X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Sierpniowe testowanie - pamiątki z wakacji :)
Odpowiedz

Sierpniowe testowanie - pamiątki z wakacji :)

Oceń ten wątek:
  • justyna1719 Autorytet
    Postów: 9978 5091

    Wysłany: 6 sierpnia 2019, 14:28

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aż się boję teraz po tych waszych komentarzach tego użyć...

    63644240ef.png

    👱‍♀️33 lat, 🤵38 lat
    Starania od czerwca 2018
    ❌Problem męski azoospermia - zespół klinefeltera
    📌1 IUI - lipiec 2021 - nieudane ☹️
    📌2 IUI - październik nieudane ☹️

    🧫 04.11 IN VITRO
    🧫30. 11 punkcja-pobrano 18 cumulusow ✊✊ z czego 12 prawidłowych
    🧫31.11 - mamy 5 zarodków
    ❄️ Jeden zarodek C.C.C.
    🤢Grudzień - Stop Covid ☹️
    ⛄07.02 Transfer-Blastka 3CC 🙏
    👶3dpt - prog 41
    👶7dpt beta 38,2, prog 46,82
    👶9dpt 120,7
    👶11dpt - 409,5, prog 47,82
    👶15dpt - 1592, prog 40,82
    👶21dpt - 8735 - prog39,15
    ❤️04.03 (25dpt) mamy serduszko ❤️

    *AMH 2,35
    *TSH 2,97 - (Euthyrox) 1,56 (13.12)
    *FSH 6,36
    *Homocysteina 11,66 (28.10), 4,86 (13.12)
    *Insulinooporość - Glucophage 500
    Suplementy: kwas foliowy, witamina B12, ashawaganda, Magne B6, omega 3, preventic z wit D3, witamina C, koenzym Q10
  • Ynka__ Znajoma
    Postów: 24 31

    Wysłany: 6 sierpnia 2019, 14:33

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justyna1719 wrote:
    Az mnie przestaszylas ☹️☹️☹️☹️☹️ ale to samo przeszło te uczulenie czy coś stosował?
    Przeszło samo. Ale pojawiły się mu czerwone kropki, pieczenie i problem z dojściem. Ale po 2 dniach wszytko zniknęło.
    Już więcej nie będziemy się niczym wspomagać :)

  • Ma_ho Ekspertka
    Postów: 155 120

    Wysłany: 6 sierpnia 2019, 14:33

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Twinsowa wrote:
    Kurcze mam testy domowego laboratorium owulacyjne i teraz jak tak piszecie to przejade się do Rossmanna i jeszcze kupię tamte. Będę mogła sobie porównać.

    Zła jestem na siebie za te testy Mogłam najpierw poczytać a później kupić Teraz nie wiem czy owu była czy nie Twinsowa tak jak widać na moim foto one wskazują owulke przez kilka dni Absurd jakiś

  • justyna1719 Autorytet
    Postów: 9978 5091

    Wysłany: 6 sierpnia 2019, 14:37

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ma_ho wrote:
    Zła jestem na siebie za te testy Mogłam najpierw poczytać a później kupić Teraz nie wiem czy owu była czy nie Twinsowa tak jak widać na moim foto one wskazują owulke przez kilka dni Absurd jakiś
    No ja kilka cykli używałam z domowego laboratorium....

    63644240ef.png

    👱‍♀️33 lat, 🤵38 lat
    Starania od czerwca 2018
    ❌Problem męski azoospermia - zespół klinefeltera
    📌1 IUI - lipiec 2021 - nieudane ☹️
    📌2 IUI - październik nieudane ☹️

    🧫 04.11 IN VITRO
    🧫30. 11 punkcja-pobrano 18 cumulusow ✊✊ z czego 12 prawidłowych
    🧫31.11 - mamy 5 zarodków
    ❄️ Jeden zarodek C.C.C.
    🤢Grudzień - Stop Covid ☹️
    ⛄07.02 Transfer-Blastka 3CC 🙏
    👶3dpt - prog 41
    👶7dpt beta 38,2, prog 46,82
    👶9dpt 120,7
    👶11dpt - 409,5, prog 47,82
    👶15dpt - 1592, prog 40,82
    👶21dpt - 8735 - prog39,15
    ❤️04.03 (25dpt) mamy serduszko ❤️

    *AMH 2,35
    *TSH 2,97 - (Euthyrox) 1,56 (13.12)
    *FSH 6,36
    *Homocysteina 11,66 (28.10), 4,86 (13.12)
    *Insulinooporość - Glucophage 500
    Suplementy: kwas foliowy, witamina B12, ashawaganda, Magne B6, omega 3, preventic z wit D3, witamina C, koenzym Q10
  • Twinsowa Autorytet
    Postów: 655 592

    Wysłany: 6 sierpnia 2019, 14:41

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ynka__ wrote:
    Przeszło samo. Ale pojawiły się mu czerwone kropki, pieczenie i problem z dojściem. Ale po 2 dniach wszytko zniknęło.
    Już więcej nie będziemy się niczym wspomagać :)

    Ale to było po zastosowaniu Prefert czy innego?

    justyna1719 lubi tę wiadomość

    01.2012 - 37tc bliźniaki ❤️
    17.12.2017-6tc* Aniołek 30.12.19 - cp, zabieg
    25.01.21 - beta 457

    8599s65gngbw4qe1.png
  • Ignissa Autorytet
    Postów: 1424 833

    Wysłany: 6 sierpnia 2019, 14:42

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Byłam na kolposkopii. Mam nieprawidłowe komórki nabłonka, tj gruczołowe. Napewno mam infekcję wirusową szyjki (HPV). Pobrała mi wymaz z szyjki, będziemy sprawdzać, jak bardzo onkologenne jest są te zmiany. 15 października będę miała opis kolposkopii i wynik tego wymazu. Niby mam zielone światło do starań, powiedziałą, że gdyby wynik był zły, to zabieg można przeprowadzić w ciąży a jeśli infekcja jest niskoonkologenna, to poczekamy do porodu ale szczerze mówiąc, nie mam zapału do tych staranek w tej sytuacji. Szczerze mówiąc jestem bardzo przybita.

    Starania o drugie dziecko - 33cs/18cs po cb
    16.09 beta 103
    18.09 beta 238
    22.09 beta 1361
  • Twinsowa Autorytet
    Postów: 655 592

    Wysłany: 6 sierpnia 2019, 14:45

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ignissa wrote:
    Byłam na kolposkopii. Mam nieprawidłowe komórki nabłonka, tj gruczołowe. Napewno mam infekcję wirusową szyjki (HPV). Pobrała mi wymaz z szyjki, będziemy sprawdzać, jak bardzo onkologenne jest są te zmiany. 15 października będę miała opis kolposkopii i wynik tego wymazu. Niby mam zielone światło do starań, powiedziałą, że gdyby wynik był zły, to zabieg można przeprowadzić w ciąży a jeśli infekcja jest niskoonkologenna, to poczekamy do porodu ale szczerze mówiąc, nie mam zapału do tych staranek w tej sytuacji. Szczerze mówiąc jestem bardzo przybita.

    Wszystko będzie dobrze 🤗

    01.2012 - 37tc bliźniaki ❤️
    17.12.2017-6tc* Aniołek 30.12.19 - cp, zabieg
    25.01.21 - beta 457

    8599s65gngbw4qe1.png
  • justyna1719 Autorytet
    Postów: 9978 5091

    Wysłany: 6 sierpnia 2019, 14:49

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ignissa wrote:
    Byłam na kolposkopii. Mam nieprawidłowe komórki nabłonka, tj gruczołowe. Napewno mam infekcję wirusową szyjki (HPV). Pobrała mi wymaz z szyjki, będziemy sprawdzać, jak bardzo onkologenne jest są te zmiany. 15 października będę miała opis kolposkopii i wynik tego wymazu. Niby mam zielone światło do starań, powiedziałą, że gdyby wynik był zły, to zabieg można przeprowadzić w ciąży a jeśli infekcja jest niskoonkologenna, to poczekamy do porodu ale szczerze mówiąc, nie mam zapału do tych staranek w tej sytuacji. Szczerze mówiąc jestem bardzo przybita.
    Bedzie dobrze kochana.... Może dostaniesz jakieś globulki czy coś.... Aż 15 października??? Tak długo się czeka na wynik??

    63644240ef.png

    👱‍♀️33 lat, 🤵38 lat
    Starania od czerwca 2018
    ❌Problem męski azoospermia - zespół klinefeltera
    📌1 IUI - lipiec 2021 - nieudane ☹️
    📌2 IUI - październik nieudane ☹️

    🧫 04.11 IN VITRO
    🧫30. 11 punkcja-pobrano 18 cumulusow ✊✊ z czego 12 prawidłowych
    🧫31.11 - mamy 5 zarodków
    ❄️ Jeden zarodek C.C.C.
    🤢Grudzień - Stop Covid ☹️
    ⛄07.02 Transfer-Blastka 3CC 🙏
    👶3dpt - prog 41
    👶7dpt beta 38,2, prog 46,82
    👶9dpt 120,7
    👶11dpt - 409,5, prog 47,82
    👶15dpt - 1592, prog 40,82
    👶21dpt - 8735 - prog39,15
    ❤️04.03 (25dpt) mamy serduszko ❤️

    *AMH 2,35
    *TSH 2,97 - (Euthyrox) 1,56 (13.12)
    *FSH 6,36
    *Homocysteina 11,66 (28.10), 4,86 (13.12)
    *Insulinooporość - Glucophage 500
    Suplementy: kwas foliowy, witamina B12, ashawaganda, Magne B6, omega 3, preventic z wit D3, witamina C, koenzym Q10
  • Angela Autorytet
    Postów: 619 248

    Wysłany: 6 sierpnia 2019, 14:49

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justyna1719 wrote:
    Dziewczyny które używał tych żeli.... Też któraś miała lub partner uczulenie po nich... Ja kupiłam Prefert....
    Mojemu nic nie bylo

    27l
    02.2019 Sono Hsg - jajowody drożne
    O2.2019 IUI nieudana
    07.2019 Histeroskopia-usuniecie polipa endometrialnego
    06.08.19 2IUI
    09.2019 3IUI
    Macica dwurożna lub lukowata?
    AMH -0.92

    Mała ilość plemnikow i morfologia 1%
  • Angela Autorytet
    Postów: 619 248

    Wysłany: 6 sierpnia 2019, 14:50

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ignissa wrote:
    Byłam na kolposkopii. Mam nieprawidłowe komórki nabłonka, tj gruczołowe. Napewno mam infekcję wirusową szyjki (HPV). Pobrała mi wymaz z szyjki, będziemy sprawdzać, jak bardzo onkologenne jest są te zmiany. 15 października będę miała opis kolposkopii i wynik tego wymazu. Niby mam zielone światło do starań, powiedziałą, że gdyby wynik był zły, to zabieg można przeprowadzić w ciąży a jeśli infekcja jest niskoonkologenna, to poczekamy do porodu ale szczerze mówiąc, nie mam zapału do tych staranek w tej sytuacji. Szczerze mówiąc jestem bardzo przybita.
    Strasznie dużo czekania ;( ale nie martw się na pewno będzie wszystko ok ;* tym bardziej że możecie się starac. Gdyby było bardzo poważnie to chyba by Wam zakazali

    27l
    02.2019 Sono Hsg - jajowody drożne
    O2.2019 IUI nieudana
    07.2019 Histeroskopia-usuniecie polipa endometrialnego
    06.08.19 2IUI
    09.2019 3IUI
    Macica dwurożna lub lukowata?
    AMH -0.92

    Mała ilość plemnikow i morfologia 1%
  • justyna1719 Autorytet
    Postów: 9978 5091

    Wysłany: 6 sierpnia 2019, 14:51

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Twinsowa wrote:
    Ale to było po zastosowaniu Prefert czy innego?
    Właśnie jaki żel to był?

    63644240ef.png

    👱‍♀️33 lat, 🤵38 lat
    Starania od czerwca 2018
    ❌Problem męski azoospermia - zespół klinefeltera
    📌1 IUI - lipiec 2021 - nieudane ☹️
    📌2 IUI - październik nieudane ☹️

    🧫 04.11 IN VITRO
    🧫30. 11 punkcja-pobrano 18 cumulusow ✊✊ z czego 12 prawidłowych
    🧫31.11 - mamy 5 zarodków
    ❄️ Jeden zarodek C.C.C.
    🤢Grudzień - Stop Covid ☹️
    ⛄07.02 Transfer-Blastka 3CC 🙏
    👶3dpt - prog 41
    👶7dpt beta 38,2, prog 46,82
    👶9dpt 120,7
    👶11dpt - 409,5, prog 47,82
    👶15dpt - 1592, prog 40,82
    👶21dpt - 8735 - prog39,15
    ❤️04.03 (25dpt) mamy serduszko ❤️

    *AMH 2,35
    *TSH 2,97 - (Euthyrox) 1,56 (13.12)
    *FSH 6,36
    *Homocysteina 11,66 (28.10), 4,86 (13.12)
    *Insulinooporość - Glucophage 500
    Suplementy: kwas foliowy, witamina B12, ashawaganda, Magne B6, omega 3, preventic z wit D3, witamina C, koenzym Q10
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 6 sierpnia 2019, 14:55

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justyna1719 wrote:
    Właśnie jaki żel to był?

    Ja kiedyś miałam infekcję po stosowaniu Prefertilu.
    Ale tylko raz, w kolejnym cyklu było już ok.

  • Niecierpliwa Ekspertka
    Postów: 245 249

    Wysłany: 6 sierpnia 2019, 14:57

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ignissa wrote:
    Byłam na kolposkopii. Mam nieprawidłowe komórki nabłonka, tj gruczołowe. Napewno mam infekcję wirusową szyjki (HPV). Pobrała mi wymaz z szyjki, będziemy sprawdzać, jak bardzo onkologenne jest są te zmiany. 15 października będę miała opis kolposkopii i wynik tego wymazu. Niby mam zielone światło do starań, powiedziałą, że gdyby wynik był zły, to zabieg można przeprowadzić w ciąży a jeśli infekcja jest niskoonkologenna, to poczekamy do porodu ale szczerze mówiąc, nie mam zapału do tych staranek w tej sytuacji. Szczerze mówiąc jestem bardzo przybita.


    Bedzie wszystko dobrze 🤗🤗🤗🤗

    w4sqgzu3r3rkzllr.png
  • Ignissa Autorytet
    Postów: 1424 833

    Wysłany: 6 sierpnia 2019, 15:17

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justyna1719 wrote:
    Bedzie dobrze kochana.... Może dostaniesz jakieś globulki czy coś.... Aż 15 października??? Tak długo się czeka na wynik??
    Tak, czeka się tak długo. Nie wiem czy to dlatego, że NFZ, czy tyle to trwa. O globulkach nic nie móiła, raczej będzie to wycinane, nie wiem czy laserowo, czy w jaki sposób. Poczytałam sobie trochę i większość zakażeń HPV cofa się samoistnie w ciągu roku. Nawet jeśli będzie wysoko onkologenny, to na tym etapie jest to w 100% wyleczalne, więc w sumie spoko. W piątek jestem u mojej gin, zobaczymy jeszcze co ona mi o tym powie.

    Starania o drugie dziecko - 33cs/18cs po cb
    16.09 beta 103
    18.09 beta 238
    22.09 beta 1361
  • Nieznajoma_n Autorytet
    Postów: 416 180

    Wysłany: 6 sierpnia 2019, 15:20

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ignissa wrote:
    Tak, czeka się tak długo. Nie wiem czy to dlatego, że NFZ, czy tyle to trwa. O globulkach nic nie móiła, raczej będzie to wycinane, nie wiem czy laserowo, czy w jaki sposób. Poczytałam sobie trochę i większość zakażeń HPV cofa się samoistnie w ciągu roku. Nawet jeśli będzie wysoko onkologenny, to na tym etapie jest to w 100% wyleczalne, więc w sumie spoko. W piątek jestem u mojej gin, zobaczymy jeszcze co ona mi o tym powie.
    No na NFZ wszystko trwa niestety. Trzymam kciuki na pewno będzie wszystko dobrze ;)

    Czekam na fasolkę od lipca 2018
    Leki: kwas foliowy, inofem, magnez
    Morfologia partnera 4% edit 0%
    Ilość plemników w ejakulancie ml 40.32(poniżej 39) 2018r
    Ilość plemników w ml 11,2 (poniżej 15)2018r
    Test HBA 82% edit 88,5%(poniżej 80)
    Partner oporny dieta i suplementacje
    Asthenoteratozoospermiarogesteron
    Mar pozytywny podejrzenie niepłodności immunologicznej
    IgG 80-81%
    IgA 36-37%

    7dpo 27.00 (norma fazy lutealnej 1,84-23,9)
    AMH 3,33 (normy 5-95)
    Lat 29 l
    Wrzesień 2019 hsg jajowody drożne
    Październik 2019 hsp wycięty polip endometrialny szyjki macicy
    24.01 - IUI 🍷(cykl stymulowany od 3 DC pół tabletki clo do 8 DC) teraz duphaston 2x1
  • Nieznajoma_n Autorytet
    Postów: 416 180

    Wysłany: 6 sierpnia 2019, 15:24

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do tesciowek to dziewczyny macie nieźle akcje, a ta z tym kuzynem no kobita przeszła samą siebie 😂. Moja to taki farbowany lisek niby wszystko super a za plecami obgaduje tak robi na drugą synowa do mnie 😂
    Co do testów to ja też robiłam z tego domowego laboratorium i już też zgłupiałam czy ta owulacja teraz będzie czy nie, może też pójdę do Rossmana i zakupie inne.
    Ja też zakupiłam żel zobaczymy, trzeba być dobrej myśli, chociaż znając mojego farta to pod koniec tygodnia wam napiszę że u nas uczulił 😂

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2019, 15:25

    Twinsowa lubi tę wiadomość

    Czekam na fasolkę od lipca 2018
    Leki: kwas foliowy, inofem, magnez
    Morfologia partnera 4% edit 0%
    Ilość plemników w ejakulancie ml 40.32(poniżej 39) 2018r
    Ilość plemników w ml 11,2 (poniżej 15)2018r
    Test HBA 82% edit 88,5%(poniżej 80)
    Partner oporny dieta i suplementacje
    Asthenoteratozoospermiarogesteron
    Mar pozytywny podejrzenie niepłodności immunologicznej
    IgG 80-81%
    IgA 36-37%

    7dpo 27.00 (norma fazy lutealnej 1,84-23,9)
    AMH 3,33 (normy 5-95)
    Lat 29 l
    Wrzesień 2019 hsg jajowody drożne
    Październik 2019 hsp wycięty polip endometrialny szyjki macicy
    24.01 - IUI 🍷(cykl stymulowany od 3 DC pół tabletki clo do 8 DC) teraz duphaston 2x1
  • justyna1719 Autorytet
    Postów: 9978 5091

    Wysłany: 6 sierpnia 2019, 15:26

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nieznajoma_n wrote:
    Co do tesciowek to dziewczyny macie nieźle akcje, a ta z tym kuzynem no kobita przeszła samą siebie 😂. Moja to taki farbowany lisek niby wszystko super a za plecami obgaduje tak robi na drugą synowa do mnie 😂
    Co do testów to ja też robiłam z tego domowego laboratorium i już też zgłupiałam czy ta owulacja teraz będzie czy nie, może też pójdę do Rossmana i zakupie inne.
    Ja też zakupiłam żel zobaczymy, trzeba być dobrej myśli, chociaż znając mojego farta to pod koniec tygodnia wam napiszę że u nas uczulił 😂
    A który kupiłaś?? I kiedy będziesz używać pierwszy raz??

    63644240ef.png

    👱‍♀️33 lat, 🤵38 lat
    Starania od czerwca 2018
    ❌Problem męski azoospermia - zespół klinefeltera
    📌1 IUI - lipiec 2021 - nieudane ☹️
    📌2 IUI - październik nieudane ☹️

    🧫 04.11 IN VITRO
    🧫30. 11 punkcja-pobrano 18 cumulusow ✊✊ z czego 12 prawidłowych
    🧫31.11 - mamy 5 zarodków
    ❄️ Jeden zarodek C.C.C.
    🤢Grudzień - Stop Covid ☹️
    ⛄07.02 Transfer-Blastka 3CC 🙏
    👶3dpt - prog 41
    👶7dpt beta 38,2, prog 46,82
    👶9dpt 120,7
    👶11dpt - 409,5, prog 47,82
    👶15dpt - 1592, prog 40,82
    👶21dpt - 8735 - prog39,15
    ❤️04.03 (25dpt) mamy serduszko ❤️

    *AMH 2,35
    *TSH 2,97 - (Euthyrox) 1,56 (13.12)
    *FSH 6,36
    *Homocysteina 11,66 (28.10), 4,86 (13.12)
    *Insulinooporość - Glucophage 500
    Suplementy: kwas foliowy, witamina B12, ashawaganda, Magne B6, omega 3, preventic z wit D3, witamina C, koenzym Q10
  • Nieznajoma_n Autorytet
    Postów: 416 180

    Wysłany: 6 sierpnia 2019, 16:13

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    W końcu kupiłam fertilsafe plus i będę używał pewnie gdzieś pod koniec tygodnia jak mi przyjdzie ;) smsa dostałam że paczka wiec liczę że mi dojdzie za max dwa dni ;)

    Czekam na fasolkę od lipca 2018
    Leki: kwas foliowy, inofem, magnez
    Morfologia partnera 4% edit 0%
    Ilość plemników w ejakulancie ml 40.32(poniżej 39) 2018r
    Ilość plemników w ml 11,2 (poniżej 15)2018r
    Test HBA 82% edit 88,5%(poniżej 80)
    Partner oporny dieta i suplementacje
    Asthenoteratozoospermiarogesteron
    Mar pozytywny podejrzenie niepłodności immunologicznej
    IgG 80-81%
    IgA 36-37%

    7dpo 27.00 (norma fazy lutealnej 1,84-23,9)
    AMH 3,33 (normy 5-95)
    Lat 29 l
    Wrzesień 2019 hsg jajowody drożne
    Październik 2019 hsp wycięty polip endometrialny szyjki macicy
    24.01 - IUI 🍷(cykl stymulowany od 3 DC pół tabletki clo do 8 DC) teraz duphaston 2x1
  • justyna1719 Autorytet
    Postów: 9978 5091

    Wysłany: 6 sierpnia 2019, 16:59

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nieznajoma_n wrote:
    W końcu kupiłam fertilsafe plus i będę używał pewnie gdzieś pod koniec tygodnia jak mi przyjdzie ;) smsa dostałam że paczka wiec liczę że mi dojdzie za max dwa dni ;)
    No ja mam ten Prefert.. Był trochę drogi ale zaryzykowalam.... 95 zł za cztery porcje, ale będę chyba po pół porcji aplikować bo dziewczyny pisały że cała to za dużo jest... Jutro zacznę testy robić i jak tylko pokaże dwie kreski to użyje wtedy...

    63644240ef.png

    👱‍♀️33 lat, 🤵38 lat
    Starania od czerwca 2018
    ❌Problem męski azoospermia - zespół klinefeltera
    📌1 IUI - lipiec 2021 - nieudane ☹️
    📌2 IUI - październik nieudane ☹️

    🧫 04.11 IN VITRO
    🧫30. 11 punkcja-pobrano 18 cumulusow ✊✊ z czego 12 prawidłowych
    🧫31.11 - mamy 5 zarodków
    ❄️ Jeden zarodek C.C.C.
    🤢Grudzień - Stop Covid ☹️
    ⛄07.02 Transfer-Blastka 3CC 🙏
    👶3dpt - prog 41
    👶7dpt beta 38,2, prog 46,82
    👶9dpt 120,7
    👶11dpt - 409,5, prog 47,82
    👶15dpt - 1592, prog 40,82
    👶21dpt - 8735 - prog39,15
    ❤️04.03 (25dpt) mamy serduszko ❤️

    *AMH 2,35
    *TSH 2,97 - (Euthyrox) 1,56 (13.12)
    *FSH 6,36
    *Homocysteina 11,66 (28.10), 4,86 (13.12)
    *Insulinooporość - Glucophage 500
    Suplementy: kwas foliowy, witamina B12, ashawaganda, Magne B6, omega 3, preventic z wit D3, witamina C, koenzym Q10
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 6 sierpnia 2019, 17:05

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    /

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2019, 18:28

    justyna1719, Ignissa, Pani Ciasio lubią tę wiadomość

‹‹ 45 46 47 48 49 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ