SŁONECZNIE I WAKACYJNIE - LIPCOWE TESTOWANIE
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
zosiak88 wrote:Ja dzisiaj bylam u gina niestety 14 dc a pecherzyki dwa rowno po 15mm takze pewnie nici beda z tego cyklu.Isaura l.37, 9 CS o 3 dziecko
HSG - drożne jajowody
Niedomoga lutealna
Zioła ojca sroki nr 3 -
Isaura81 wrote:Dziewczyny zaszły w cyklu znovulacja w 18 i 20 dniu nawet.
Nie ma znaczenia, to chodzi o to by f. Lutealna byla odpowiednio dluga.
Zosiak, przeciez jeszcze moga urosnac. Bez obaw.10.09.2019 Marcel -
zosiak88 wrote:Ja dzisiaj bylam u gina niestety 14 dc a pecherzyki dwa rowno po 15mm takze pewnie nici beda z tego cyklu.
Do niedawna, moje pęcherzyki pękały przy ok. 22mm, w 18 dc i rosły ok. 2mm na dobę. Cykle wtedy 32 dni. Zmieniło się dopiero jak zaczęłam brać Letrox, teraz owulka w 13/14 dc więc głowa do góry, jeszcze może pęknie -
nick nieaktualny
-
Mama36 wrote:No słabizna
Czerwiec super.. Lipiec słaby.. To znaczy że w sierpniu wybuchnie z podwójną siła.
No liczę na Ciebie w lipcu, że uratujesz honor :*
Oj ja też tak czuję, że w sierpniu to będzie wysypIsaura81, Marudaruda, Mama36, Nona lubią tę wiadomość
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc) -
Mama36 wrote:No słabizna
Czerwiec super.. Lipiec słaby.. To znaczy że w sierpniu wybuchnie z podwójną siła.
No liczę na Ciebie w lipcu, że uratujesz honor :*
Oddaję ci pałeczkę, ja poczekam na mój cykl zaczynający się końcem sierpnia. Potestuję we wrześniu, mam nadzieję że owocnieNona lubi tę wiadomość
Isaura l.37, 9 CS o 3 dziecko
HSG - drożne jajowody
Niedomoga lutealna
Zioła ojca sroki nr 3 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Isaura81 wrote:No własnie ja nie. Mam HSG i juz wiem że bedzie robione po terminie ovulacji.
Oddaję ci pałeczkę, ja poczekam na mój cykl zaczynający się końcem sierpnia. Potestuję we wrześniu, mam nadzieję że owocnie
Ktoś zgodził się wykonać hsg po Owulacji?? Ja obdzwoniłam milion miejsc, żeby zrobili 12 dc i odmawiali.. -
Marilen wrote:Ktoś zgodził się wykonać hsg po Owulacji?? Ja obdzwoniłam milion miejsc, żeby zrobili 12 dc i odmawiali..
Lekarz mi zaufał że się będę powstrzymywać z sexem i na pewno nie będę w ciąży .
Bo sie nie pyta czy zrobią po ovulacji. Ja mam @ 5-6 dni, potem plamienia jeszcze nawet do 3-4. Więc nie ma opcji zrobić przed ovulacją. W tym cyklu miałam 11 dc więc jeszcze w czasie kiedy było bardzo delikatne plamienie i przeciwwskazanie do HSG.Isaura l.37, 9 CS o 3 dziecko
HSG - drożne jajowody
Niedomoga lutealna
Zioła ojca sroki nr 3 -
Isaura81 wrote:A będziesz jeszcze testować? Bo nie ma już nikogo zapisanego. Czekałam do ostatniej potencjalnej nowej mamy.
ps.ty robiłas badanie amh czy same lh i fsh jak w tej tabelce na 1 stronie -
anusiak5 wrote:ja nie.u mnie termin @ połowa sierpnia
ps.ty robiłas badanie amh czy same lh i fsh jak w tej tabelce na 1 stronie
Robiłam wszystko. AMH, LH i FSH z całym dodatkowym kompletem tarczycowym prolaktyną i resztą.
W następnych cyklach tylko kontrola prolaktyny jednorazowo i progesteron kilka razy żeby potwierdzić niedomogę lutealną i znaleśc przyczynę krwawień.Isaura l.37, 9 CS o 3 dziecko
HSG - drożne jajowody
Niedomoga lutealna
Zioła ojca sroki nr 3