SŁONECZNIE I WAKACYJNIE - LIPCOWE TESTOWANIE
-
WIADOMOŚĆ
-
Boziuuu ja mam nadzieje ze dotrwałam do tego 7 lipca skoro już się wpisałam :p chociaż dzisiaj milam bóle brzucha, które zaczynaja mi się zazwyczaj 3-4 dni przed okresem i zaczynam się trochę martwić, czy @ nie przyjdzie wcześniej teoretycznie mam do niej jeszcze 8 dni wiec mam nadzieje że to jednak fałszywy alarm
-
Ineczka wrote:Powodzenia dziewczyny i zostawiam już chyba ostatnie wiruski ciazowe &3763636373737:&3838;) Postaram się zaglądać, żeby wiedzieć co tam u was na ile mi Franek pozwoli póki co chodzimy jeszcze w dwupakuIsaura l.37, 9 CS o 3 dziecko
HSG - drożne jajowody
Niedomoga lutealna
Zioła ojca sroki nr 3 -
Dori1811 wrote:Boziuuu ja mam nadzieje ze dotrwałam do tego 7 lipca skoro już się wpisałam :p chociaż dzisiaj milam bóle brzucha, które zaczynaja mi się zazwyczaj 3-4 dni przed okresem i zaczynam się trochę martwić, czy @ nie przyjdzie wcześniej teoretycznie mam do niej jeszcze 8 dni wiec mam nadzieje że to jednak fałszywy alarmIsaura l.37, 9 CS o 3 dziecko
HSG - drożne jajowody
Niedomoga lutealna
Zioła ojca sroki nr 3 -
zosiak88 wrote:Po raz kolejny powodzenia ja sie nie wpisuje cykl stracony9 cs
cykl 32 dni
Letrox, Bromergon , ovarin, kwas foliowy metylowany, ovitrelle
Polip, mięśniak
Homocysteina za wysoka
Mąż- morfologia 4% fertilman plus, maca, wit C -
Iga66 wrote:A ja poproszę o wpis na 10.07, chociaż czuje że zatestuje troszku wcześniej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2018, 20:11
Iga66 lubi tę wiadomość
-
OlivkowaMama wrote:Jak myślicie, to już czy jeszcze nie to? Te tanie owulaki z allegro nigdy mi ciemniejszej kreski nie pokazaly
https://zapodaj.net/6db271d26359b.jpg.html
Testy ovu też mają różną czułość.Isaura l.37, 9 CS o 3 dziecko
HSG - drożne jajowody
Niedomoga lutealna
Zioła ojca sroki nr 3 -
nick nieaktualnyTaka_Babka wrote:Cześć, widzę że masz homocysteine podwyższona. Bierzesz coś na jej zbicie?
Solgar folian , swanson b6 , jarrow b12 mamadha premium plus, dolaczylam w tym cyklu ovarin nie wiem czy mi wzroslo bo tam jest zwykly kwas ale Polskie Towarzystwo Ginekologicnzw przy mutacjach zaleca brac nawet przy mutacjach zwykly kwas z metylowanym. Powodzenia jeszcze raz i znikam:/Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2018, 21:36
-
Isaura81 wrote:Ja niestety tylko na telefonie siedzę i nie dam rady tego otworzyć. Z allegro są 2 różne zestawy. Jeden jest naprawdę czuły i dokładny. Taki cały biały z niebieskim napisem na opakowaniu.
Testy ovu też mają różną czułość.
No te co ja mam to są chyba te liche. Ja mam długie cykle i nigdy nie wiem kiedy ta owu może być więc np te lepsze pakowane po 5szt to bym musiała majątek wydać w miesiącu bo mam 24dc a robię po 2 testy dziennie od ok 14dc
https://zapodaj.net/6db271d26359b.jpg.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2018, 21:51
33 lata, 13cs - w końcu się doczekaliśmy! ❤️
-
nick nieaktualnyDori1811 wrote:Boziuuu ja mam nadzieje ze dotrwałam do tego 7 lipca skoro już się wpisałam :p chociaż dzisiaj milam bóle brzucha, które zaczynaja mi się zazwyczaj 3-4 dni przed okresem i zaczynam się trochę martwić, czy @ nie przyjdzie wcześniej teoretycznie mam do niej jeszcze 8 dni wiec mam nadzieje że to jednak fałszywy alarm
Póki @ nie przyszła nie ma co się martwić, że się nie udało Ja w swojej pierwszej ciąży też miałam takie bóle okresowe kilka dni przed spodziewaną @, a mimo to nie odwiedziła mnie także to jeszcze nic nie oznacza więc głowa do góry i nie ma co się stresować bo może to są bardzo ważne dni w rozwoju twojego maluszka, a pewnie nie chciałabyś mu szkodzić stresemDori1811 lubi tę wiadomość
-
To już lipcowe testowanie. Ale ten czas leci masakra:/ Ja nie wiem czy będę testować w lipcu bo po weekemdzie ide na laparo. Zależy co tam wyjdzoe i co ewentualnie zrobi lekarz więc nie wiem czy będę mogła serduazkować. Ale jak zawsze czytam lajkuje i jestem z Wami z miesiąca na miesiąc:) owocnych starań nam wszystkim!07.2018 i 10.2018 laparaskopowe usunięcie zrostow otrzewnej i uwolnieniu jajników i jajowodów.
hiperprolaktynemia oraz zaburzenia glikemii, zespół FAP, MTHFR 677C-T heterozygota, PAI-1 4G heterozygota, fibrynogen 489 mg/dl (norma 200-450) -
OlivkowaMama wrote:Beznadzieja z tym, że nie da się linka otworzyć z telefonu. Też zawsze tylko na tel siedzę i mam ten problem. A nie wiem jak wstawić zdjęcie by było ono od razu widoczne
-
OlivkowaMama wrote:Jak myślicie, to już czy jeszcze nie to? Te tanie owulaki z allegro nigdy mi ciemniejszej kreski nie pokazaly
https://zapodaj.net/6db271d26359b.jpg.html -
Isaura81 wrote:To czekamy na szczęśliwy finał. I dużo sily, zdrówka i samych cudownych chwil z maluszkiem.
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
iNso87 wrote:Jest ciemna ale jeszcze ciut jasniejsza od kontrolnej. Dzialajcie przez pare dni;)
Dziś kreska już dużo jaśniejsza. Jeszcze jakaś iskierka nadziei na ten cykl się tli.
Powodzenia testerkom lipcowymiNso87, Kasionek lubią tę wiadomość
33 lata, 13cs - w końcu się doczekaliśmy! ❤️