SŁONECZNIE I WAKACYJNIE - LIPCOWE TESTOWANIE
- 

WIADOMOŚĆ
- 

Boziuuu ja mam nadzieje ze dotrwałam do tego 7 lipca skoro już się wpisałam :p chociaż dzisiaj milam bóle brzucha, które zaczynaja mi się zazwyczaj 3-4 dni przed okresem i zaczynam się trochę martwić, czy @ nie przyjdzie wcześniej teoretycznie mam do niej jeszcze 8 dni wiec mam nadzieje że to jednak fałszywy alarm teoretycznie mam do niej jeszcze 8 dni wiec mam nadzieje że to jednak fałszywy alarm  
- 

To czekamy na szczęśliwy finał. I dużo sily, zdrówka i samych cudownych chwil z maluszkiem.Ineczka wrote:Powodzenia dziewczyny i zostawiam już chyba ostatnie wiruski ciazowe &3763636373737:&3838;) Postaram się zaglądać, żeby wiedzieć co tam u was na ile mi Franek pozwoli póki co chodzimy jeszcze w dwupakuIsaura l.37, 9 CS o 3 dziecko
 HSG - drożne jajowody
 Niedomoga lutealna
 Zioła ojca sroki nr 3
- 

Czekamy razem z.toba. będzie dobrze.Dori1811 wrote:Boziuuu ja mam nadzieje ze dotrwałam do tego 7 lipca skoro już się wpisałam :p chociaż dzisiaj milam bóle brzucha, które zaczynaja mi się zazwyczaj 3-4 dni przed okresem i zaczynam się trochę martwić, czy @ nie przyjdzie wcześniej teoretycznie mam do niej jeszcze 8 dni wiec mam nadzieje że to jednak fałszywy alarm teoretycznie mam do niej jeszcze 8 dni wiec mam nadzieje że to jednak fałszywy alarm Isaura l.37, 9 CS o 3 dziecko Isaura l.37, 9 CS o 3 dziecko
 HSG - drożne jajowody
 Niedomoga lutealna
 Zioła ojca sroki nr 3
- 

Cześć, widzę że masz homocysteine podwyższona. Bierzesz coś na jej zbicie?zosiak88 wrote:Po raz kolejny powodzenia ja sie nie wpisuje cykl stracony 9 cs 9 cs
 cykl 32 dni
 Letrox, Bromergon , ovarin, kwas foliowy metylowany, ovitrelle
 Polip, mięśniak
 Homocysteina za wysoka
 Mąż- morfologia 4% fertilman plus, maca, wit C
- 

Z tym terminem testowania to trochę walka z samą sobą :p chociaż ja muszę powiedzieć ze od czasu jak się staramy nie zrobiłam żadnego testu, okres zawsze przychodził jak w zegarku, max 1 dzień opóźnienia. Dlatego liczę ze w tym miesiącu będę mogła zrobić swój pierwszy test ciążowy:p Iga66 najważniejsze żeby wyszły Ci 2 kreski, trzymam kciukiIga66 wrote:A ja poproszę o wpis na 10.07, chociaż czuje że zatestuje troszku wcześniej   Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2018, 20:11  Iga66 lubi tę wiadomość Iga66 lubi tę wiadomość
- 

Ja niestety tylko na telefonie siedzę i nie dam rady tego otworzyć. Z allegro są 2 różne zestawy. Jeden jest naprawdę czuły i dokładny. Taki cały biały z niebieskim napisem na opakowaniu.OlivkowaMama wrote:Jak myślicie, to już czy jeszcze nie to? Te tanie owulaki z allegro nigdy mi ciemniejszej kreski nie pokazaly 

https://zapodaj.net/6db271d26359b.jpg.html
 Testy ovu też mają różną czułość.Isaura l.37, 9 CS o 3 dziecko
 HSG - drożne jajowody
 Niedomoga lutealna
 Zioła ojca sroki nr 3
- 
                        nick nieaktualnyBiore metyle wyszly mi mutacje zbilam z 14 do 8 a potem nie sprawdzalam ale chyba nie wzrasta juz nie wiem u mnie czesto byly wahania nastrojow od kad biore wit z grupy b leoiej sie czuje wiec cos musi w tym bycTaka_Babka wrote:Cześć, widzę że masz homocysteine podwyższona. Bierzesz coś na jej zbicie? 
 Solgar folian , swanson b6 , jarrow b12 mamadha premium plus, dolaczylam w tym cyklu ovarin nie wiem czy mi wzroslo bo tam jest zwykly kwas ale Polskie Towarzystwo Ginekologicnzw przy mutacjach zaleca brac nawet przy mutacjach zwykly kwas z metylowanym. Powodzenia jeszcze raz i znikam:/Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2018, 21:36 
- 

Isaura81 wrote:Ja niestety tylko na telefonie siedzę i nie dam rady tego otworzyć. Z allegro są 2 różne zestawy. Jeden jest naprawdę czuły i dokładny. Taki cały biały z niebieskim napisem na opakowaniu.
 Testy ovu też mają różną czułość.
 No te co ja mam to są chyba te liche. Ja mam długie cykle i nigdy nie wiem kiedy ta owu może być więc np te lepsze pakowane po 5szt to bym musiała majątek wydać w miesiącu bo mam 24dc a robię po 2 testy dziennie od ok 14dc

https://zapodaj.net/6db271d26359b.jpg.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2018, 21:51 33 lata, 13cs - w końcu się doczekaliśmy! ❤️

- 
                        nick nieaktualnyDori1811 wrote:Boziuuu ja mam nadzieje ze dotrwałam do tego 7 lipca skoro już się wpisałam :p chociaż dzisiaj milam bóle brzucha, które zaczynaja mi się zazwyczaj 3-4 dni przed okresem i zaczynam się trochę martwić, czy @ nie przyjdzie wcześniej teoretycznie mam do niej jeszcze 8 dni wiec mam nadzieje że to jednak fałszywy alarm teoretycznie mam do niej jeszcze 8 dni wiec mam nadzieje że to jednak fałszywy alarm 

Póki @ nie przyszła nie ma co się martwić, że się nie udało Ja w swojej pierwszej ciąży też miałam takie bóle okresowe kilka dni przed spodziewaną @, a mimo to nie odwiedziła mnie Ja w swojej pierwszej ciąży też miałam takie bóle okresowe kilka dni przed spodziewaną @, a mimo to nie odwiedziła mnie także to jeszcze nic nie oznacza więc głowa do góry i nie ma co się stresować bo może to są bardzo ważne dni w rozwoju twojego maluszka, a pewnie nie chciałabyś mu szkodzić stresem także to jeszcze nic nie oznacza więc głowa do góry i nie ma co się stresować bo może to są bardzo ważne dni w rozwoju twojego maluszka, a pewnie nie chciałabyś mu szkodzić stresem   Dori1811 lubi tę wiadomość Dori1811 lubi tę wiadomość
- 

To już lipcowe testowanie. Ale ten czas leci masakra:/ Ja nie wiem czy będę testować w lipcu bo po weekemdzie ide na laparo. Zależy co tam wyjdzoe i co ewentualnie zrobi lekarz więc nie wiem czy będę mogła serduazkować. Ale jak zawsze czytam lajkuje i jestem z Wami z miesiąca na miesiąc:) owocnych starań nam wszystkim!07.2018 i 10.2018 laparaskopowe usunięcie zrostow otrzewnej i uwolnieniu jajników i jajowodów.
 hiperprolaktynemia oraz zaburzenia glikemii, zespół FAP, MTHFR 677C-T heterozygota, PAI-1 4G heterozygota, fibrynogen 489 mg/dl (norma 200-450)
- 

Najlepiej to Kogoś z takim linkiem zacytować,skopiwoac link i wkleic w nowym oknie na telefonie:) a wstawić fotkę żeby byla widoczna to kopiuje sie zawsze link z [IM G] na poczatku i na końcu.OlivkowaMama wrote:Beznadzieja z tym, że nie da się linka otworzyć z telefonu. Też zawsze tylko na tel siedzę i mam ten problem. A nie wiem jak wstawić zdjęcie by było ono od razu widoczne
- 

Jest ciemna ale jeszcze ciut jasniejsza od kontrolnej. Dzialajcie przez pare dni;)OlivkowaMama wrote:Jak myślicie, to już czy jeszcze nie to? Te tanie owulaki z allegro nigdy mi ciemniejszej kreski nie pokazaly 

https://zapodaj.net/6db271d26359b.jpg.html
- 

DziękujemyIsaura81 wrote:To czekamy na szczęśliwy finał. I dużo sily, zdrówka i samych cudownych chwil z maluszkiem. ) )

30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
 https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
 beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615
- 

iNso87 wrote:Jest ciemna ale jeszcze ciut jasniejsza od kontrolnej. Dzialajcie przez pare dni;)
 Dziś kreska już dużo jaśniejsza. Jeszcze jakaś iskierka nadziei na ten cykl się tli.
 Powodzenia testerkom lipcowym   iNso87, Kasionek lubią tę wiadomość
                                33 lata, 13cs - w końcu się doczekaliśmy! ❤️ iNso87, Kasionek lubią tę wiadomość
                                33 lata, 13cs - w końcu się doczekaliśmy! ❤️