Sierpniowe testowanie - pamiątki z wakacji :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Nona wrote:Ignissa moja przyjaciółka miała HPV, zaszła w 2 ciąże, urodziła (cc akurat miała) i po HPV kie ma śladu.
Będzie dobrze, starajcie się!Julka, Tysia150, Justyna1719, Pani Ciasio, Nona lubią tę wiadomość
Starania o drugie dziecko - 33cs/18cs po cb
16.09 beta 103
18.09 beta 238
22.09 beta 1361 -
Ja w tym cyklu w okresie owulacji używałam niemiecki żel ritex poleciła mi go koleżanka nie powoduje podrażnień (,przynajmniej u nas) i wygodny w użyciu,A jakie efekty okaże się w sobotę
Julka, Ignissa, Justyna1719, Pani Ciasio lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa nic nie widze ale moze to zalezy od telefonu.
Tysia150 lubi tę wiadomość
-
Ja chyba coś widze27l
02.2019 Sono Hsg - jajowody drożne
O2.2019 IUI nieudana
07.2019 Histeroskopia-usuniecie polipa endometrialnego
06.08.19 2IUI
09.2019 3IUI
Macica dwurożna lub lukowata?
AMH -0.92
Mała ilość plemnikow i morfologia 1% -
Zajsonek wrote:Starania o drugie dziecko - 33cs/18cs po cb
16.09 beta 103
18.09 beta 238
22.09 beta 1361 -
nick nieaktualnyA ile jestes dpo?
-
Julka wrote:A ile jestes dpo?
W tym cyklu szczerze powiem nie mam pojęcia 😂
Bo zrobilam test owu w meza urodziny bo sluz byl mega płodny i wyszedł pozytywny, dzień pozniej tez byl pozytywny, ale juz kolejnego dnia byl negatywny, więc nie mam pojęcia.. cykle mam 24/25 dniowe dzis mam 22dc, maz zakupił test na rano zobaczymy czy cos sie zmieni 😊Julka, Pani Ciasio lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDaria78 wrote:Ja w tym cyklu w okresie owulacji używałam niemiecki żel ritex poleciła mi go koleżanka nie powoduje podrażnień (,przynajmniej u nas) i wygodny w użyciu,A jakie efekty okaże się w sobotę
My używaliśmy Ritex i u nas cykl z tym żelem był szczęśliwy 😊 tyle, że ja sobie nie żałowałam tubki i dawałam całą 🙈😁 -
Zajsonek kciuki!
Ja wczoraj wieczorem 12 dni po zastrzyku obitrelle i 10 dni po owu ujrzalam mikro cień ale u mnie okazalo sie, ze byla to pozostalosc hcg po zastrzyku ovitrelle, bo dzis rano juz bialo.
Ja nie widze ale wiem ze na zywo zawsze lepiej widac niz na zdjeciu:) Rozumiem, ze nie mialas zastrzyku wiec oby to bylo to!!! -
Wik89 wrote:Zajsonek kciuki!
Ja wczoraj wieczorem 12 dni po zastrzyku obitrelle i 10 dni po owu ujrzalam mikro cień ale u mnie okazalo sie, ze byla to pozostalosc hcg po zastrzyku ovitrelle, bo dzis rano juz bialo.
Ja nie widze ale wiem ze na zywo zawsze lepiej widac niz na zdjeciu:) Rozumiem, ze nie mialas zastrzyku wiec oby to bylo to!!!27l
02.2019 Sono Hsg - jajowody drożne
O2.2019 IUI nieudana
07.2019 Histeroskopia-usuniecie polipa endometrialnego
06.08.19 2IUI
09.2019 3IUI
Macica dwurożna lub lukowata?
AMH -0.92
Mała ilość plemnikow i morfologia 1% -
Daria78 wrote:Ja w tym cyklu w okresie owulacji używałam niemiecki żel ritex poleciła mi go koleżanka nie powoduje podrażnień (,przynajmniej u nas) i wygodny w użyciu,A jakie efekty okaże się w sobotę👱♀️32 lat, 🤵37 lat
Starania od czerwca 2018
Cel - 👶
Problem męski azoospermia, Kariotyp męski nieprawidłowy - zespół klinefeltera
🔻02.03.2021 wizyta startowa w klinice
🔻16.03 - cytologia ok, grupa 2;
🔻31.03 Kolposkopia, bez zmian nowotworowych
Plan:
1️⃣Usunięcie nadżerki
2️⃣Inseminacja/in vitro
3️⃣ 🤰 😀 -
Julka wrote:Dziewczyny wczoraj mialam pozytywne testy lh ale dzisiaj sa jeszcze bardziej pozytywne to kiedy wkoncu ta owu dzis dopiero jajniki bola.👱♀️32 lat, 🤵37 lat
Starania od czerwca 2018
Cel - 👶
Plan:
1️⃣Usunięcie nadżerki
2️⃣Inseminacja/in vitro
3️⃣ 🤰 😀 -
U mnie na telefonie nie widać aleskoro nazywo coś świta... 😊👱♀️32 lat, 🤵37 lat
Starania od czerwca 2018
Cel - 👶
Plan:
1️⃣Usunięcie nadżerki
2️⃣Inseminacja/in vitro
3️⃣ 🤰 😀 -
Zajsonek wrote:W tym cyklu szczerze powiem nie mam pojęcia 😂
Bo zrobilam test owu w meza urodziny bo sluz byl mega płodny i wyszedł pozytywny, dzień pozniej tez byl pozytywny, ale juz kolejnego dnia byl negatywny, więc nie mam pojęcia.. cykle mam 24/25 dniowe dzis mam 22dc, maz zakupił test na rano zobaczymy czy cos sie zmieni 😊👱♀️32 lat, 🤵37 lat
Starania od czerwca 2018
Cel - 👶
Plan:
1️⃣Usunięcie nadżerki
2️⃣Inseminacja/in vitro
3️⃣ 🤰 😀 -
Ignissa chyba coś przegapiłam... Stwierdzili u Ciebie HPV? A robili testy dna na HPV? Ja też mam stwierdzony. Akurat wyszły mi dwa typy srednioonkogenne. Po prostu trzeba to troche częściej monitorować ale to nic strasznego. W ciążę możesz zachodzić
. Mam najlepsza gin od chorób szyjki macicy w Waw i ona mi dała zielone światło z tymi dwoma typami. Fakt że mam gdzieś tam w głowie że muszę tego pilnowac ale jak narazie od 10 msc nie musiałam ingerować. A na kolposkopii miałam nawet nacieki. Tak więc nie załamuj się bo podobno 80% kobiet było zarażonych HPV tylko nie u każdej akurat wystąpiło okienko że wirus się pokazał w cytologii
Pani Ciasio, Ignissa lubią tę wiadomość
8.07 1 IUI-
29.07- 2 IUI ♥️
21.04.2020- Ur. Alicji 😍
-
Ignissa wrote:Byłam na kolposkopii. Mam nieprawidłowe komórki nabłonka, tj gruczołowe. Napewno mam infekcję wirusową szyjki (HPV). Pobrała mi wymaz z szyjki, będziemy sprawdzać, jak bardzo onkologenne jest są te zmiany. 15 października będę miała opis kolposkopii i wynik tego wymazu. Niby mam zielone światło do starań, powiedziałą, że gdyby wynik był zły, to zabieg można przeprowadzić w ciąży a jeśli infekcja jest niskoonkologenna, to poczekamy do porodu ale szczerze mówiąc, nie mam zapału do tych staranek w tej sytuacji. Szczerze mówiąc jestem bardzo przybita.
Ojej, bardzo mi przykroChyba najgorsze w tym wszystkim jest to, że trzeba tak długo czekać na wyniki
Czy to badanie Cię bolało?Leki: Bromergon, Duphaston, Glucophage, Acard, wit. D, foliany, inozytol, Neoparin
HSG: ok
1.10.2020r. Jesteś, córeczko!
Cudzie trwaj!
Czekamy na Ciebie ;* -
Dziewczyny. Zerknijcie proszę....
https://naforum.zapodaj.net/2ed534d57a52.jpg.html -
Zajsonek wrote:
Wiesz co, raz jak patrzę to widzę, a po chwili nie widzę
Ale sprawdziłam na telefonie, przy odwróconych kolorach- coś tam nieśmiało prześwitujeMam nadzieję, że wkrótce tłuścioszek się pokaże wyraźniej
Trzymam kciuki!
Leki: Bromergon, Duphaston, Glucophage, Acard, wit. D, foliany, inozytol, Neoparin
HSG: ok
1.10.2020r. Jesteś, córeczko!
Cudzie trwaj!
Czekamy na Ciebie ;*