Sierpniowe testowanie, czyli prezenty od odlatujących bocianów 💗
-
WIADOMOŚĆ
-
Glendolinaa wrote:Dastiny, a ile dni po i jaki to test? Coś tam widać,ale na zdjęciu ten cień jest szary bardzo, A powinien mieć lekko różowy odcień. Zdecydowanie do powtórzenia jutro/pojutrze.
U mnie już po owulce. Jeśli była to w czwartek/piątek. Szyjka jest bardziej zamknięta niż ostatnie dni, więc już można odliczać.
Dziewczyny, ktore rodziły, czy Wasze szyjki też się całkiem nie zamykają już?
Zamówiłam pinki na allegro, mam ich tyle,że od piątku zaczynam sikac:D
Ja mam wrażenie ze ona nigdy nie jest do konca zamknięta....
U mnie owulaki od wczoraj rana mega pozytywne. Dzis jajnik mi żyć nie daje az czuje promieniowanie do prawej nerki...
Niech juz bedzie po owu bo do tego temperatura ponad 30 stopni na dworze i czuje sie jak by mnie ktos przejechal normalnie...
Ciezkie 2 tygodnie przedemna 😂😂😂😂04.11.2021 ⏸️🍀
28.06.2022 Blanka 🥰 Julia 🥰
👼11.2020r. 11tc💔
👱♀️ 29 lat
3dc:
AMH- 5,53
Tsh-1.55-->2,1 -->1,73-->2,02
Lh-7.78-->6,84✔️
Fsh-7.48-->8,57✔️
Estradiol-59.54--> <20 ❌
Prolaktyna-11.45--> 7,17✔️
Testosteron-0.27✔️
👱♂️29 lat
morfologia 4 %--->5%✔️
Koncentracja 58.70 mln/ml --->88.61mln/ml✔️
“Dalej. Otwórz drzwi, o których mówiono, że nie da się ich otworzyć. Tam czeka życie” -
Dziewczyny jestem chora psychicznie oddział zamknięty jak nic. Zrobiłam zakupy na allegro. 50 testów ciążowych. Czas wezwać lekarza
Polcia1989, Achna, Glendolinaa, Karenira, Joasiaxjot lubią tę wiadomość
Dawniej Biedrona89
11.2021- puste jajo płodowe 💔
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
HyCoSy - oba jajowodu drożne
Histeroskopia - stan zapalny i mikropolipowatość endometrium
Lipiec 2024 Wracamy do starań 😊 lametta+Ovitrelle+luteina
"Póki Bóg nie raczy odsłonić przyszłości ludzkiej, cała ludzka mądrość będzie się mieścić w tych paru słowach: Czekać i nie tracić nadziei!" A.Dumas -
Jednorożec89 wrote:Dziewczyny jestem chora psychicznie oddział zamknięty jak nic. Zrobiłam zakupy na allegro. 50 testów ciążowych. Czas wezwać lekarza
Przy takiej ilości to bym chyba z każdą wizytą w toalecie robiła teścik2cs - długie cykle
początek starań sierpień '20
pregna start, niepokalanek, siemię lniane, tran
'18 14tc poronienie zatrzymane
maj '19 córka -
U mnie zaczyna się baczna obserwacja 😂 6dpo.. wczoraj czułam kłucie w macicy. Temperatura dzisiaj rano znowu troszkę do góry. Byle za mocno nie skoczyła bo mnie do samolotu nie wpuszcza 🤣
-
Papillon wrote:Jednorożec a jak Twoja @? Nadal jej nie ma 😀? ✊Dawniej Biedrona89
11.2021- puste jajo płodowe 💔
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
HyCoSy - oba jajowodu drożne
Histeroskopia - stan zapalny i mikropolipowatość endometrium
Lipiec 2024 Wracamy do starań 😊 lametta+Ovitrelle+luteina
"Póki Bóg nie raczy odsłonić przyszłości ludzkiej, cała ludzka mądrość będzie się mieścić w tych paru słowach: Czekać i nie tracić nadziei!" A.Dumas -
Jednorozec zamowilam 57 50 tanich chinczykow, 3 Clearblue, 4 First Response
Mam nadzieje, ze sie przydadza26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 34🧔🏻♂️ 40
💊 Euthyrox N 25
grudzień ❤️🩹 -
Achna wrote:Ja mam wrażenie ze ona nigdy nie jest do konca zamknięta....
U mnie owulaki od wczoraj rana mega pozytywne. Dzis jajnik mi żyć nie daje az czuje promieniowanie do prawej nerki...
Niech juz bedzie po owu bo do tego temperatura ponad 30 stopni na dworze i czuje sie jak by mnie ktos przejechal normalnie...
Ciezkie 2 tygodnie przedemna 😂😂😂😂
w ostatnim cyklu jajniki dały mi popalic.caly cykl . bez sensu
w tym tyle o ile coś tam zakluje także liczę na spokojny cykl bo w takim ostatnim razem zaszłam 😆 jedynie brzuszek mnie 2h pobolewal malpowo w 6/7dpoWiadomość wyedytowana przez autora: 15 sierpnia 2020, 14:24
-
Japoneczka z Porcelany wrote:Jednorozec zamowilam 57 50 tanich chinczykow, 3 Clearblue, 4 First Response
Mam nadzieje, ze sie przydadza👶 2012r (syn)--> Anty --> 2017r rozpoczęcie starań
👼 2019r -15tc 💔
👼 2019r - 9tc 💔
2 x CB 💔
06.2023r - CB 💔
06.2024r - CB 💔
❌Toczeń [10.2023r Remisja Ana 1:5120-> 1:360]/ Endometrioza ❌ -
U mnie dzisiaj monitor pokazał szczytową płodność. Jajniki mnie powoli zaczynają pobolewać. Pewnie owulka będzie jutro. Mam nadzieję, że wyhodowałam ładny pęcherzyk, który pęknie. Nie to co w poprzednim bezowulacyjnym.
Muszę koniecznie zachęcić męża do działania, bo ostatnie serduszka były cztery dni temu.Papillon lubi tę wiadomość
36 lat
28.08.2020 ⏸️ Chłopiec
26.04.2021 3070g, 52cm -
Mama8latka wrote:Gdzie zamawiasz te z First Response???26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 34🧔🏻♂️ 40
💊 Euthyrox N 25
grudzień ❤️🩹 -
Glendolinaa wrote:Dastiny, a ile dni po i jaki to test? Coś tam widać,ale na zdjęciu ten cień jest szary bardzo, A powinien mieć lekko różowy odcień. Zdecydowanie do powtórzenia jutro/pojutrze.
U mnie już po owulce. Jeśli była to w czwartek/piątek. Szyjka jest bardziej zamknięta niż ostatnie dni, więc już można odliczać.
Zamówiłam pinki na allegro, mam ich tyle,że od piątku zaczynam sikac:D -
Zamówiłam pinki na allegro, mam ich tyle,że od piątku zaczynam sikac:D
Nie rodziłam „dołem”, nie udało się- z pełnym rozwarciem poszłam na cc.
-
Dziewczyny... Dziś 13dpo, miałam dopiero jutro testowac, ale temp. ciut spadła i nie wytrzymalam... oczywiście biel vizira. Dziewczyny, (( 2,5 roku się staramy, mąż ok, ja też ok, jedyne co, to niski estrogen, ale podnoszony lekami. Jajowody drożne, owulacje zawsze są, pęcherzyki pękają, ostatnie cykle z Aromekiem (są więc po 2 pęcherzyki), podany Ovitrelle, starania kiedy trzeba i... Znowu nic (( Moja lekarka jest bardzo dobra i dostać się do niej nawet stałej pacjentce jest ciężko, tzn. dostać się dostaniesz, ale na monitoringi przed (żeby sprawdzać estrogen) i po musisz wziąć termin jaki dają (godz. 13.00, godz. 11.30). Od września zaczynam nowa/stara prace (wracam po wychowawczym, mamy jedna corke) i nie dam rady ani się zwalniać ani brać urlopu, dlatego tak strasznie liczyłam na ten cykl (( 8 bocianów na raz mi dwa tygodnie temu nad głową kręciło kółka i kuźwa nic:((((( Mąż jeszcze śpi i nawet nie wiem jak mu powiedzieć, też będzie załamany Dwa i pół roku starań i nic, raz się udało rok temu, to musiało być puste jajo płodowe ((. Ja czytam i rozumiem, że w pierwszym cyklu tylko 33% się udaje, że do pół roku 60%, do roku chyba 80%, ale my już 2,5 roku, ciągle czekanie jak nie na owulację to na testowanie, ciągle tylko monitoringi, leki. Tak chciałam dziś te 2 kreski zobaczyć (((((
-
Katja___ wrote:Dziewczyny... Dziś 13dpo, miałam dopiero jutro testowac, ale temp. ciut spadła i nie wytrzymalam... oczywiście biel vizira. Dziewczyny, (( 2,5 roku się staramy, mąż ok, ja też ok, jedyne co, to niski estrogen, ale podnoszony lekami. Jajowody drożne, owulacje zawsze są, pęcherzyki pękają, ostatnie cykle z Aromekiem (są więc po 2 pęcherzyki), podany Ovitrelle, starania kiedy trzeba i... Znowu nic (( Moja lekarka jest bardzo dobra i dostać się do niej nawet stałej pacjentce jest ciężko, tzn. dostać się dostaniesz, ale na monitoringi przed (żeby sprawdzać estrogen) i po musisz wziąć termin jaki dają (godz. 13.00, godz. 11.30). Od września zaczynam nowa/stara prace (wracam po wychowawczym, mamy jedna corke) i nie dam rady ani się zwalniać ani brać urlopu, dlatego tak strasznie liczyłam na ten cykl (( 8 bocianów na raz mi dwa tygodnie temu nad głową kręciło kółka i kuźwa nic:((((( Mąż jeszcze śpi i nawet nie wiem jak mu powiedzieć, też będzie załamany Dwa i pół roku starań i nic, raz się udało rok temu, to musiało być puste jajo płodowe ((. Ja czytam i rozumiem, że w pierwszym cyklu tylko 33% się udaje, że do pół roku 60%, do roku chyba 80%, ale my już 2,5 roku, ciągle czekanie jak nie na owulację to na testowanie, ciągle tylko monitoringi, leki. Tak chciałam dziś te 2 kreski zobaczyć (((((👩🏼29 PCOS, IO, PAI-1 4G/5G hetero, AMH 3.48
🧔🏼31
𝟐𝟎𝟏𝟗:
Maj: rozpoczęcie starań 🌱
𝟐𝟎𝟐𝟎:
Maj: Gameta Gdynia
🔸6 cykli stymulowanych
𝟐𝟎𝟐𝟏:
Czerwiec:
🔸3 IUI (2 IUI CB💔) ➡️ 14dpi: 156, 16dpi: 404, 24dpi: 5280, 27dpi: ❤️
𝟐𝟎𝟐𝟐:
Luty: Łucja 3090g, 53cm 👶🏼🩷
“𝐸𝑣𝑒𝑛 𝑚𝑖𝑟𝑎𝑐𝑙𝑒𝑠 𝑡𝑎𝑘𝑒 𝑎 𝑙𝑖𝑡𝑡𝑙𝑒 𝑡𝑖𝑚𝑒.” 🕊️ -
Iwonana8 wrote:Czy ktoś mi powie do kogo napisać aby pojawić się na początku listy do testowania?
Iwonana8, Oliwia23 lubią tę wiadomość
👩🏼29 PCOS, IO, PAI-1 4G/5G hetero, AMH 3.48
🧔🏼31
𝟐𝟎𝟏𝟗:
Maj: rozpoczęcie starań 🌱
𝟐𝟎𝟐𝟎:
Maj: Gameta Gdynia
🔸6 cykli stymulowanych
𝟐𝟎𝟐𝟏:
Czerwiec:
🔸3 IUI (2 IUI CB💔) ➡️ 14dpi: 156, 16dpi: 404, 24dpi: 5280, 27dpi: ❤️
𝟐𝟎𝟐𝟐:
Luty: Łucja 3090g, 53cm 👶🏼🩷
“𝐸𝑣𝑒𝑛 𝑚𝑖𝑟𝑎𝑐𝑙𝑒𝑠 𝑡𝑎𝑘𝑒 𝑎 𝑙𝑖𝑡𝑡𝑙𝑒 𝑡𝑖𝑚𝑒.” 🕊️ -
U mnie dzisiaj 10 dpo... biel vizira 😔... tempka spadla... chyba już nie ma na co liczyć bo pewnie jutro będzie znowu niższa i na dniach 🐵 ...
Jak w tym cyklu nie zobaczę II kresek to ja się poddaje 😫👶 2012r (syn)--> Anty --> 2017r rozpoczęcie starań
👼 2019r -15tc 💔
👼 2019r - 9tc 💔
2 x CB 💔
06.2023r - CB 💔
06.2024r - CB 💔
❌Toczeń [10.2023r Remisja Ana 1:5120-> 1:360]/ Endometrioza ❌