘𝑒 𝑎 𝑙𝑖𝑡𝑡𝑙𝑒 𝑡𝑖𝑚𝑒.” 🕊️ -
Glendolinaa wrote:Dastiny, a ile dni po i jaki to test? Coś tam widać,ale na zdjęciu ten cień jest szary bardzo, A powinien mieć lekko różowy odcień. Zdecydowanie do powtórzenia jutro/pojutrze.
U mnie już po owulce. Jeśli była to w czwartek/piątek. Szyjka jest bardziej zamknięta niż ostatnie dni, więc już można odliczać.
Dziewczyny, ktore rodziły, czy Wasze szyjki też się całkiem nie zamykają już?
Zamówiłam pinki na allegro, mam ich tyle,że od piątku zaczynam sikac:D -
Ajwii No właśnie tak jest, że jak człowiek zaczyna się starać to organizm nagle mega zaczyna świrować. 🤣🤣 Ale ta Twoja temperatura dzisiejsza jest naprawdę wysoka 😁 i oby to dobrze wróżyło.
ajwii2 lubi tę wiadomość
Mamy to !!! 11dpo⏸️😍 28.09
30.11 7,4 cm chłopiec 💙🥰
-
Witam się nieśmiało
Dziś mam test owulacyjny pozytywny więc pełna nadziei czekam na testowanie.
Widzę że na poczatku jest lista więc mozna mnie wpisac na test 30 sierpnia i oby się udało 🙏Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 sierpnia 2020, 12:17
Iwona335